Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

λογω διαστολης και συστολης διαφορετικων μεταλλων μπορει να κανει σκασιματα ο σιδηροστοκος

Αλουμίνιο με σίδερο στόκαρες?

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Ετσι και εχουμε προβλημα υπερπληθυσμου.

Φαντασου να μη πεθαινουμε κιολας.

Θα χρειαστουμε μια δευτερη γη για να χωραμε.

Αστρο φαντασου να εχεις πεθερα για παντα.

Η συνταξη θα ειναι το τελευταιο που θα σε απασχολει xD

Ειναι μια μ@λ@κισμενη γεροντοκορη απεναντι που μου εξαφανιζει συνεχως κουπακια που αφηνω διπλα απο το αυτοκινητο με νερο για μια γατουλα με 2 νεογεννητα.Και για σπασιμο κατεβαζω καθε 5-6 ωρες καινουρια κουπακια..

Προς το παρον της αφησα ενα σημειωμα πανω στο αυτοκινητο "οσα κουπακια και να μου εξαφανισεις ,εχω χιλιαδες.Οτι και να κανεις ομως γεροντοκορη θα παραμεινεις.Φιλακια"

Σκεφτομαι τωρα δυο λυσεις

1)εξωδικο αυριο

2)μηνυση για κλοπη ευτελους αξιας.Το θεμα ειναι οτι θα φανω λιγο φαιδρος να κανω μηνυση που θελει παραβολο 120 ευρα για κλοπιμαια αξιας 5 ευρω.

Ειναι μια μ@λ@κισμενη γεροντοκορη απεναντι που μου εξαφανιζει συνεχως κουπακια που αφηνω διπλα απο το αυτοκινητο με νερο για μια γατουλα με 2 νεογεννητα.Και για σπασιμο κατεβαζω καθε 5-6 ωρες καινουρια κουπακια..

Προς το παρον της αφησα ενα σημειωμα πανω στο αυτοκινητο "οσα κουπακια και να μου εξαφανισεις ,εχω χιλιαδες.Οτι και να κανεις ομως γεροντοκορη θα παραμεινεις.Φιλακια"

1)εξωδικο αυριο

2)μηνυση για κλοπη ευτελους αξιας.Το θεμα ειναι οτι θα φανω λιγο φαιδρος να κανω μηνυση που θελει παραβολο 120 ευρα για κλοπιμαια αξιας 5 ευρω.

images?q=tbn:ANd9GcSJOkrql4bTg6848ingyCYrXswHgc1f0PTxIiC6bTdudfK4182D

3+ χρονια 24ρα ΟΤΕ που κλειδωνει στα 16, απο χτες αποφασισε να κανει disconenct καθε 5 δευτερολεπτα σε αυτη την ταχυτητα. Γνωριζω πολυ καλα οτι αν παρω τηλεφωνο για βλαβες κλπ, θα με εξωθησουν εξαιρετικα κοντα στο να φτιαξω αυτοσχεδια θερμοβαρικη βομβα, gift wrapped.

1)εξωδικο αυριο

Και για το εξώδικο θα πρέπει να πληρώσεις δικηγόρο :hehe:

μια εικονα = 1000 λεξεις :p

αχ αυτο το λονδινο... λες να κατσεις λιγο στο μπαλκονι να πιεις το καφεδακι σου και αρχιζει να βρεχει -.- :wall::fist:

αυριο παω να επισκεφθω το science museum :D

κουπακια που αφηνω διπλα απο το αυτοκινητο με νερο για μια γατουλα με 2 νεογεννητα.

Να της αφήνεις και τίποτα για φαγητό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.