Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Μάλλον τα μπερδεύεις, με το δεξί είναι το fap.

"If in doubt, fap out."

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Μάλλον τα μπερδεύεις, με το δεξί είναι το fap.

Για το ιδιο πραγμα μιλατε.....

Τί είναι το fap;

Ενδοπαλάμια παλινδρόμηση γεννετήσιων οργάνων.

112151-lulzsec.jpeg

Το γεγονός ότι απαντήσαμε 4 άτομα για αυτό το θέμα έχει αρχίσει να με τρομάζει (και κανένα από αυτά δεν ήταν ο racer) :hehe:

αλλο fap αλλο μ....:slap::slap::slap:

Ναι ρε το ήξερα, αλλά τί θέλει να πει τότε ο ποιητής dellman με το παραπάνω;;;

το LOL ειναι παιχνιδι σαν το dota και το lol σημαινει league of legends :D αν και θα επρεπε να κανετε νεο θεμα η να μιλησετε στο ειδη υπαρχον για αυτο κυριε RootX!!! :p

θα αφήσω ένα πέπλο μυστηρίου σε αυτό :p

Αμα σου ευχηθω καλα στεφανα και κρεμαστεις μη με παιρνεις τηλ κλαιγοντας, ΔΕΝ θα φταιω εγω :hehe:

Ο Παπούλιας είπε στο Γιωργάκη μεταξύ άλλων: ...πολύ σημαντικό να μην επαναπαυτούμε στις δάφνες μας...

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΔΑΦΝΕΣ ΛΕΕΙ;;;;!!!! ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ;;;!!! :slap:

Μ@λάκα, ζούνε σε άλλο κόσμο έτσι, σε άλλο σύμπαν, όχι απλά άλλο πλανήτη... :o

Αμα σου ευχηθω καλα στεφανα και κρεμαστεις μη με παιρνεις τηλ κλαιγοντας, ΔΕΝ θα φταιω εγω :hehe:

τον αγιασμό τον έχω έτοιμο για το βράδυ πάντως....

τώρα αν το κεφάλι πάρει 30 φούρλες δε φταίω:blink::blink::blink::blink:

κοντά 10 ώρες διακοπή ρεύματος καλοκαιριάτικα. είναι για πολλά χαστούκια εκεί στη ΔΕΗ μου φαίνεται :rant:

το LOL ειναι παιχνιδι σαν το dota και το lol σημαινει league of legends :D αν και θα επρεπε να κανετε νεο θεμα η να μιλησετε στο ειδη υπαρχον για αυτο κυριε RootX!!! :p

Ευχαριστώ για την διευκρίνιση, δεν γνώριζα τον τύπο του παιχνιδιού, γι'αυτό ρώτησα... Υπέθεσα ότι είναι κάτι σαν το προπο-γκόλ (προπο-λολ ή κάτι)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.