Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Ήθελα να βάλω ''καλημεριτζίδικο'' videάκι σήμερα, αλλά δέν πρόλαβα...

Άυριο founder?:)

Ήθελα να βάλω ''καλημεριτζίδικο'' videάκι σήμερα, αλλά δέν πρόλαβα...

Άυριο founder?:)

Αυτό κάνει για καλημερατζίδικο; :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2vvc1vKRLPo]‪Kαλημέρα σας Παιδιά‬‏ - YouTube[/ame]

Die please :)

Μη ζηλεύεις, καλύτερα να ήμουν αδύνατος σαν κι εσένα παρά να θέλω 2 πιτόγυρα και μισή μερίδα πατάτες για μεσημέρι και να ξαναπεινάω το βράδυ.

απλά δεν κοιμήθηκα :baby:

pff... same here... παλευα με μια μακετα (αρχιτεκτονικης για university... ηρθα αγγλια και η αδερφουλα με εστρωσε για τα καλα.. xD)

Ζηλεύω γιατί έχω να φάω σουβλάκι πάνω από 6 μήνες :hehe:

κάνεις κράτη για τις 15 :innocent:

την καλύτερη δουλεία κάνεις ! δεν χάνεις και τίποτα

pff... same here... παλευα με μια μακετα (αρχιτεκτονικης για university... ηρθα αγγλια και η αδερφουλα με εστρωσε για τα καλα.. xD)

καλά να πάθεις που ήθελες και Αγγλία, αλλά άμα την είχες εκπαιδευμένη δεν θα είχες πρόβλημα ...

παντως οποιος παει αγγλια τα μπεστ μερη που πρεπει να παει ειναι:

το subway (οχι το μετρο), και το tesco.. :D:tomato::man_in_love:

παντως οποιος παει αγγλια τα μπεστ μερη που πρεπει να παει ειναι:

το subway (οχι το μετρο), και το tesco.. :D:tomato::man_in_love:

Το subway δεν ειναι Αγγλικό βρες κάτι αλλο :p

[MENTION=23]DJD[/MENTION] το ιδιο θέμα θα εχω και εγώ με τα σουβλάκια σε λίγο. :weep:

Μην αγχωνεσαι,θα ανεβαζουμε πολλες φωτο ;)

Δεν μπορείτε να τα στέλνεται και με DHL next day delivery? :p

Φρόντισα τουλάχιστον τις 2 προηγούμενες βδομάδες να τρώω κάθε μέρα σουβλάκια :hehe:

Μόνο σε εμένα τη δίνει η (κυρίως) Ελληνική νοοτροπία του "σήμερα ήρωας, αύριο μ@κας" ;;;

Άκουσα πριν λίγο κάτι συναδέλφους να γελάνε με το Μπασινά, που πήγε σε ομάδα Δ' Εθνικής... Το Μπασινά που πριν μερικά χρόνια, ως αρχηγός την Εθνικής τον είχαν ήρωα, γιατί μας έφερε το Πανευρωπαϊκό.... :...:

σαν το μαγειρευτό δεν λεει κανένα αλλο

έτρωγα 2 μήνες συνέχεια σουβλάκια, γύρους κλπ και το σιχάθηκα ρε παιδιά

το μαγειρευτό δεν το βαριέσαι και έχει και μια Χ ποιότητα όσο νάνε

Μαγειρευτο δεν τρωω ποτε απ'εξω,μονο απο 2-3 μαγαζια που ξερω.

Οσο να ναι δεν καθεται να σου φτιαξει εκεινη την ωρα τα σουτζουκακια,απο πριν 3 μερες θα ναι....

(αν δεν ειναι και απο κονσερβα)

τα ταχυφαγίας σχέση με τα μαγειρευτά (σπιτικό) ταιριάζει τελεία με το "ποιότητα η ποσότητα"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.