Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Αυτό το γραφείο με το σκηνικό καραβιού, θα μπορούσε να είναι άνετα τα κεντρικά του κόμματος των πειρατών της σουηδίας

Για να μην κάνω double post: Έχω προσκλήσεις για το google+ Εάν ενδιαφέρεται κανείς, πμ με το e-mail του

Τα έχω πάρει πολύ άσχημα σήμερα!!!:rant:

Είπα να ασχοληθώ λίγο με το project μιάς που βρήκα χρόνο...όλα πήγαιναν ρολόι και η ιδέα/πατέντα που είχα είναι τελικά εφαρμόσιμη.

Όλα καλά λοιπόν, ωσότου μετά από 4 ώρες ανακαλύπτω ότι κάτι δέν πάει καλά.:nothing:

Λάθος μέτρημα/κόψιμο....μου λείπουν 10mm.:wall:

Το χειρότερο?

Σωστά είχα μετρήσει, σωστά τα είχα γράψει στο πρόχειρο τετράδιο, αλλά λάθος μετέφερα τα νούμερα στο χαρτί που έδωσα στον αλουμινά.:slap:

Τέσσερις ώρες χαμένες + 1 ώρα πήγαινε/έλα για τα κοψίματα...ακγγγρρρρρρρρ!:rant:

Είπα να ασχοληθώ λίγο με το project μιάς που βρήκα χρόνο...όλα πήγαιναν ρολόι και η ιδέα/πατέντα που είχα είναι τελικά εφαρμόσιμη.

Όλα καλά λοιπόν, ωσότου μετά από 4 ώρες ανακαλύπτω ότι κάτι δέν πάει καλά.:nothing:

Το χειρότερο?

Σωστά είχα μετρήσει, σωστά τα είχα γράψει στο πρόχειρο τετράδιο, αλλά λάθος μετέφερα τα νούμερα στο χαρτί που έδωσα στον αλουμινά.:slap:

Τέσσερις ώρες χαμένες + 1 ώρα πήγαινε/έλα για τα κοψίματα...ακγγγρρρρρρρρ!:rant:

i feel you....

θυμασαι αυτα που στοκαριζα κι ετριβα τις προαλλες που "παιζαμε την καλιμπρα" στο εργαστηριο?

ε δεν φανταστηκα οτι στους 200c της ηλεκ/τικης

λογω διαστολης και συστολης διαφορετικων μεταλλων μπορει να κανει σκασιματα ο σιδηροστοκος

και ετσι παρελαβα ενα κουτι με ανεμοβλογια,

τοσα εχω φτιαξει και τετοια σπυρια δεν εχω ξαναδει

φτου κι απο την αρχη τριψιμο και στοκαρισμα με αλλο υλικο this time....

ευτυχως ο ιδιοκτητης κατεχει καποια πραγματα και δειχνει κατανοηση :hug:

shit happens all the time

just make sure you're not around when it does....

Το χειρότερο?

15+ χαμενες ωρες για το pc του κομμωτη μου απο χθες? και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη?

νομιζω σημερα ηταν η τελευταια μερα που ασχολουμαι με πισι(α)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.