Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

οι εφοριες ειναι ο ορισμος του παραλογου...

οταν ηταν να παρω το φοιτητικο επιδομα περσι, ετρεχα πανω κατω, σε γραφεια, για υπογραφες, να τσεκαρουν οτι ολα ειναι οκ,

και παω για τελευταια υπογραφη στο διευθυντη, τα κοιταει ολα, και μου λεει,

" εισαι ετοιμος, πηγαινε στο ταμειο, ...

αντε και σε καλη μερια, γιατι εμεις συνηθως περνουμε,δεν δινουμε!!"

για τον κλειδαριθμο, ουτε εγω εχω παρει ακομη, υπαρχει προθεσμια ακομα, μεχρι τον χειμωνα, δεν θυμαμαι ποσο ακριβως ειναι ομως.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Πρέπει να συμπληρώσεις μία αίτηση στα Β' Γραφεία του thelab και αν/όταν πάρεις την υπογραφή να καταθέσεις το χαρτί στο 5ο γραφείο αριστερά στον 5ο όροφο ( δεν έχει ανσασέρ) των κεντρικών γραφείων 4 χιλιόμετρα απόσταση απο τα γραφεία Β'

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=w2MqdAcPyMs&playnext=1&list=PLD7A94FB691049E11]YouTube - ‪Οι 12 άθλοι του Αστερίξ (παλιά μεταγλώττιση) - μέρος 5ο‬‏[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_Wj83Wpa3Ho&feature=related]YouTube - ‪Οι 12 άθλοι του Αστερίξ (παλιά μεταγλώττιση) - μέρος 6ο‬‏[/ame]

Στο 1ο video από το 2:03 και μετά. Έπειτα η συνέχεια στο 2ο.

Πρέπει να συμπληρώσεις μία αίτηση στα Β' Γραφεία του thelab και αν/όταν πάρεις την υπογραφή να καταθέσεις το χαρτί στο 5ο γραφείο αριστερά στον 5ο όροφο ( δεν έχει ανσασέρ) των κεντρικών γραφείων 4 χιλιόμετρα απόσταση απο τα γραφεία Β'

Ή απλά να βγάλεις νεροπίστολο στον DJD

Μόλις γνώρισα την mentor μου για το πανεπιστήμιο και είναι από τη Νορβηγία.

14-me-gusta-22vmrft-290x300.png

Νομίζω ότι αυτό δεν υπάρχει λόγω του ότι προέρχεται από αναξιόπιστη πηγή pgag. com αλλά αν υπάρχει είναι καταπληκτική εφεύρεση!!

Δεν υπάρχει, αυτό που δείχνει στο τέλος είναι το νέο PSP

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.