Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Μα τι βρωμα ειναι αυτη ρε φουστη μου. Σιχαθηκα..

Και εκει που εξοργιζομαι περισσοτερο ειναι που εχει νομιμοποιησει ο ελληνας στην αντιληψη του την παραβατικοτητα.

Δεν την νομιμοποίησε μόνος του ο Έλληνας... Έγινε με τις ευχές του κράτους αλλά και του κοινοβουλίου εξ ολοκλήρου

boot from usb ???

προσπαθώ να βάλω το freenas στο usb (το freenas μπαίνει αλλά μετά στην επανεκκίνηση δεν μπουτάρει από το φλασάκι και μου έχει σπάσει τα νεύρα) ...

έχω 4hdd * 2ΤΒ :baby:

εδιτ γιατί εκεί που θα βάλεις το freenas δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τον δίσκο η φλασάκι για αποθηκευτικό χώρο

edit 2

και επέλεξα να βάλω ένα 4gb flasaki να το κάνω εγκατάσταση

προσπαθώ να βάλω το freenas στο usb (το freenas μπαίνει αλλά μετά στην επανεκκίνηση δεν μπουτάρει από το φλασάκι και μου έχει σπάσει τα νεύρα) ...

Προφανώς και είναι θέμα permissions... εάν συνεχίσεις με αυτό τον ρυθμό θα έχεις full read αλλα καθόλου write εάν με πιανς :hehe:

να ψ/ς μπορείς άκου κάρτα επειδή θέλω να φτιάξω οδηγό ...

τώρα δεν φτιάχνω τίποτα και ρίξε μου και άλλη κάρτα για αυτό εδώ το ποστ ώστε να πάω να παίξω lol με την ησυχία μου ...

και ναι your worst nightmare

questions-answer-sites-like-yahoo-answer.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.