Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

η επιβαρυνση στην καταναλωση απο τα εχτρα ατομα να ειναι 1-1.5λτ /100κμ στη χειροτερη ...(στο δικο μου χονδρικα παει απο 0.5-1 παραπανω με +2 ατομα...ακριβεστερη μετρηση δεν εχω μιας και η οδηγηση σπανια ειναι ιδια)

Αν μοιραστουν τα εξοδα σαφως και συμφερει.( δια 2 απλα ερχεσαι στα λεφτα του τρενου...εχοντας βεβαια την ευκολια του αμαξιου-φευγεις απο οπου εισαι οποτε θελεις...διοδια included).

Αλλιως τραινακι...που ατομικα ειναι το πιο συμφερον.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

To Proficiency (Michigan) που έχω είναι άχρηστο, σαν να μην ξέρω Αγγλικά. Το IELTS το ζητάνε τα πανεπιστήμια της Αγγλίας και γι' αυτό θα το δώσω. Είναι ακαδημαϊκής δυσκολίας υποτίθεται.

Στο gmail δεν δουλεύει το back. Όταν επιλέγω ένα mail και προσπαθώ να πάω πίσω δε γίνεται τίποτα. Περίεργο. Το έχει πάθει κάποιος άλλος; :hmm:

Edit: Αν ρώταγα στο IT Crowd: "Have you tried logging it off and on?" :p

Στο gmail δεν δουλεύει το back. Όταν επιλέγω ένα mail και προσπαθώ να πάω πίσω δε γίνεται τίποτα. Περίεργο. Το έχει πάθει κάποιος άλλος; :hmm:

Edit: Αν ρώταγα στο IT Crowd: "Have you tried logging it ooff and on?" :p

yes i do

Καλοκαιρι 2005, αν θυμαμαι καλα... Αθηνα-Θεσσαλονικη, 150€ βενζινη, air-con ανοιχτο, 3 ατομα με αποσκευες... jax7480, vdeseris, dfragos...

520ΧΜ ...150 ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ 2005??????????????????????????????????????

μπας και κανεις κανα λαθος? ο ροκκος για ψιλοσβελτο πηγαινε-ελα λαμια (800χμ) ηθελε ολα κι ολα 130 ευρα σε εκατοσταρα κιολας...με τιμες 2011

O Leon 1.6 πειραγμενος του 2003, με τελικες σε ολη τη διαδρομη και σταση μονο για διοδια-βενζινη, τοσα εκαψε. Τελικες μη φανταστεις τιποτα τρελο... 190-210, εκει επαιζε.

3 ωρες και 15 λεπτα, Αθηνα-Θεσσαλονικη.

O Leon 1.6 πειραγμενος του 2003, με τελικες σε ολη τη διαδρομη και σταση μονο για διοδια-βενζινη, τοσα εκαψε. Τελικες μη φανταστεις τιποτα τρελο... 190-210, εκει επαιζε.

Επειδή έχω το συγκεκριμένο αυτ/το:

1)info για το πείραγμα (τί/πώς/άλογα)

2)Εμένα μουλαρώνει στα 190 και αργεί μετά... εσύ τί έβλεπες?

edit:στο off-topic είμαστε? νόμιζα ότι είμασταν σ'αυτό :slap:http://www.thelab.gr/off-topic/official-cars-motors-veltiwsi-trakarismata-kai-odigisi-65138.html

Απάντα μου εκεί.:)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5b8A6Pt_YW0]YouTube - ‪80aria-Imiskoumpria‬‏[/ame]

Λιμάνι Πειραιά. Από την πύλη Ε1 στον Άγιο Διονύσιο~1.5 λεπτό συνήθως, χωρίς τρέξιμο και άγχος

Σήμερα: 35 λεπτά (ή αλλιώς πως δύο άχρηστοι τροχονόμοι μπορούν να πνίξουν μια ολόκληρη πόλη στην κίνηση ):wall:

edit [MENTION=51]jax7480[/MENTION] : Ψάχνοντας είδα ότι η μέση τιμή της βενζίνης το 2005 ήταν 1.02€. Έκαψες σχεδόν 150 λίτρα για 520 χλμ ; OMG και 1000 lol δηλαδή ! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.