Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Απορώ γιατί χρειάζεται να έχεις καθαρίστρια...παλιά ποιός καθάριζε τα σπίτια μας?:hmm:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

οταν στην σημερινη οικογενεια οι 2 γονεις δουλευουν (μπορει και 2 δουλειες ο καθενας) και τα παιδια εχουν διαβασματα στα σχολεια ποιος θα προλαβει να τα κανει?? εμενα προσωπικα οι γονεις μου χρειαζεται να δουλευουν απο το σπιτι τα σαββατοκυριακα. ορεξη? χρονος?

Και για την καταταξη... ειμαι 4ος.... κατι ειναι και αυτο :D

Σπίτι μου στην Αθήνα έχει διαλύσει το σπίτι..

Τελευταία φορά έσπασε ένα καλό κρυστάλλινο ποτήρι της μητέρας μου, ενώ νομίζω έχει σπάσει παλιότερα και άλλα πράγματα.

Τα τζάμια τα πλένει μαζί με τις σήτες τους (τραβάει τις σήτες πριν πλήνει τα τζάμια) και τα περνάει και τα 2 μαζι με το καθαριστικό για τα τζάμια (αυτό που έχουν οι αλλοδαποί στα φαναρία) πιέζοντας τις σήτες πάνω στα τζάμια, το πρόβλημα είναι οτι τα τζάμια έχουν απόσταση 2-3 εκατοστά με τις σήτες, αποτέλεσμα να έχουν ψιλοσκιστεί η ξηλοβγεί απο τα πλαίσια τους όλες οι σήτες.

Κάθε φορά κάποιο από τα καλώδια των ηχείων θα βγεί από την θέση τους, κάθε φορά θα ξεσυνδέσει το Coaxial καλώδιο που πάει από το PC του πατέρα μου στον ενισχυτή του στερεο (έτσι όπως τα έφτιαξα τώρα, πρέπει να κουνήσει το PC ή το γραφείο 1 μέτρο για να ξεσυνδεθεί, λογικά δεν θα το κάνει..

μήπως να κάτσεις να ρίξεις μόνος σου ένα καθάρισμα. και θα προσέξεις τι θέλεις και καλύτερη δουλειά θα κάνεις.

edit

Απορώ γιατί χρειάζεται να έχεις καθαρίστρια...παλιά ποιός καθάριζε τα σπίτια μας?:hmm:

ώχουυυ... να αφήσεις δηλαδή στη μέση το FarmVille για να καθαρίσεις το δωμάτιο / σαλόνι;

Ελα ρε είμαι μέσα στη λίστα? Συγκλονίστηκα τώρα!

Να το κοιτάξεις μην είναι θερμοπληξία:p

Σπίτι μου στην Αθήνα έχει διαλύσει το σπίτι..

Τελευταία φορά έσπασε ένα καλό κρυστάλλινο ποτήρι της μητέρας μου, ενώ νομίζω έχει σπάσει παλιότερα και άλλα πράγματα....

Είχα γράψει κάτι ανάλογο σε ένα άλλο παιδί που έψαχνε να βρει τρόπο να κλειδώσει το facebook από έναν υπάλληλο... :slap:

Ρε παιδιά, υπάρχουν ανάμεσά μας περισσότεροι από 1.000.000 άνεργοι. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, γιατί πρέπει κάποιος που δεν κάνει καλά τη δουλειά του να συνεχίζει να παίρνει μεροκάματο, ενώ παράλληλα υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι που παραμένουν αναξιοποίητοι... Άμα δεν αξίζει, στο καλό. Υπάρχουν άλλοι και σίγουρα πολύ καλύτεροι! :rolleyes:

Google+

Sense of humor...Γενικά, όχι μόνο σε αυτό.

LtHSu.jpg

Χρήσιμα πραγματάκια, αν κοιτάς ωραίες photos

60MJO.jpg

Κι ακόμα τα καθαρίζουμε...

Εγώ πάντα καθαρίζω το δωμάτιο μια φορά την εβδομάδα (όταν δε βαριέμαι κάνω και άλλα μέρη). Επίσης η μάνα μου καθάριζε όλο το υπόλοιπο σπίτι μόνη της πριν κάνα δίμηνο, όμως έκανε μια εγχείρηση η άμοιρη και δε μπορεί να συγυρίσει πλέον το σπίτι.

So, η καθαρίστρια για κάνα μήνα-δίμηνο ακόμη είναι μονόδρομος....

δεν το ηξερες λάκη?

Οι παλιές γυναίκες γυναικες, γυριζαν από τα προβατα, αρμεγαν όλη μερα στα χωραφια, ενω το βραδυ ζυμωναν και εκαναν δουλειες σπιτιου, αν και 'ηταν κουρασμένες. Αυτες ήταν νοικοκυρες.

Αντίθετα οι σημερινές γυναικες μόνο κρεβάτι και τίποτε άλλο ...

κάναμε τα γλυκά του γάμου της εγγονής του επίτιμου....... το τι έγινε σήμερα δεν λέγεται... χάλασε ένασ θάλαμος-κατάψυξη και ένα ψυγείο..... η μάνα μου έσπασε το χέρι της.... και διάφορα άλλα....

ΣΚΟΡΔΑ

δεν το ηξερες λάκη?

Οι παλιές γυναίκες γυναικες, γυριζαν από τα προβατα, αρμεγαν όλη μερα στα χωραφια, ενω το βραδυ ζυμωναν και εκαναν δουλειες σπιτιου, αν και 'ηταν κουρασμένες. Αυτες ήταν νοικοκυρες.

Αντίθετα οι σημερινές γυναικες μόνο κρεβάτι και τίποτε άλλο ...

Δέν ξέρω, τί να πώ...

Πλήν ελαχίστων περιπτώσεων, πολλά πράγματα σήμερα τα θεωρώ αποτελέσματα του ''νεοπλουτισμού''.

Ξαφνικά οι πολυκατοικίες απέκτησαν καθαρίστριες και κηπουρούς, τα σπίτια οικιακές βοηθούς, και τα εξοχικά εργάτες/συντηρητές...

Όσον αφορά τον ελεύθερο χρόνο:

Η μητέρα μου μεγάλωσε δύο παιδιά χωρίς βοήθεια γονέων/πεθερικών (ήταν στο χωριό), ενώ κράτησε 37 χρόνια μαγαζί παράλληλα.

Εγώ μεγάλωσα κυριολεκτικά μέσα στο μαγαζί ενώ όταν άρχισα να ψιλοπερπατάω με είχε με την στράτα μέσα στο κατάστημα.

Να σας πώ ότι θυμάμαι γειτόνους που με έπαιρναν βόλτα στο κέντρο τις γιορτές (στο Μινιόν), επειδή η μάνα μου είχε συνεχόμενο ωράριο στο κατάστημα.....

Όταν μεγάλωσα λίγο (μετά τα 11-12) βοήθαγα και εγώ στο μαγαζί απογεύματα/Σάββατα, και ακόμα πιό μεγάλος έκανα και δουλειές στο σπίτι.

Έτσι μεγάλωσα εγώ τουλάχιστον, και έμαθα να είμαι αυτοσυντήρητος.

Όλα γίνονται.

κάναμε τα γλυκά του γάμου της εγγονής του επίτιμου....... το τι έγινε σήμερα δεν λέγεται... χάλασε ένασ θάλαμος-κατάψυξη και ένα ψυγείο..... η μάνα μου έσπασε το χέρι της.... και διάφορα άλλα....

ΣΚΟΡΔΑ

Τελικά είναι όλα αλήθεια και με το παραπάνω. :wassat:

ΥΓ. Είσαι σίγουρος ότι δε μίλησες τώρα τελευταία με τον polono; Να αποκλείσουμε πιθανότητες, όχι τίποτα άλλο.

Sorry για το διπλό ποστ. Έχει ένα ντοκυμαντέρ τώρα στη ΝΕΤ για τους Ινδούς που βρίσκονται στην Ελλάδα (ή κάτι παρόμοιο - δεν το είδα από την αρχή). Και είναι ένας Ινδός, ο οποίος είναι πρόεδρος ενός πολιτιστικού σωματείου ο οποίος μιλάει τόσο καλά τα Ελληνικά που δεν το ξεχώρισα ότι ήταν αλλοδαπός στην αρχή. Ακόμα και η προφορά του δεν είχε διαφορά. :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.