Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Αφήστε με γιατί η μέρα δέν ξεκίνησε καλα, και έχω και εσάς να με στενοχωρείτε με το video...

-Μόλις γύρισα απο τον οδοντίατρο με 4 σφραγίσματα και 6 ενέσεις προστιθέμενες στο πλούσιο ενεργητικό μου.

-Μείον 150euros το ταμείο...

-Έχω ένα στόμα σάν τσαρούχι, έχουμε πα'ι'δάκια αλλά δέν μπορώ να φάω.

-Βγαίνοντας από το ιατρείο διαπίστωσα ότι μου χάραξαν ολόκληρη την πλευρά του οδηγού!

Μιλάμε από μπροστά μέχρι τέρμα πίσω...τόσο βαθιά που σκαλώνει το νύχι.

Προφανώς κατσαβίδι...

Αφήστε με γιατί η μέρα δέν ξεκίνησε καλα, και έχω και εσάς να με στενοχωρείτε με το video...

-Μόλις γύρισα απο τον οδοντίατρο με 4 σφραγίσματα και 6 ενέσεις προστιθέμενες στο πλούσιο ενεργητικό μου.

-Μείον 150euros το ταμείο...

-Έχω ένα στόμα σάν τσαρούχι, έχουμε πα'ι'δάκια αλλά δέν μπορώ να φάω.

-Βγαίνοντας από το ιατρείο διαπίστωσα ότι μου χάραξαν ολόκληρη την πλευρά του οδηγού!

Μιλάμε από μπροστά μέχρι τέρμα πίσω...τόσο βαθιά που σκαλώνει το νύχι.

Προφανώς κατσαβίδι...

Πωωωω...Περαστικά.Όσο για το αμάξι,ε ρε κάτι φάπες που χρειάζονται.Τόσα χρόνια ποδήλατο και ποτέ δεν ακούμπησα ούτε καθρέφτη και μερικοί ανεγκέφαλοι βγαίνουν έξω με κατσαβίδια.

Φεύγεις από το σπίτι κατά τις 11.30 για να πας για εφημερίδα, και να δεις δυο πράγματα στο γραφείο, και τελικά γυρνάς σπίτι στις 6... ΓΤΤΜ

Φεύγεις από το σπίτι κατά τις 11.30 για να πας για εφημερίδα, και να δεις δυο πράγματα στο γραφείο, και τελικά γυρνάς σπίτι στις 6... ΓΤΤΜ

διαβαζω αυτο το ποστ,μου φαινεται "καπως" και συνειδητοποιω οτι πρεπει να μαι uber workaholic...

Τις προαλλες για καφε με το bawss ,μου λεει "Παμε πουθενα βραδυ"..κ λεω "U MAD???ΕΧΩ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΥΡΙΟ"....

διαβαζω αυτο το ποστ,μου φαινεται "καπως" και συνειδητοποιω οτι πρεπει να μαι uber workaholic...

Τις προαλλες για καφε με το bawss ,μου λεει "Παμε πουθενα βραδυ"..κ λεω "U MAD???ΕΧΩ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΥΡΙΟ"....

εχμμμ... στο γραφείο κάθησα ως τις 6, όχι για καφέ :p Και είμαι και σε διακοπές, τάχα μου δήθεν (με βρήκαν καλό, και με εκμεταλλεύονται :hehe:)

[MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] 10+ η ώρα και ακόμα δεν έχεις βάλει video... :getlost:

Αν σε φοβίζουν αυτοί οι χρήστες με το κόκκινο ταμπελάκι, να σου δηλώσουμε ενδιαφέρον να κάνεις μια λίστα να μας τα στέλνεις σε πμ :whistle2:

Στην περιοχή που μένω μέχρι πρότεινος και για τα τελευταία 15 χρόνια όσο θυμάμαι, είχε γίνει μία ληστεία όλη και όλη.

Μέσα στους 2 τελευταίους μήνες έχουν ληστέψει 2 φορές το ίδιο ταμειευτήριο, και μία τράπεζα.

Τι γίνεται ρε παιδιά; Ληστές με καλάσνικοφ, πυροβολισμοί στο κέντρο της πόλης, αστυνομικοί να τραυματίζονται, έχουμε ξεφύγει ή μου φαίνεται;

Time to abandon ship? Να μαζεψουμε τα κυπελάκια μας και να ψάξουμε για άλλη παραλία;

Στην περιοχή που μένω μέχρι πρότεινος και για τα τελευταία 15 χρόνια όσο θυμάμαι, είχε γίνει μία ληστεία όλη και όλη.

Μέσα στους 2 τελευταίους μήνες έχουν ληστέψει 2 φορές το ίδιο ταμειευτήριο, και μία τράπεζα.

Τι γίνεται ρε παιδιά; Ληστές με καλάσνικοφ, πυροβολισμοί στο κέντρο της πόλης, αστυνομικοί να τραυματίζονται, έχουμε ξεφύγει ή μου φαίνεται;

Time to abandon ship? Να μαζεψουμε τα κυπελάκια μας και να ψάξουμε για άλλη παραλία;

καλα εισαι...

να δεις σε κατι λιγους μηνες, πως θα στενεψουν τα πραματα....

εσε δεν εχει πιασει ακομα η καλη η πεινα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.