Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Βέβαια επειδή είμαστε πάμπλουτοι εδώ z3et έχουμε γεννήτριες και έτσι το χαβιάρι είναι πάντα φρέσκο και η σαμπάνια πάντα δροσερή!

Επειδη τυγχανει να δουλευα σε Β.Π και περιξ, κατ' αποκλειστικοτητα, περιοχες για 1.5 χρονο περιπου, ειδα παρα, μα παρα πολλα σπιτια (και τα αφεντικα/οικογενειες τους). Οκ, μπορει να μην ειναι ολοι ετσι ή σε τοσο μεγαλο βαθμο, αλλα ενα 75% ειναι.

Αν σε (σας) προσεβαλα συγνωμη, αλλα, ακομα και το Google Earth δεν λεει ψεματα :)

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Επειδη τυγχανει να δουλευα σε Β.Π και περιξ, κατ' αποκλειστικοτητα, περιοχες για 1.5 χρονο περιπου, ειδα παρα, μα παρα πολλα σπιτια (και τα αφεντικα/οικογενειες τους). Οκ, μπορει να μην ειναι ολοι ετσι ή σε τοσο μεγαλο βαθμο, αλλα ενα 75% ειναι.

Αν σε (σας) προσεβαλα συγνωμη, αλλα, ακομα και το Google Earth δεν λεει ψεματα :)

kαι στην Δάφνη έχει τόσες Cayene αλλά το google earth δεν τις δείχνει. Σχετικό είναι.

(λέω Δάφνη γιατί κατεβαίνω συχνά για τους παππούδες μου και εχω δει πολλές)

/οφτοπικ

Μολις πληροφορηθηκα οτι το Πλαισιο εκλεισε το καταστημα του Ηρακλειου.Γνωριζει κανεις κατι περισσοτερο?

Παντως για να κλεινει ενα τετοιο καταστημα σε μια απο τις μεγαλυτερες πολης της Ελλαδας πρεπει να ειναι δυσκολα τα πραγματα.:sick:

Μολις πληροφορηθηκα οτι το Πλαισιο εκλεισε το καταστημα του Ηρακλειου.Γνωριζει κανεις κατι περισσοτερο?

Παντως για να κλεινει ενα τετοιο καταστημα σε μια απο τις μεγαλυτερες πολης της Ελλαδας πρεπει να ειναι δυσκολα τα πραγματα.:sick:

Που το άκουσες αυτό? περίεργο μου φαίνεται.

Που το άκουσες αυτό? περίεργο μου φαίνεται.

Ζητησα να μου φερει κατι η αδερφη μου ερχομενη σπιτι,περασε και το ειδε ηδη "μαζεμενο" το καταστημα.

Μου ειπε οτι εκλεισε.Δεν ξερω,ισως και να μεταφερεται καπου αλλου για αυτο και ρωτησα.

Μόλις μπήκα ο γκαντέμης σπίτι... ανοίγω live mail & firefox ( hwbox, thelab & ocaholics ) και οδεύω πρός την τουαλέτα... πάνω που είχα βολευτεί... ξαφνικά να τα μας, τσούπ, πάρτο κάτω το ρεύμα.

Grrrrrr

Μόλις μπήκα ο γκαντέμης σπίτι... ανοίγω live mail & firefox ( hwbox, thelab & ocaholics ) και οδεύω πρός την τουαλέτα... πάνω που είχα βολευτεί... ξαφνικά να τα μας, τσούπ, πάρτο κάτω το ρεύμα.

Grrrrrr

ΠΑΡ' ΤΑ ΤΩΡΑ!

( :p )

ΠΑΡ' ΤΑ ΤΩΡΑ!

( :p )

Εντάξει δεν πειράζει.

Εκμεταλλεύτικα την ευκαιρία, παρήγγειλα μερικά burgers από simply & παγωτάκι cream & cookies και έστησα ρομαντικό δείπνο με τον εαυτό μου στην δροσιά του μπαλκονιού μου με θέα το φεγγάρι :D

Μήπως έχεις καμμία dfi?:p

Αν σου πω ότι κοίταγα εχθές μια αγγελεία με DFI LP nF4 Ultra-D και κάτι Twinmos UTT που ξέθαψε ένα παλικάρι και "καψουριαζόμουν" την ιδέα να έβρισκα μια DFI nF4 παρέα με μερικά Athlon64/opteronια να έκανα ένα LN2 revisit στο πιο αγαπημένο μου board θα πείς ότι ψεύδομαι ? :D

Αν δεν ήτανε λίγος ο καιρός και το κοπάνημα θα φαγωνόμουνα να βρω DFI και έστω κανά FX & Opteron 14x να τα αζωτιάσω.

Edit: Μετράει η νεκρή nF4 SLI-DR κάπου σε κάποια ντουλάπα ? :D

Αν σου πω ότι κοίταγα εχθές μια αγγελεία με DFI LP nF4 Ultra-D και κάτι Twinmos UTT που ξέθαψε ένα παλικάρι και "καψουριαζόμουν" την ιδέα να έβρισκα μια DFI nF4 παρέα με μερικά Athlon64/opteronια να έκανα ένα LN2 revisit στο πιο αγαπημένο μου board θα πείς ότι ψεύδομαι ? :D

Αν δεν ήτανε λίγος ο καιρός και το κοπάνημα θα φαγωνόμουνα να βρω DFI και έστω κανά FX & Opteron 14x να τα αζωτιάσω.

Edit: Μετράει η νεκρή nF4 SLI-DR κάπου σε κάποια ντουλάπα ? :D

Για λεπτομέριες για το τι μετράει και τι όχι, ρώτα τον [MENTION=101]ea6gka[/MENTION] :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.