Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Εγώ αναρωτιέμαι γιατί στους μπαρμπάδες μου στην Κηφισιά δε το έχουν κόψει ποτέ;

Ενώ στο Μοσχάτο 2 μέρες (2, 1.5 ώρες αντίστοιχα) απανωτά :fist:

Κάτω Κηφισιά ειμαι και μόνο σήμερα και την Κυριακή δεν το έχουν κόψει άρα μην λέτε ότι νάνε. (εκτός και αν μας το κόβουν σε εμάς και λιγο πιο πάνω δεν κάνουν τίποτε)

Γιατι θα χαλασει το χαβιαρι και το σουσι στο ψυγειο...
Ναι και έχουμε και όλοι από ένα τζετ στο προσωπικό μας αεροδρόμιο.

Kαι εγώ Κηφισιά είμαι, και το κόβουν μια χαρά κάθε μέρα.

Βέβαια επειδή είμαστε πάμπλουτοι εδώ z3et έχουμε γεννήτριες και έτσι το χαβιάρι είναι πάντα φρέσκο και η σαμπάνια πάντα δροσερή!

Βέβαια επειδή είμαστε πάμπλουτοι εδώ z3et έχουμε γεννήτριες και έτσι το χαβιάρι είναι πάντα φρέσκο και η σαμπάνια πάντα δροσερή!

Μην ξεχνάς το πυρηνικό καταφύγιο σε κάθε σπίτι και τις γεωθερμικές γεννήτριες.

Θυμηθηκα μπιτσοαττακα

Τσακωνας - Τι καιρο θα κανει σημερα ξερουμε?

Μπιατς - Υγρασια.....

Βγήκαν και οι απογευματινές/βραδινές τυχερές περιοχές :p

http://www.dei.gr

Guess what δε τη γλυτώνω το απόγευμα :hang3:

Για την Κηφισιά: Οι θείοι μου μένουν Νέα Κηφισιά (αν δε κάνω λάθος) και μέχρι χτες δε τους το είχαν κόψει καθόλου. Σήμερα δε ξέρω τι έγινε... Θα μιλήσει όμως σίγουρα η yaya μου και θα μάθω... :p

Δε μπορούν οι γύφτοι να βάλουν ένα πινακάκι στο site να φαίνεται απευθείας; Πρέπει να το κατεβάσω και να το ανεβάσω στο google docs για να το δω; :wall:

Ή απλά το ανοίγεις με το Excel :p

Δεν έχω βάλει Office στο PC, και το iPad φυσικά ανοίγει, αλλά ο πατέρας μου είναι τόσο ενθουσιασμένος μαζί του που δεν το αφήνει από τα χέρια του. Το 101 θα το είχε πετάξει από τον 5ο :smoke:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.