Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Για να ζητήσω κι εγώ μια χάρη, να με ψηφίσετε σε διαγωνισμό. Όσοι έχετε fb για κάντε ένα like εδώ (Φωτογραφία 3 από 19)

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Dyx4v1QFzhQ]YouTube - ‪Reel 2 Real - I Like To Move It HQ [1994]‬‏[/ame]

I like to Trolling, Trolling :beer:

Θα μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτο το Cosplay με τις γκομενες που βλεπω εδω και 'κει συνεχεια;;;

Θα μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτο το Cosplay με τις γκομενες που βλεπω εδω και 'κει συνεχεια;;;

Cosplay - Wikipedia, the free encyclopedia

άντε και εσύ δεν βλέπεις άνιμε, έναν φίλο καμένο δεν έχεις να σε πάει καμιά φορά ?

Ναι το χω διαβασει ηδη αυτο στο wiki,αλλα εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι ειναι αυτο το πραγμα?

Αν καταλαβα καλα ειναι κατι σαν "πασρελα" που γινεται συχνα πυκνα και εχει γκομενες ντυμενες με κοστουμια απο anime?

:nothing:

Υ.Γ:Που να με παει?? Γινονται εδω στην Ελλαδα?

Ναι το χω διαβασει ηδη αυτο στο wiki,αλλα εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι ειναι αυτο το πραγμα?

Αν καταλαβα καλα ειναι κατι σαν "πασρελα" που γινεται συχνα πυκνα και εχει γκομενες ντυμενες με κοστουμια απο anime?

:nothing:

Υ.Γ:Που να με παει?? Γινονται εδω στην Ελλαδα?

Είναι πάρτυ που όλοι εκεί είναι ντυμένοι με στολές απο anime και γίνονται αρκετά συχνά στην Αττική σίγουρα.Για πιο έξω δεν ξέρω

Και να πιστεψω εγω οτι στην Ελλαδα εχουν στα παρτυ τετοιες γκομενες ντυμενες....

ΔΕΝ !

Καθε μερα εκει θα μουν αν ειχε... :p

Είναι πάρτυ που όλοι εκεί είναι ντυμένοι με στολές απο anime και γίνονται αρκετά συχνά στην Αττική σίγουρα.Για πιο έξω δεν ξέρω

και στην Θεσσαλονίκη γίνονται.. παλιά ήταν σε ένα καφέ που ήταν γενικά με κόμικ μέσα , τώρα δεν ξέρω που τα κάνουν..

Και να πιστεψω εγω οτι στην Ελλαδα εχουν στα παρτυ τετοιες γκομενες ντυμενες....

ΔΕΝ !

Καθε μερα εκει θα μουν αν ειχε... :p

Και ομως. Βεβαια μη φανταστεις πως ειναι ολες παλεψable, ενα 5% μονο :p

ποιο είναι το σωστό section για να κάνω μία ερώτηση περί πιστωτικής και ενός site?

Αυτό που ξέρω είναι ότι είσαι στο λάθος θέμα για να κάνεις ερώτηση, γενικώς :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.