Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Πφφφφφφ καλημερα απο το πρωι δεν φαινεται ?

Δεν κοιμασαι καλα γιατι βλεπεις κουλα ονειρα.

Στις 8 και κατι σε παιρνει η πρωην σου την οποια προσπαθεις να αποφυγεις για να ρωτησει αν εγινε κατι (ναι μας επρηξες τα @#$#%#@ :wall: )

Σε ξανα ξυπναει συναδελφος (οποιος σε παιρνει ΜΟΝΟ οταν θελει κατι) για να σου ζητησει χαρη να περασεις να τον παρεις...

Βγαινεις απ'το σπιτι για να πας δουλεια... σε πιανει ο γειτονας που ΜΟΛΙΣ μετακομισε για να σου πει οτι αν δεν παρεις τη μηχανη απο την αυλη θα της βαλει φωτια...

(8 χρονια μηχανη στη αυλη δε πειραζε κανεναν, βρεθηκε ο ΜΛΚΑΣ... ποτε δεν ειναι αργα εξ'αλλου)

Οποτε του λες ευγενικα πως αν την ακουμπησει θα βρεθει στον κ@#λο της γυναικας του και φευγεις (like a boss)

Πας να παρεις τον συναδελφο οποιος σε στηνει 20 ολοκληρα λεπτα και εχεις αργησει για τη δουλεια....

Στο δρομο για τη δουλεια σε κουμπωνει μια θεια απο πισω σπαει τη βαση του προφυλακτηρα και εξαφανιζεται πριν παρεις τη πινακιδα ( like a boss κ αυτη) ...

:fist:

Falling Down (1993) - IMDb

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Είδη BBQ το πλαίσιο; :hehe:

"Ναι θα ήθελα μια 6990 και μια σούβλα για το πάσχα"

Τράτζικ.

σκεψου και τους ταλαιπωρους τους τεχνικους

σε φαση να παραλαμβανουν laptop, desktop και λιγδωμενο μοτερ σουβλας για service

εκτος κι αν ο Mr.G ειναι τοσο μπροστα....

οποτε προβλεπω υβριδικες καταστασεις τυπου zalman reserator με ενσωματωμενη σουβλα στη θρακα

για γαστροκοκορετσι και λεπτοσουβλι

διαθεσιμο σε heavenly blue, resurrection red και crucifiction black

...για να σου ζητησει χαρη να περασεις να τον παρεις...

Έπρεπε να περάσεις να τον πάρεις με το ποδήλατο, να δω που θα καθότανε... :...:

Βγαινεις απ'το σπιτι για να πας δουλεια... σε πιανει ο γειτονας που ΜΟΛΙΣ μετακομισε για να σου πει οτι αν δεν παρεις τη μηχανη απο την αυλη θα της βαλει φωτια...

Σε αυτή την περίπτωση, απλά πας στο αστυνομικό τμήμα με ένα μάρτυρα και ζητάς να γραφτεί το συμβάν στο Βιβλίο Συμβάντων. Από εκεί και πέρα έχεις δωρεάν ασφάλεια και φύλαξη της μηχανής, γιατί αν πάθει κάτι το μηχανάκι, το μόνο που τον σώζει είναι να έχει ακλόνητο άλλοθι... :triniti:

Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι δημόσιοι "λειτουργοί" (γιατί δε θεωρούνται υπάλληλοι), γιατί τα βάζουμε μαζί τους, γιατί τους κόβουν προνόμια, γιατί δεν πάει τίποτα μπροστά σε αυτό το κράτος ανοχής που ζούμε...

Αποφάσισε η μητέρα μου να αλλάξει αμάξι, μετά από 15 χρόνια. Το παλιό, που ήταν στο όνομά μου, φυσικά πήγε για απόσυρση. Αφού λοιπόν αγόρασε το καινούριο κι εγώ θεώρησα ότι είχε λήξει το θέμα, με πήρε τηλέφωνο ο μαντράς γιατί λέει δε μπορεί να ολοκληρώσει τη μεταβίβαση στο παλιό... Είναι λέει κληρονομικό και για να γίνει, πρέπει να τους πάω ένα χαρτί που να λέει ότι έχει πληρωθεί ο φόρος κληρονομιάς :slap:

Ρε ηλίθιοι, ρε άχρηστοι, ρε ζώα, ο πατέρας μου έχει πεθάνει από το 1997 και τώρα θυμηθήκατε ότι μπορεί να μην έχω πληρώσει;;;;; Για αυτό δε μπορείτε να μαζέψετε τα εκατομμύρια από αυτούς που τα χρωστάνε! :wall:

Ξεκινάω λοιπόν να πάω στην εφορία μου να πάρω το χαρτί, καθότι εγώ ξέρω ότι έχω πλΕρώ. Πάω στην εφορία που ανήκω, κι αφού τρώμε 30' με την υπάλληλο, καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι πρέπει να πάω στην εφορία του πατέρα μου να δω τι γίνεται. Άντε και πάω... Εκεί βρίσκουμε άκρη, αλλά και πάλι, δε φαινόταν στο φάκελλο ότι έχω πληρώσει κι έπρεπε να πάω σε μια άλλη εφορία (!!!) που εκεί λέει ξέρουν, αν έχω πληρώσει!!! :confused:

Επειδή αυτή η "άλλη" είναι σε μια από τις ομορφότερες γειτονιές της Αθήνας, πίσω από το δημαρχείο, της είπα να το κάνει υπηρεσιακά και μου είπε ότι "θα πάρει μία εβδομάδα", εκτός αν πάω εγώ να το κάνω!!! Τι είναι αυτό που θα πάρει μια εβδομάδα κι εγώ μπορώ να το κάνω σε μερικά λεπτά;;; :whip:

Πάω λοιπόν σήμερα το πρωί... Φτάνω στον 4ο όροφο και στα 3 γκισέ που είναι στο τμήμα, υπάρχει μια γεροντοκόρη στο μεσαίο. Αφού περνάνε 10' και δε μου έχει δώσει ΚΑΜΙΑ σημασία, της λέω καλημέρα και τη ρωτάω αν περιμένω σωστά εκεί. "Όχι, θα πάτε δίπλα στον κ. Ταδόπουλο". Λέω, που δίπλα; Στο άλλο γραφείο; "Όχι, στο δίπλα γκισέ". Από τα δύο, διάλεξα το αριστερό, αφού σε κανένα δεν υπήρχε ούτε άνθρωπος να εξυπηρετεί, αλλά φυσικά και καμία πινακίδα που να λέει "Ταδόπουλος" ώστε να περιμένω.

Αφού περνάνε άλλα 10' και κανείς δεν έχει έρθει, με βλέπει ένας κύριος στο βάθος, που έπαιρνε μέρος σε πηγαδάκι μαζί με άλλους τρεις κι έρχεται σιγά σιγά. Κάθεται στο γκισέ και με ρωτάει τι θέλω. Όταν του εξηγώ, παίρνω την απίστευτη απάντηση: "Δεν είναι για εμένα αυτό, στον κ. Ταδόπουλο θα πάτε"!!!! ΠΟΙΟΣ @@ ΕΙΝΑΙ Ο Κ.ΤΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ;;;;;; Είναι λέει στο δίπλα γκισέ, δεξιά από τη γεροντοκόρη που η σκρόφα με έβλεπε τόση ώρα να περιμένω στο λάθος και δεν είπε τίποτα!!! :whip: Πετάγεται και η σκρόφα από δίπλα και λέει με υφάκι "μα του το είπα κι εγώ, τον κ.Ταδόπουλο θέλει!"

Ξανά από την αρχή λοιπόν, αναμονή στο δεξί γκισέ... Μετά από 7-8', ένας ακόμα κυριούλης από το πηγαδάκι, έρχεται σιγά σιγά και με ρωτάει τι θέλω... Αφού του εξηγώ, πάει μέσα, ανοίγει κάτι φακέλλους (μηχανοργάνωση ως εκεί που δεν παίρνει άλλο...), έρχεται, γράφει στο χαρτί που είχα ότι δεν οφείλω τίποτα, μου το δίνει και μου λέει να πάω στον αριστερό γκισέ για σφραγίδα!!! Εν τω μεταξύ, είχαν έρθει κι άλλα 3 άτομα και περίμενα στην ουρά για να μου βάλει μια σφραγίδα!!!

Πραγματικός χρόνος: 5'. Χαμένος χρόνος: >1ώρα. Υπηρεσιακά: 1 εβδομάδα

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ! Να σας απολύσουν όλους και να γίνουν ιδιωτικές ακόμα και οι εφορίες ζώα!!!

Θυμάσαι την ταινία με τον Ψάλτη που είχε πάει με το νεροπίστολο και τους απειλούσε; Έτσι θέλουν, ένα βούρδουλα πάνω από το κεφάλι τους.

Μιλούσα τις προάλλες με έναν πρόξενο της Ελλάδος στο εξωτερικό. Μου έλεγε για τη Σουηδία που ήταν, ότι όταν θέλουν κάτι, παίρνουν τηλέφωνο και τους το στέλνουν σπίτι οι υπηρεσίες την επομένη.

Α, και κάτι άλλο που θυμήθηκα! Αυτά ήταν ανακοινώσεις στις εν λόγω εφορίες, κολλημένες σε διάφορα σημεία:

Εφορία ΣΤ': Για την παραλαβή του Κλειδαρίθμου, στο Μητρώο (1ος)

Εφορία Ι': Για την παραλαβή του Κλειδαρίθμου απαιτείται η αστ. ταυτότητα

Εφορία Α': Κλειδαρίθμο παίρνετε από το Μητρώο. Για να παραλάβετε χρειάζεται η αστυνομική ταυτότητα και μία φωτοτυπία της. Δίνεται μόνο στον δικαιούχο και όχι σε εκπροσώπους

Η κάθε εφορία φαίνεται έχει ξεχωριστές διαταγές και ξεχωριστή νομοθεσία στην οποία υπάγεται. Εγώ τον δικό μου τον παρέλαβα από την ΣΤ' μόνο με ταυτότητα, όπως φαίνεται ότι κάνει και η Ι'. Αν όμως ανήκεις στις Α', Β', Γ' (είναι μαζί), τότε κακομοίρη μου, κι ανάπηρος να είσαι και 90 χρονΩ, και τυφλός, πρέπει να βρεις τρόπο να πας ο ίδιος γιατί του χρόνου δε θα μπορείς να κάνεις δήλωση κι αν ξεχάσεις τη φωτοτυπία της ταυτότητας, θα σε στείλουν να βγάλεις!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.