Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Back from Skiathos!!!

Το νησι ειναι εν ολιγοις το πιο ωραιο απο οσα εχω επισκεφθει.

Τελεια απο ολες τις αποψεις!!!Τον Αυγουστο θα ξαναπαω σιγουρα 2-3 φορες ακομα μονοημερη!!! :D

Υ.Γ: Μια μελαγχολια,γλυκια βεβαιως.....δεν ξερω αν θα με αφησει να κοιμηθω αποψε.I miss it already!!!

Υ.Γ,2: Καλα οι γκομενες στη Σκιαθο πεφτουν πιο ευκολα και απο 13χρονα!!! Ποσο ξαναμενες παιζει να ναι :p

Back from Skiathos!!!

Το νησι ειναι εν ολιγοις το πιο ωραιο απο οσα εχω επισκεφθει.

Τελεια απο ολες τις αποψεις!!!Τον Αυγουστο θα ξαναπαω σιγουρα 2-3 φορες ακομα μονοημερη!!! :D

Υ.Γ: Μια μελαγχολια,γλυκια βεβαιως.....δεν ξερω αν θα με αφησει να κοιμηθω αποψε.I miss it already!!!

Υ.Γ,2: Καλα οι γκομενες στη Σκιαθο πεφτουν πιο ευκολα και απο 13χρονα!!! Ποσο ξαναμενες παιζει να ναι :p

είναι που είδαν εσένα.

Μόλις κονόμησα ενα τράβηγμα στον μύ αναμεσα στο στήθος και την κλείδα. Ποναω τοσο πολύ που ο πόνος με χτυπάει και στην πλάτη...

Το κέρατο μου το τράγιο μεσα βραδυατικα. Γ#@$!#$@ το #$Ε#@ που σε #!@#$@#$ παλιο#@$!$# το σπιτακι σου μεσα #$!#@$@$ $! :help::help::help:

Μαλλον θα εχει πολυ ενδιαφερον. Σημερα το βραδυ ειναι η εκπομπη..

Ο ασύλληπτος Μάκης Ψωμιάδης

Μα τι βρωμα ειναι αυτη ρε φουστη μου. Σιχαθηκα..

Και εκει που εξοργιζομαι περισσοτερο ειναι που εχει νομιμοποιησει ο ελληνας στην αντιληψη του την παραβατικοτητα.

Τον πετυχαινα στην Καβαλα να πινει ουισκακια αγκαζε με βιζιτες και ο κοσμος τον θαυμαζε. -Να ζησεις προεδραρα και του φιλουσανε το χερι επειδη εφτιαξε την ομαδα. Ακουω και απο νεα παιδια ατακες τυπου "αν εισαι μαγκας και εχεις τα @@@ καντο και εσυ" και εχω χασει καθε ελπιδα . Τι να λεμε..Εδω εχουμε φτασει στο σημειο να αποκαλουμε γραφικο και κοιμισμενο οποιον προσπαθει να ειναι τιμιος.

Μόλις κονόμησα ενα τράβηγμα στον μύ αναμεσα στο στήθος και την κλείδα.

Στερνοκλειδομαστοειδης ονομαζεται. περαστικα..

[κομπλεξ]

Πηγα διακοπες στην Κρητη σε σπιτι γνωστου, ηθελα να δω ταινια, δεν ειχε pc....ειχε MAC!Woow τεραστια οθονη, tiny wireless keyboard και ποντικι που επιανε ακομα και αν το εσερνα στο αξυριστο ποδι μου! Εβαλα φλασακι με ταινιες στο MAC!, ειδα ταινια- το Hall Pass, πολυ καλο να το δειτε, εβγαλα φλασακι.Σημερα στο καραβι εβαλα φλασακι στο νετμπουκ για να δω ταινια, Nod32 βρηκε autoplay trojan. Τρεις wanna be μηχανικοι η/υ γυρω απο το MAC! εψαχναν να βρουν το power on button, τελικα το βρηκε κοπελα wanna be οικονομικος. Το ctrl+C δεν κανει copy και το ctrl+V δεν κανει paste! Aν θες να σβησεις ενα αρχειο πρεπει να σβησεις οτι εχει μεσα στον καδο ανακυκλωσης. Δεν καταφερα να γυρισω το πληκτρολογιο απο αγγλικα σε ελληνικα με κανεναν τροπο. Οχι δεν ηθελα να το ψαξω στο google γιατι το safari μου την εσπαγε που δεν γινοταν full screen. Δεν καταφερα να βρω τι καρτα γραφικων εχει...γιατι δεν το ελεγε πουθενα(σε κατι system settings ειχε ενα εικονιδιακι που εμοιαζε με οθονη, αλλα οταν το παταγα εβγαζε ενα error αγνωστου πατρος). Αλλα χει νοημα?MAC ειναι...δεν παιζει παιχνιδια...Δεν μπορεσα να βρω τροπο να κλεισω μονο την οθονη χωρις το συστημα να μπει σε standby.

[οχι δεν τελειωνει το κομπλεξ εδω]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.