Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Εμ βεβαια, αφου γκρινιαξε ο dellman στο ποθ, ειναι δυνατον να παει και για κανεναν αλλο καλα η μερα? Εχω pcακι για φτιαξιμο με καμμενη μητρικη. Περνω μητρικη απο πλαισιο (stock), και απο δικη μου βλακεια περνω με ddr3, ενω το pc εχει ddr2. Χρεωνομαι ενα dimmακι ddr3, το οποιο προφανως δεν χρεωνω στον πελατη, το βαζω πανω, καμμενη και η αλλη μητρικη. Παω, την αλλαζω, παιρνω καινουρια απο το ραφι, χρεωνομαι τη διαφορα 8€ μονο και μονο για την ψυχικη μου ηρεμια και για να γλιτωσω τις εξτρα βενζινες, την βαζω πανω, και στο power-on καιγεται το τροφοδοτικο :slap:

Επισης, το γεγονος οτι πρεπει να πας 4 φορες στο στοκ για να παρεις μητρικη που δουλευει αξιζει τουλαχιστον δυνατες σφαλιαρες. Η μουτζες σε μενα που εξακολουθω και παω, μαλλον αυτο ειναι το πιο σωστο.

/rant

ειναι μη μπει καλα ο μηνας εμενα ακομα τσουζει....

[MENTION=4643]o polonos[/MENTION] εσυ μη μιλάς

Ειλικρινά,παρατάω τα "εύκολα" μαθήματα της σχολής για το τέλος. Δεντηνπαλεύωαλλο να κόβομαι με 4 στις Ήπιες Μορφές Ενέργειας (κι ενώ είμαι εκτός Αθηνών, άρα δεν μπορώ να πάω για επανέλεγχο γραπτού) και με 3-4 στην Πυρηνική με χαλαρό διάβασμα. Κάτι πάει στραβά (κι αυτός δεν είμαι εγώ)

"Το χθεσινο ειναι? τι του κανες?"

διαιτα....

1996gr το εβγαλε τελικα η δικια της

ηταν τοσο μεγαλη πλεον η διαφορα απο τα 2kg που μειωσε και την ικανοποιηση μου...

θα προτιμουσα ενα 1999 ή ενα στρογγυλο και οριακο αλλα μη αμφισβητισιμο 2000... ρε γμτ

α! και το ζυγι πεφτει πριν τα γραμματοσημα εν τελει οποτε δεν χρειαζονται τσιγκουνιες τελικα...

Λίγες ώρες πριν τις διακοπές και το router αποφάσισε να τα κάνει όλα ρδελομπού.

fuuuu.jpeg

Καθως εφευγα σημερα για μπανιο αφυρημενος ειχα το κινητο στο χερι,το αφηνω πανω στο αμαξι..ανοιγω την πορτα του γκαραζ,μπενω στο αμαξι να φυγω και μετα απο 10 λεπτα συνειδητοποιώ οτι ξεχασα το κινητο στο πορτπαγκαζ σταματαω βγενω να δω..πουθενα το κινητο....ε ρε μαμο την γκαντεμοσαυριαση μεσα..:rant::rant:.εψαξα λιγο τον δρομο αλλα @@ πουθενα.Ευτυχως ειχα αφησει το xperia σπιτι οποτε φτηνα την γλιτωσα.:slap:

Οι υπόλοιποι στο σπίτι που δε σκαμπάζουν από αυτά και χρειάζονται internet, τι θα κάνουν; Προσευχή; :hehe:

Οι υπόλοιποι στο σπίτι που δε σκαμπάζουν από αυτά και χρειάζονται internet, τι θα κάνουν; Προσευχή; :hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=EQ54tDC-AYY]‪ζαγοραιος,προσευχη,zagoraios‬‏ - YouTube[/ame]

Επί ΝΔ, τα ΜΜΜ είχαν λυσσάξει με τις πυρκαγιές... Σε χωράφι να ήταν, το έκαναν πρώτο θέμα. Σήμερα άναψαν 25 εστίες μέσα σε μερικά λεπτά στη ΒΔ Κέρκυρα (εμπρησμός...; ) και δεν είπαν κουβέντα σε σημείο που το λέμε σε ανθρώπους και μας λένε "μπα, φήμη θα είναι, στα κανάλια δεν είπαν τίποτα..." !!!! :rant:

Επί ΝΔ, τα ΜΜΜ είχαν λυσσάξει με τις πυρκαγιές... Σε χωράφι να ήταν, το έκαναν πρώτο θέμα.

Και ποια ακριβώς σχέση έχουν το Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) με την ενημέρωση;:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.