Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Εγώ παίρνω το iPad και διαβάζω Αρκά :p

καλυτερο πραμα απο τα κομιξ δεν υπαρχει.Το λιωνω.reading.gif

καλυτερο πραμα απο τον Αρκά στα κομιξ δεν υπαρχει.Το λιωνω.reading.gif

:p

A0XA0AX0AX0AX0 ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΧΘΕΣ. ΘΕΟΣ. Και τα δυο Reviews που ειχε κανει στη θεση του RWJ ηταν epic!

kassem g - california on <- στο youtube.. απλά τέλεια !

ενώ δεν έχω dc, κλείνουν όλα τα connection.. αυτό γίνεται μία φορά τον μήνα.. οπότε έχω σε μία σακούλα 5-6 switch.. παίρνω ένα στην τύχη , το αλλάζω και μετά όλα τζάμι.. WTFFF

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xivNKFulYhU&feature=related]‪34th America's Cup coming to San Francisco‬‏ - YouTube[/ame] :drool::man_in_love::drool:

Σε 720p

Ουρτουυυυυυυυυ Thermalright.. Δεν ξαναπαίρνω προιόν τους.

Τί λάθος έκανες κ πήρες Thermalright;

Εσύ μόνο apple αγοράζεις.

Αλλάζεις ταυτότητα και δεν σου λέει κανείς ότι πρέπει να πάς να το δηλώσεις στην εφορία, εκτός βέβαια όταν είναι να το χρειαστείς...

ρε ζωάδια πιο το νόημα της ταυτότητας αν δεν μπορείς να ταυτοποιήσεις το πρόσωπο σου?

Και γιατί πρέπει να το κάνω εγώ? Αν είναι τόσο κρίσιμο δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτόματα??

Ρε απολύστε τους όλους λέμε...

Σε extension αυτής της σκέψης, πόσες λαμογιές και κομπίνες θα είχαν αποφευχθεί αν υπήρχε αυτή η -αυτεπάγγελτη- επικοινωνία μεταξύ υπηρεσιών?

Με δεδομένο ότι στο πιστοποιητικό θανάτου μπαίνει αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου και για την απόδοση ΑΦΜ απαιτείται αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου για έλληνες/αλλοδαπούς αντίστοιχα, με το θάνατο της γιαγιάς και την έκδοση του αντίστοιχου πιστοποιητικού θανάτου θα ήταν αδύνατο να καρπωθούν κάποιοι την σύνταξη της με το

"να μην δηλώσουν τον θάνατο της στην εφορία/ικα/τεβε etc"....

Είχα κάνει ηλεκτρονικά την περιοδική δήλωση ΦΠΑ και πήγα χτες να πληρώσω στο λογαριασμό με το ειδικό χαρτάκι και τον κωδικό. Η μια τράπεζα ήθελε προμήθεια 15 ευρώ (τα @@ μου πήρε..., πάλι καλά που είμαι ήρεμος και δεν άρχισα να βρίζω και να σπάω πράματα). Η άλλη δεν δεχόταν το μάτσο μετρητά που κούναγα μπροστά στην ταμία, ήθελε λέει να ανοίξω λογαριασμό σε αυτούς (ρε ουστ!).

Τελικά ξαναπήγα στην πρώτη τράπεζα που διατηρώ και λογαριασμό, έκανα ενεργοποίηση e-banking, γύρισα στο γραφείο και πλήρωσα ηλεκτρονικά σαν άνθρωπος. (Σήμερα μπλόκαρα τους κωδικούς μου κατά λάθος.....)

Η όλη διαδικασία, 3 ώρες

Μου τη δίνει απίστευτα όταν σε παίρνει κάποιος για βοήθεια, σε στυλ "λιώνω, σβήνω, χάνομαι, το θέλω χθες", τρέχεις να τον βοηθήσεις, και μετά τον ψάχνεις μια εβδομάδα να του πεις τα αποτελέσματα... Και ειδικά αυτή την εποχή να παίρνεις απάντηση "α, είμαι διακοπές, θα τα πούμε όταν επιστρέψω, σε 20 μέρες...." :whip:

γιατι οταν δηλαδη ειναι μερικα ατομα που σε πριζουν για βοηθεια καθε λιγο και λιγακι.. και οταν εσυ θελησεις μια εξυπηρετηση κανουν σαν να μην σε ξερουν???

ελεος...

καλημερα!!!!!! Λακη?!?! που ειναι το πρωινο βιντεο?? :D

Εν ευθέτω χρόνο όταν το video αυτό πέσει στην αντίληψη γνωστού admin, θα αντικατασταθεί από Micky Mouse. :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.