Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

παιζουν στο συστημα τους..απλα δεν εχω το συστημα τους ....για να μην κατσω στα ποδια τους 2-3 8ωρα...

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

''αγόρασε'' το winavi all in one converter ...

πετα μεσα ότι αρχείο θέλεις και κάντο ότι μορφή θέλεις ....

σε μένα που ο αποκωδικοποιητής βγάζει κάτι acc δουλεύει

Για οποιον ενδιαφερθει στο μελλον...εκανα δουλεια με τον player της elecard..."elecard avc hd player"

Tα αρχεια που βγαζει το dvr εχουν καταληξη .h264 ..(μπλα_μπλα_μπλα.h264)

αλλα δεν επαιζε με τιποτα με οτιδηποτε γνωστο προγραμμα υπαρχει ...

Και μια συμβουλη...αποκτειστε καλες σχεσεις με τους γειτονες...πειτε τους να ριχνουν και μια ματια τα σουκου που θα λειπετε..

(αν δεν λειπουν και αυτοι φυσικα)

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] εχμ... το π@κι, νόμιζα ότι θα το αλλάξει μόνο του... Δε φταίω εγώ, να διορθώσετε τα φίλτρα :p

Μέσος όρος ηλικίας 9-11 (το πρωί) στις παραλίες από Φλοίσβο μέχρι Άγιο Κοσμά ήταν περίπου 60...

Σήμερα; Βέβαια, οι νεότεροι δουλεύουν και δεν μπορούν να πάνε παραλία και οι πιο νέοι κοιμούνται.

Εχει φυγει για διακοπες αυτος ;)

Η πλακα ειναι οτι πριν ξεκινησει να παει αεροδρομιο με ειχε παρει τηλ.

Κλασσικα με παιρνει μετα απο λιγες ωρες με καντιλια γιατι ξεχασε τη ταυτοτητα σπιτι κ ηθελε να ριξει τη ευθυνη πανω μου :fie::hehe:

Καλημερες :baby:

α ωραία :p

Σήμερα το πρωί σε έψαχνα και εγώ πάντως. Ξύπνησα με ένα στομάχι κόμπο και για κάποιο λόγο ο πρώτος ποου σκέφτηκα ήσουν εσύ κι ας μην σε εχω δει ποτέ στη ζωή μου :p

Αν δε μπορείς να ανοίξεις τα αρχεία τους, ποιος ο λόγος αγοράς τους; Πού υποτίθεται ότι θα παίξουν;

τα καταγραφικά για επαγγελματική χρήση (π.χ cubitech) αναπαράγουν το αρχείο που θα κάνεις extract μόνο με δικό τους player προς αποφυγή μοντάζ κτλ. Αν δεν κάνω λάθος μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν αποδεικτικά στοιχεία.

Πολύ εξυπηρετικοί στην dell.

Τους είπα ότι η U2311H έχει ένα dark pixel και μου λένε δώστε μας το serial number και θα σας στείλουμε νέα για αντικατάσταση... :D

μολις μπηκα απο κατι ψωνια και πινω νερο :Ρ

ψαχνω να βρω τρόπο να κολλήσω το πλαστικο πανελ που ειναι το κουμπί της ηλιοροφης στη μπεμπα (εσπασαν τα πιαστρακια )

α ωραία :p

Σήμερα το πρωί σε έψαχνα και εγώ πάντως. Ξύπνησα με ένα στομάχι κόμπο και για κάποιο λόγο ο πρώτος ποου σκέφτηκα ήσουν εσύ κι ας μην σε εχω δει ποτέ στη ζωή μου :p

trap01.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.