Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
To FB μου έχει γεμίσει με μωρά και γάμους.. μάλλον πρέπει να αλλάξω φίλους :hehe:

O καινούριος μου κολλητός θα γίνει ο Dunkel. Τα δικά του μωρά είναι πολύ καλύτερα :dance3:

ασε το ιδιο μεχει πιασει και μενα.Αλλα τοπα στο bawss και μου λεει "Μην κανεις καμμια μλκια.Ο Χριστος σταυρωθηκε στα 33"

Αμπουλα καφεϊνης??

Τετοιες επαιρνε και ενας φιλος απ'τα παλια και παθαινε μεταλλαξη ....

+οτι καταστρεφουν τον οργανισμο νομζω...

:o Και γιατι να παρεις αμπουλα και να μην πιεις εναν καφε (δυνατο)..:nothing:

Αμπουλα καφεϊνης??

Τετοιες επαιρνε και ενας φιλος απ'τα παλια και παθαινε μεταλλαξη ....

+οτι καταστρεφουν τον οργανισμο νομζω...

GUARANA 2500mg /20 amps (WARRIORLAB) |

Ειμουνα και την προηγουμενη 12ωρο στο ταμειο + οτι εκλεισα αρον αρον το μαγαζι να προλαβω για να τελειωσω με τα βαρη στο γυμναστηριο διπλα που κλεινει στις 11 + οτι ηθελα να παω πιο μετα να ριξω ενα απολαυστικοτατο "γκολ"

Το καλυτερο θα ητανε να ειχα να κοιμηθει 8 ωρες στο καπακι αλλα ειχα μπλεξει με το steam που σερνοτανε + οτι δεν επαιρνε τα λεφτα μου :S, τελικα την επεσα στις 4 και σηκωθηκα 8μιση, ( καταραμενες εκπτωσεις !!!!! )

Λογικο ηταν λοιπον να νιωθω σαν ζομπι με μονο 4 ωρες υπνο οποτε αναγκαστηκα να κατεβασω την παραπανω αμπουλα για να ξυπνησω.

Anyway πληροφοριακα ειμαι health freak, για να παθει κατι o οργανισμος μου πρεπει να προσπαθησω σκληρα ( γυμναστικη στα σαγονια με πιτογυρα - τσιγαρο - ποτο - καθιστικη ζωη και αλλα ωραια ........ )

Κοιτα και πυραυλο να απογειωνες την επομενη Γρηγορη ,νομιζω δεν χρειαζονται αμπουλες και τετοια πραγματα.

Και μεις εχουμε κανει πραγματα χωρις να χουμε κοιμηθει,δεν πηραμε ποτε. :p

Ενας Irish Coffee με διπλη δοση ουσκι θα σε ταρακουναγε για τα καλα... :T:

Μακάρι, αλλά δεν...

"Six years later, on October 9 and 10, 1999 (a mere three months after the Woodstock 99 festival) the first actual Coachella Valley Music and Arts Festival (usually abbreviated simply as "Coachella Fest") was held"

Coachella Valley Music and Arts Festival - Wikipedia, the free encyclopedia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.