Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Υπάρχουν και καλύτερες.. :p

name 3!!! (μαζι με τις καλυτερες ταινιες που εχουν κανει και λινκ που θα μπορουμε να δουμε αν οντως ειναι καλες :p)

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

που το ειδες??? αλλα λεει θελει να παρεις πρωτα το snow για να πας σε lion.. αξιζει?

Υπάρχουν και καλύτερες.. :p
To OSX Lion τα σπάει ολα... One OS to rule them all...

που παει αυτος ο κοσμος :(

Αποφυλακίστηκε ο Σάββας Ξηρός... Γράφει η είδηση:

...που συνελήφθη το 2002.... είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια...αφού εξέτισε τα 3/5 της ποινής του...

Επειδή είμαι έτοιμος να πάω πάλι Δημοτικό, πως γίνεται το 3/5 του 25 να είναι 9....;;;; :wassat:

Σωστά, κι επειδή οι αγρότες είναι συνήθως αγράμματοι, δεν έκαναν καλά τις πράξεις... :confused:

Μην παρεξηγηθώ, δε με πειράζει που βγήκε, ίσως είναι και χρήσιμος στις εποχές που ζούμε. Με το κείμενο τα έχω βάλει...

Νομίζω ήταν σε αγροτικές φυλακές.

Και λοιπόν; ντομάτες είναι τα χρόνια, να κλέβουν στο ζύγι;

και που βγηκε,τι θα καταλαβει δηλαδης?Ενα συσσιτιο κ ιατρικη περιθαλψη λιγοτερα για τον κρατικο προυπολογισμο...Με το που θα βγει,θα υπαρχει μεχρι και ασφαλιτης να παρακολουθει τον ασφαλιτη που τον παρακολουθει...Yo Ksiros,we heard u like 17n so we put a cop in your cop so you can be watched while u being watched.

Καλημέρα σε όλο το Lab!

Άντε να ξεκινήσουμε λίγο ''ρυθμικά''.:)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1KK_AqzB-h8]‪[/ame]

Τι ποιο ομορφο πρωινο απο το να βλεπεις το video του laki μαζι με φυσικο χυμο πορτοκαλαδας με μπολικα παγακια!!!!:clap:

Να σας βάζω κάθε πρωί vide-άκι δηλ?:)

Ερώτηση:

Ο ανεμιστήρας στο video δούλευε ή όχι?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.