Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Μικρό το κακό να βλέπεις καμπαναριό και να ακούς την καμπάνα και να σου την σπάει. Άλλοι που τα μπαλκόνια τους βγαίνουν και βλέπουν σε μνήματα, τί να πούνε ...

Το έχω στη σχολή. Πας να γράψεις και βλέπεις νεκροφόρες...

[MENTION=4171]deninho[/MENTION]s εδω?

Παρών!

Ο ΑΝΤ1 έχει βάλει Ινδική ταινία δράσης.:hehe:

Έχει τρελό γέλιο λέμε!!!:rofl:

πηγαίντε στο 3.35

ok πλεον τα εχω δει ολα.Τι να πρωτοπεις? Το οτι μονο οι μηχανες και οι στολες περασαν το μπατζετ της ταινιας?

(τα κρανη ηταν μουφες :p)το οτι τα σουτζουκακια φτανανε τα γιαχαμπουσα?(μια σημειωση εδω.με γκρεμισαν και πεταξαν στα ταρταρα το ονειρο μου να παρω ενα χαγια.πλεον θα ονειρευομε παρταλιακα σουτζουκι τζιπ).

το οτι εκανε μοτοκρος και φυσικα δεν εφυγε ουτε βιδα απο το χαγια? (αλλη μια σημειωση εδω.παρατω το ΥΖ και πλεον

κοβω βολτες στα ρεματα με ενα χαγια )βασικα ειχε τοσα πολλα data και νεα δεδομενα που εφαγα confilct

και παω να :baby: . :p

Την αλυσίδα που σταματάει, αλλά η μηχανή εξακολουθεί να προχωράει την πρόσεξες?:)

Ενώ ο μορφασμός που κάνει να πετάξει το κράνος προς τα δεξιά και τελικά το ρίχνει στην αντίθετη κατεύθυνση, μένει απαρατήρητο :hehe:

Απόσπασμα από βιβλίο φυσικής: "Γι' αυτό όταν οδηγείτε με το αυτοκίνητό σας στην εθνική με καταιγίδα, αν σας χτυπήσει κεραυνός, μπορεί να ψηθείτε αλλά δε πρόκειται να πάθετε ηλεκτροπληξία". :p

Υπαρχει ενα thread αναμεσα μας, το οποιο προσφερεται για ποπ κορν και αναψυκτικο. Μου εχει βγει τοσες φορες να γραψω, ομως παλι τα αυτονοητα θα πω, και κανενας απο αυτους που γραφουν δεν θα τα καταλαβουν. Περιμενω υπομονετικα ποτε θα γινει το.....

UNLEASH THE BEAST

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.