Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
o 50516_37268743271_1173740_q.jpg και η 27526_116231758395769_6735_q.jpg

Εγώ φταίω που ανησυχώ για το παιδί?:)

Έτσι μου έρχεται να κάνω ερώτηση στο ΠΟΘ για να τσεκάρω reflexes.:p

αυτό το βίντεο είναι γυρισμένο στην απέραντη βίλα του Harris

:o Δεν το ξερα αυτο..Παντως ειναι απο τα καλυτερα βιντεο κλιπ που εχω δει.Α ρε maiden τρελα!

edit:σορρυ που σου κλεψα την ιδεα αλλα δεν μπορουσα :p

χαχαχαχα δεν αντεχω οταν τον βλεπω..λιωνω :p θεος ο ανθρωπος παντως..αααχ να μπορουσα να γυρισω 13 μερες πισω να τους ξαναβλεπα.....

πρέπει να ήταν καλό live. πάντως αυτό που είδα και έμεινα άφωνος ήταν το τελευταίο live πριν φύγει ο Dickinson ( ψάξε στο συσωλήνα death of Bruce dickinson)

wut?1ον ο murray κανει σαν τρελος,απο τις λιγες φορες που τον βλεπω ετσι και 2ον πολυ φαντασια η συνεχεια.. :getlost: αλλα και γω καποια στιγμη εμεινα με κρεμασμενο σαγονι

Μύρισέ τα όσο μπορείς... Με τη μυρωδιά θα μείνεις... Σήμερα μπαίνει σε εφαρμογή το Μεσοπρόθεσμο...

καλα ρε.....απο 20/6 ειχα να μπω στο ΠΟΘ και εχετε κανει περιπου 22σελιδες.

πατε καλα;;;

λοιπον εχω νευρα

παω εφορια να κανω καταθεση συμβολαιου και αφου βεβαια περιμενα στην αναμονη , πληροφοριες βεβαια δεν εβρισκα και επειδη οι υπαλληλοι νευριαζουν οταν τους ρωτας τι θελεις να κανεις , οποτε εχω βρει ενα κολπο.Τους ρωτας απευθειας "οι πληροφοριες που ειναι?" κ τσουπ , σε εξυπηρετουν(μιας και δεν υπαρχουν καπου πληροφοριες) χωρις νευρα και σου λενε σε ποιον οροφο να πας..πιανει:p

αφου λοιπον παω και κοντοστεκομαι και ρωταω παλι μια υπαλληλο στν οροφο αν ειναι εδω για καταθεση συμβολαιου , με το που ερχεται η σειρα μου μου πεταει το μαργαριταρι οτι παρασκευη δεν γινονται καταθεσεις συμβολαιου.

σηκωθηκα και εφυγα χωρις πολλα πολλα.

Χεστηκα αν ειναι καποιος υπαλληλος Εφοριας εδω μεσα αλλα εχω να πω οτι ειναι απαραδεκτοι και αχρηστοι.Βαριουνται την ζωη τους και αρνιουνται να εξυπηρετησουν.

Τους μιλας και σε κοιταν σα να τους τρως χρονο απο την ζωη τους.

Η αλλη ηταν σε ενα γραφειο , κλασικη γυναικα μεγαλης ηλικιας τιγκα βαμμενη με 200κιλα κραγιον και 800τονους σκουλαρικια και χτυπαγε τα πληκτρα ενα ενα.Ευγε.

Κουραζονται τα καμαρια μας και ειναι κλειστο το κεφαλαιο τις παρασκευες ε ; Σωστα πεφτει πολλη δουλεια το σαβκο.

οκ σχεδον ξεσπασα

Ρε ξερεις τι δυσκολο ειναι επί 4 μέρες συνέχεια να ξύνεις τα @@@@@ σου και το μ.,,,, σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.