Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Ψάχνω πάλι να βρω ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια της προκοπής αλλά δεν υπάρχει τίποτα, κάτι σαπίλες μονο :getlost:(όχι άστρο δε θέλω τις γόβες σου)

Πληροφορίες, σχέδια, hints&tips, όλες οι collection: Heel Me | Facebook

Ρε παιδιά ακούστε κάτι που παρατήρησα πριν από λίγες μέρες και από τότε το βλέπω καθημερινά.

Έχω τρία tab ανοιχτά, ένα thelab, ένα youtube και ένα στο google να κάθετε, δεν είμαι συνδεδεμένος με κανέναν λογαριασμό (εκτός του λαμπη) ούτε στο youtube ουτε στο γοογλη. Ειδα ενα thread στο sub-forum με τις οθόνες στο λαμπη που κάποιος μίλαγε για το πως διορθώνεις πυκνωτές και μετά από 2 λεπτά πάω youtube κάνω refresh και στα recommended for you "how to replace capacitors" WTF??? και το εχω παρατηρήσει και με άλλα θέματα που διαβάζω εδώ μέσα, ότι μέσα στο youtube μου βγαζει recommended.

(Έχω αρχίσει και τρελαίνομαι και πρέπει να πάω για κάνα μπανακι? :hehe:)

Ρε παιδιά ακούστε κάτι που παρατήρησα πριν από λίγες μέρες και από τότε το βλέπω καθημερινά.

Έχω τρία tab ανοιχτά, ένα thelab, ένα youtube και ένα στο google να κάθετε, δεν είμαι συνδεδεμένος με κανέναν λογαριασμό (εκτός του λαμπη) ούτε στο youtube ουτε στο γοογλη. Ειδα ενα thread στο sub-forum με τις οθόνες στο λαμπη που κάποιος μίλαγε για το πως διορθώνεις πυκνωτές και μετά από 2 λεπτά πάω youtube κάνω refresh και στα recommended for you "how to replace capacitors" WTF??? και το εχω παρατηρήσει και με άλλα θέματα που διαβάζω εδώ μέσα, ότι μέσα στο youtube μου βγαζει recommended.

IP tracking / session.

Και δίχως account το youtube παρακολουθεί τι βλέπεις και σου βγάζει recommendations ανάλογα το τι βλέπεις.

Δεν το έχω σκαλίσει, αλλά μάλλον θα είναι server-side tracking μέσω της IP σου.

Δεν χρειαζεται να εισαι συνδεδεμενος για να σου βγαζει recommendetions (και στο google και στο youtube, αν και το ιδιο πραγμα ειναι). Απο τη στιγμη που κανεις "hit" εισαι φακελωμενος.

Το οτι μας φακελώνουν το ήξερα άλλα τόσο πολύ?

Το οτι μας φακελώνουν το ήξερα άλλα τόσο πολύ?

Δεν είναι φακέλωμα ρε, τα cookies ειναι, διαβάζουν και σου πετάνε τα recommendations ανάλογα τι έχεις. Το ίδιο γίνεται και με τις διαφημίσεις κτλ κτλ

Δεν είναι φακέλωμα ρε, τα cookies ειναι, διαβάζουν και σου πετάνε τα recommendations ανάλογα τι έχεις. Το ίδιο γίνεται και με τις διαφημίσεις κτλ κτλ

Τα cookies διαβάζουν και μεταφράζουν τα ποστ που διαβάζω? (Ξέρω πως λειτουργούν, απλά δεν θυμάμαι πότε τα cookies να μου κάνουν reccomendations ανάλογα με τι διαβάζω σε κάποιο φόρουμ thats all)

in other news

Ιωάννινα-Αθήνα (one-way) είναι πολλά τα 74 ευρώ?

Που να δεις εμενα τι recommendations μου βγαζει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.