Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Εννοείται...απλά έκανα την αρχή με την χορεύτρια στον καθρέπτη για πλάκα, και το πράγμα εκτροχιάστηκε.

Τώρα που το σκέφτομαι να σου πώ την αλήθεια, άν ήμουν admin θα με είχα ban-άρει μέρες τώρα!:)

μην του δινεις ιδεες.. xD ακομα μπορει να το κανει :p :P :p

Δέν μπορώ να καταλάβω τι μυαλό κουβαλάνε οι ταξιτζήδες....

Κλείνουν λιμάνια και εμποδίζουν τους τουρίστες απ' τα κρουαζιερόπλοια να επισκεφτούν αρχαιολογικούς χώρους, πράγμα που έγινε σήμερα στην Κρήτη σε πλοίο 1600 ατόμων!:TD:

Άν θές να απεργήσεις κάτσε σπίτι σου....ο υπόλοιπος κόσμος τι φταίει?

Δέν σχολιάζω τα αιτήματά τους, αλλά τον τρόπο κινητοποιήσεών τους.

Βέβαια όλα αυτά τα κάνουν γιατί έχουν το πλεονέκτημα να είναι ''κινητό'' επάγγελμα, χωρίς βασικά σταθερό πελατολόγιο. Την επομένη των κινητοποιήσεων θα βάλουν μπροστά και θα πιάσουν δουλειά κανονικά.

Άν εγώ που έχω μαγαζί έκλεινα τον δρόμο μπροστά από το μαγαζί μου (ή έριχνα λάδια), την επομένη θα πάταγε άνθρωπος μέσα?

Λάθος. Αν θες να απεργήσεις, κλείσε την Εκάλη και την Πολιτεία και κάνε κατάλληψη χώρου έξω από τα σπίτια των υπευθύνων. Αλλά θέλει μυαλό και τσαγανό για να κάνεις κάτι τέτοιο.

Νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο πλευρές κάνουν τα πάντα για να υποβαθμίσουν κι άλλο την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Πως παντα σ'αυτη τη χωρα αραια και που ρυθμιζουν οι αλλοι τη ζωη σου.

Να ,θελει ο ταξιτζης να απεργησει; Θα πρεπει να τα σκασω 2 μερες παραπανω στο hotel γιατι δεν με αφηνει να μπω στο λιμανι. :confused:

Astro αυτό είναι το πιο σωστό αλλά όπως ξέρεις δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, αφού πολλοί συνδικαλιστές είναι και δικά τους παιδιά.

Τουλάχιστον ας κάτσουν σπίτι τους, και να μην ταλαιπωρούν τον κόσμο.

Δέν μπορώ να καταλάβω τι μυαλό κουβαλάνε οι ταξιτζήδες....

Κλείνουν λιμάνια και εμποδίζουν τους τουρίστες απ' τα κρουαζιερόπλοια να επισκεφτούν αρχαιολογικούς χώρους, πράγμα που έγινε σήμερα στην Κρήτη σε πλοίο 1600 ατόμων!:TD:

Δέν σχολιάζω τα αιτήματά τους, αλλά τον τρόπο κινητοποιήσεών τους.

Βέβαια όλα αυτά τα κάνουν γιατί έχουν το πλεονέκτημα να είναι ''κινητό'' επάγγελμα, χωρίς βασικά σταθερό πελατολόγιο. Την επομένη των κινητοποιήσεων θα βάλουν μπροστά και θα πιάσουν δουλειά κανονικά.

Άν εγώ που έχω μαγαζί έκλεινα τον δρόμο μπροστά από το μαγαζί μου (ή έριχνα λάδια), την επομένη θα πάταγε άνθρωπος μέσα?

Φίλε μου δουλεύω στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και βρίσκομαι καθημερινά εκεί, έχω δει τα αίσχη από την πρώτη μέρα. Απάνθρωποι, συμμορίτες και μπαχαλάκηδες οι ταξιτζήδες. Κουράγιο σε τουρίστες και συναδέλφους, και καρκίνο στους τραμπούκους μπας και ξεμπλέξουμε.

Υ.Γ. Τα λέω πολύ, πολύ, πολύ μαλακά.

Όχι καρκίνο. Προσαγωγές και αφαίρεση άδειας. Απλά και καθαρά πράγματα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν να διαχειρίζονται ΜΜΜ και να έρχονται σε επαφή με κόσμο.

Αλλά φταίει η κυβέρνηση που δεν δίνει άμεσα λύση και τους αφήνει να κάνουν ότι θέλουν σε δρόμους, διόδια, σημεία αναχώρησης ταξιδιωτών.

Αυτοί οι άνθρωποι φίλε Αντώνη δε ξέρω αν μπορούν να συνετιστούν. Για να διαχειρίζονται μια κατάσταση έτσι, δε θέλω να ξέρω τι θα κάνουν σε άλλες μικρότερες. Είδα με τα μάτια μου να μην αφήνουν να περάσει αυτοκίνητο με έγκυο γυναίκα μέσα. Αυτή ήταν και η εικόνα που σφράγισε τα πάντα για μένα.

Δε λογαριάζουν τίποτα, δε σκέφτονται τους συνανθρώπους που ταλαιπωρούν, δε σκέφτονται τους τουρίστες, δε σκέφτονται τη ζημιά που κάνουν. Είδικά σε high season. Είναι στην πλειοψηφία με πνευματικό επίπεδο δημοτικού και συμπεριφορά χιμπατζή. Δε θέλω να πάνε φυλακή για χρέη. Γιατί μετά θα τους πληρώνουμε όλοι. Επίσης δε θέλω να τους βλέπω να ζητιανεύουν. Δε θέλω να τους βλέπω καθόλου, δε θα λείψουν σε κανένα σίγουρα.

Πιστεύω καταλαβαίνεις ότι εστιάζω σε επίπεδο ανθρώπου και όχι κατάστασης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.