Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Σήμερα πήγα να πάθω εγκεφαλικό... Στο τσακ το γλίτωσα... :nothing:

Είμαι ~20 ημέρες χωρίς υπολογιστή, αφού αποφάσισε ο Percουλας να μας αφήσει χρόνους. Με την "ευκαιρία" το πήγα στον [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] να μου κάνει μια ανακαίνιση... Το πήρα εχθές... Ξεκίνησα να στήνω Windows και προγράμματα και το άφησα το βράδυ να αντιγράψει δεδομένα από το backup (~2TB).

Σήμερα το πρωί το ανοίγω, κι ενώ κάνω εγκατάσταση ένα πρόγραμμα, σβήνει η οθόνη. Εντελώς όμως, νεκρή... ούτε φωτάκια, ούτε θόρυβο, τίποτα :o

Σάββατο πρωί, κι ενώ περιμένεις 3 εβδομάδες να πάρεις τον υπολογιστή κι έχουν μείνει του κόσμου οι δουλειές πίσω, μένεις χωρίς οθόνη. Και που είναι στην εγγύηση, ξέρεις ότι θα πρέπει να βρεις τρόπο να την πας στους Αγ.Αναργύρους που είναι η Eizo και ποιός ξέρει πόσο θα την κρατήσουν.... :blink:

Ευτυχώς, αφού πέρασε και δεν ακούμπησε το εγκεφαλικό, και μετά από 3-4 προσπάθειες, πάτησε καλά το καλώδιο της τροφοδοσίας κι έπαιξε... Αν και ήταν το πρώτο που σκέφτηκα, γιατί εχθές τα μάζεψα και τα άλλαξα θέσεις, έσπρωξα το βύσμα και φαινόταν να πατάει καλά, οπότε δεν πήγε το μυαλό μου ότι πρέπει να πατήσει καλύτερα...

Τέλος καλό, όλα καλά...

Θα ανεβάσω και φωτογραφίες να δείτε τη δουλειά που έχει κάνει ο Κοπρίτης.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Πολύ καλό! Πάντα ήθελα 20 ανεμιστηράκια Delta 60mm των 8.000 στροφών μέσα στο σαλόνι μου!

γιατι το mobile datacenter στο σαλονι σου θα το βαλεις?

switchers, πριζες και τα σχετικα μπαινουν ανετα

Μα δεν είναι λογική αυτή...

Δηλαδή ότι δεν είναι δικό μου του αλλάζω τα φώτα, παρά το ότι με πληρώνουν...

It's a job for god's sake!!!

PS. Victor μη με παρεξηγήσεις είναι απλώς μια έκφραση :p

Μπα η καθαρίστρια θα φταίει πάλι :fist:

ps. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί οι καθαρίστριες καθαρίζουν με τόσο μίσος... :getlost:

Σπίτι μου στην Αθήνα έχει διαλύσει το σπίτι..

Τελευταία φορά έσπασε ένα καλό κρυστάλλινο ποτήρι της μητέρας μου, ενώ νομίζω έχει σπάσει παλιότερα και άλλα πράγματα.

Τα τζάμια τα πλένει μαζί με τις σήτες τους (τραβάει τις σήτες πριν πλήνει τα τζάμια) και τα περνάει και τα 2 μαζι με το καθαριστικό για τα τζάμια (αυτό που έχουν οι αλλοδαποί στα φαναρία) πιέζοντας τις σήτες πάνω στα τζάμια, το πρόβλημα είναι οτι τα τζάμια έχουν απόσταση 2-3 εκατοστά με τις σήτες, αποτέλεσμα να έχουν ψιλοσκιστεί η ξηλοβγεί απο τα πλαίσια τους όλες οι σήτες.

Κάθε φορά κάποιο από τα καλώδια των ηχείων θα βγεί από την θέση τους, κάθε φορά θα ξεσυνδέσει το Coaxial καλώδιο που πάει από το PC του πατέρα μου στον ενισχυτή του στερεο (έτσι όπως τα έφτιαξα τώρα, πρέπει να κουνήσει το PC ή το γραφείο 1 μέτρο για να ξεσυνδεθεί, λογικά δεν θα το κάνει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.