Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Με βάση τον Πρώτο Θερμοδυναμικό Νόμο το αλγεβρικό άθροισμα της μεταβολής της εσωτερικής ενέργειας και του έργου που είτε παράγεται είτε δαπανάται από ένα σύστημα ισούται με το πόσο θερμότητας που εκλύεται ή απορροφάται από το σύστημα αυτό. Δηλαδή:

Q = ΔU + W

Ο δεύτερος θερμοδυναμικός νόμος είναι ο ένας σημαντικός νόμος της θερμοδυναμικής. Υπάρχουν δύο ισοδύναμες βασικές διατυπώσεις του νόμου:

• Κάθε θερμική μηχανή έχει απώλειες ενέργειας.

• Για τη λειτουργία μιας ψυκτικής μηχανής απαιτείται καταβολή ενέργειας.

150109_460s.jpg

Θα παμε για τενις/μπαντμινκτον (η οπως προφερεται) και μετα για καφεδακι ;) (σε περιοχη που εχει μπει για διακοπη το πρωι)

Αυτό όμως δεν την αποκλείει και για το απόγευμα...

Problem uNick :p

Τις τελευταιες μερες αναρωτιεμαι πιο εντονα απο ποτε τι μας ψεκαζουν? τι μας ριχνουν στο νερο?

Τον τελευταιο μηνα εχουμε χασει ολοι την μπαλα... Βλεπω γυρο μου τους παντες κουρασμενους.

Ακουω συνεχως δεξια και αριστερα για κουραση για αυπνια για αδιαφορια...

Οι περισσοτεροι γνωστοι και φιλοι εχουν χωρισει και ολοι μα ολοι με την αιτια του οτι δεν μπορουν να συννενοηθουν με τον ανθρωπο τους.

Πως γινεται ξαφνικα να μην μπορουμε να επικοινωνησουμε με εναν φιλο μας, με τον κολλητο μας, με την σχεση μας, με την παρεα μας ?

Μας εχει πιασει ολους μια ασφυξια μια ανοια μια αδιαφορια για τα παντα και για τους παντες.

Δεν θελουμε αλλα και δεν μπορουμε να μιλησουμε μεταξυ μας πλεον, ακουω απο παντου για παρεες που χαλασανε, ακουω οτι ολοι νιωθουν πιο μονοι απο ποτε.

Μεσα σε εναν μηνα βγηκαν ολες οι ανασφαλιες, κανενας δεν μας θελει και για κανεναν δεν ειμαστε σημαντικοι. Αμφιβαλλουμε για τα συναισθηματα των αλλων γιατι τα βλεπουμε ολα τοσο στραβα.

Εχουμε γινει σαν ζομπι λες και εχουμε πεσει σε ληθαργο...

Τις τελευταιες μερες αναρωτιεμαι πιο εντονα απο ποτε τι μας ψεκαζουν? τι μας ριχνουν στο νερο?

Τον τελευταιο μηνα εχουμε χασει ολοι την μπαλα... Βλεπω γυρο μου τους παντες κουρασμενους.

Ακουω συνεχως δεξια και αριστερα για κουραση για αυπνια για αδιαφορια...

Οι περισσοτεροι γνωστοι και φιλοι εχουν χωρισει και ολοι μα ολοι με την αιτια του οτι δεν μπορουν να συννενοηθουν με τον ανθρωπο τους.

Πως γινεται ξαφνικα να μην μπορουμε να επικοινωνησουμε με εναν φιλο μας, με τον κολλητο μας, με την σχεση μας, με την παρεα μας ?

Μας εχει πιασει ολους μια ασφυξια μια ανοια μια αδιαφορια για τα παντα και για τους παντες.

Δεν θελουμε αλλα και δεν μπορουμε να μιλησουμε μεταξυ μας πλεον, ακουω απο παντου για παρεες που χαλασανε, ακουω οτι ολοι νιωθουν πιο μονοι απο ποτε.

Μεσα σε εναν μηνα βγηκαν ολες οι ανασφαλιες, κανενας δεν μας θελει και για κανεναν δεν ειμαστε σημαντικοι. Αμφιβαλλουμε για τα συναισθηματα των αλλων γιατι τα βλεπουμε ολα τοσο στραβα.

Εχουμε γινει σαν ζομπι λες και εχουμε πεσει σε ληθαργο...

είναι πολύ εύκολο να κατηγορούμε έναν άγνωστο εξωτερικό παράγοντα.

είναι ακριβώς το ίδιο με τους "θεοσεβούμενους" που τα ρίχνουν ή στο θεό ή στο βελζεβούλη.

Το πραγματικό πρόβλημα και ταυτόχρονα η λύση, βρίσκεται στο καθρέφτη

JaguarOne εισαι τοσο σιγουρος;

Κοιταξε γυρω....ολη η Ελληνικη κοινωνια ειναι αυτο που ειπε ο Θωμας,σαν ζομπι...

Και μετα ας ρωτησουμε οποιονδηποτε αν ειναι ευτυχισμενος ή δυστυχισμενος.

Εδω ειμαι δυστυχισμενος εγω,που ακομα δεν εχω ζησει αυτα για τα οποια οι μεγαλοι εχουν καθημερινο αγχος..

Κοιτα μια κοινωνια-σκατα που μας εχουν κανει.....

και εγώ έχω και παιδί, τι θες να μου πείς δλδ. ότι πρέπει -σώνει και καλά- επειδή κάποιοι, αλλά όχι όλοι, νιώθουν σαν ζόμπι πρέπει να νιώσω και εγώ? ή μήπως να παρατήσω τον αγώνα? ή μήπως να πάρω τον εύκολο δρόμο και να λέω φταίει ο Α και ο Β και να αποχαυνωθώ στην ονείρωξη ότι για όλα τα κακά φταίνε οι άλλοι και για τα καλά μόνο εγώ " ο μάγκας" ?

μπούρδες και τρίχες κατσαρές. άγχος και στρες σίγουρα έχω. αλλά όποτε πάει να ξεφύγει και να διογκωθεί το ελέγχω. Καυγάδες με την γυναίκα μου έχω, αλλά δεν είμαι στόκος να αφήσω το "εγώ" μου να υπερβαίνει κάθε λογικής σε κάθε καυγά. Κούραση? πάρε να έχεις, προσπαθώ όμως όποτε μπορώ να κοιμάμαι και νωρίς το βράδυ να γεμίζει και λίγο η μπαταρία.

προσωπικά πιστεύω ότι ο νεοέλληνας είναι εκπαιδευμένος αδιάφορος και παρτάκιας. ναναι καλά οι γονείς μου που δεν έγινα και εγώ ένας.

όταν όλη σου η ύπαρξη βασίζεται στην επαγγελματική επιτυχία και "τα λεφτά" και το περιβάλλον το οποίο μπορεί δυνητικά να σου παρέχει αυτή την ολοκλήρωση αυτή καταρρέει τι σου φταίει?

Μια είναι η λύση. Βρείτε ένα καινούριο χόμπι/προτζεκτ να ασχοληθείτε ή πηγαίνετε διακοπές να γεμίσουν οι μπαταρίες σας. (οκ δύο ήταν :p)

Ο χρόνος δεν ήταν και πολύ καλός και είναι λογικό να νιώθουν πολλοί άσχημα.

Κι εγώ νιώθω κουρασμένος (όχι κάθε μέρα) αλλά νομίζω είναι δικαιολογημένο τις περισσότερες φορές.

Το ότι μας ψεκάζουν και μας έχουν για πειραματόζωα είναι βέβαιο και δε το αμφισβητώ...

είναι πολύ εύκολο να κατηγορούμε έναν άγνωστο εξωτερικό παράγοντα.

είναι ακριβώς το ίδιο με τους "θεοσεβούμενους" που τα ρίχνουν ή στο θεό ή στο βελζεβούλη.

Το πραγματικό πρόβλημα και ταυτόχρονα η λύση, βρίσκεται στο καθρέφτη

Σαφως εχεις δικαιο κ συμφωνω απολυτα μαζι σου. Τα περι ψεκασμου και νερου τα ειπα πανω στην πλακα.

Αν εστιασουμε σε αυτα κ δεν κοιταξουμε λιγο την ουσια απλα χανουμε την ωρα μας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.