Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
there is a magic think in your router called... Password!!! :D

*thing

ε το είχα ανοιχτό για να κάνει όποιος θέλει browsing , αλλά αφού άρχισαν να μου ξεσκίζουν το bandwidth..

(η αλήθεια είναι ότι με το password έχω ένα θεματάκι.. έχω 2 ρουτερ και δίνω από το ένα στο άλλο με WDS, αλλά αν βάλω password δεν μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει)

υγ. τώρα μου ήρθε φλασιά.. παλιά είχα και password και ένας έξυπνος με brute-force το είχε σπάσει, είχα αφήσει και το ρούτερ με default κωδικό(για το web interface) και το έπαιξε έξυπνος..

είχε βγάλει τον κωδικό και είχε βάλει και ssid hacked by κάτι..

η αληθεια ειναι οτι και το password και το mac filter ειναι ευαλωτα

απλα το mac filter οι περισσοτεροι δηθεν "hackers" δεν το εχουν ακουστα

googlaρουν μονο "πως να σπασω το ασυρματο του γειτονα" και παιρνουν τα ευσημα του hacker

'Αλλες εικόνες δέν έχεις βρέ Astro...τις έχεις βάλει εκατό φορές αυτές!:p

Α σε παρακαλώ άμα δεν δω το the f*ck is going on here απο το αστρο έστω μια φορά την εβδομάδα σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά (ή πως έχει πάει διακοπές)

Ψιλο επειγον ..mini ερωτηση αναζητα μινι απαντηση..

Αρχειο που βγαζει...-ελπιζω να το λεω σωστα-...pvr (decoder?) απο CCTV ...τι player θελει?

Εχει κανεις καμμια ιδεα/επαφη με αυτα??

pm me .. οπως ειπα ψιλοαναγκη..

εδιτ

καταληξη δεν εχει νοημα να πω...μαλλον θα μπερδεψει ...(αν και γνωστη καταληξη δεν παιζει με τα αντιστοιχα γνωστα προγραμματα.)

στα τυφλά χωρίς κατάληξη... είναι λίγο joker να βοηθήσουμε οι ΜΗ κάτοχοι pvr... αν παρόλαυτα τυχαίνει να ψάχνεις για .irf όπως έψαχνε φίλος πρόσφατα, κατέβασε το .irftool που στο κάνει convert σε avi

η καταληξη ειναι h264 ...αλλα ελπιζωντας να προλαβω καποιες απο τις επομενες απαντησεις...

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με αυτον εδω..

CCTV Forum • View topic - H.264 Playback Help

εδιτ

Κοιταζω το λινκ του papatsonis μιας και νομιζω εχει κατι που με ενδιαφερει ...(αν και αρκετα χρονοβορο μιας και θα πρεπει να μετατρεψω 48 και να το δω μετα ..:p...αλλα απο το τιποτα..)

[MENTION=432]dellman[/MENTION] : ζεις ρε παλικάρι; :p

Kοίτα MSN όποτε μπορεις :)

Εχει φυγει για διακοπες αυτος ;)

Η πλακα ειναι οτι πριν ξεκινησει να παει αεροδρομιο με ειχε παρει τηλ.

Κλασσικα με παιρνει μετα απο λιγες ωρες με καντιλια γιατι ξεχασε τη ταυτοτητα σπιτι κ ηθελε να ριξει τη ευθυνη πανω μου :fie::hehe:

Καλημερες :baby:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.