Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

ειμαι βιβλιοθηκη (απθ) για διαβασμα, και εχω μια ξανθια απεναντι μου, που διαβαζει χειρουργικη..

φαινεται πολυ χαιβανι...

χαζευει απο εδω και απο εκει, κ οποτε σηκωνω το βλεμα μου και ριχνω καμια ματια, κοιταει και αυτη...

τωρα αμα δεν διαβασω cisco και αρχισω το συστημα(οτι φαμε οτι πιουμε) θα φταω εγω?

υ.γ φοραει 12ποντα. :p

3 second rule, επρεπε ηδη να ειχες παει :p

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
ειμαι βιβλιοθηκη (απθ) για διαβασμα, και εχω μια ξανθια απεναντι μου, που διαβαζει χειρουργικη..

φαινεται πολυ χαιβανι...

χαζευει απο εδω και απο εκει, κ οποτε σηκωνω το βλεμα μου και ριχνω καμια ματια, κοιταει και αυτη...

τωρα αμα δεν διαβασω cisco και αρχισω το συστημα(οτι φαμε οτι πιουμε) θα φταω εγω?

υ.γ φοραει 12ποντα. :p

Αυριο στις 16:00 δινει... στο λεω για να μη κουβαληθεις αδικα :p

Edit: Επισης αντιδρα στο ονομα Ρανια και ειναι και χορευτρια..

πολύ μικρό. Για κάποιο λόγο μου φαίνεται ότι χάνουν την θηλυκότητα τους

ε καλα δεν ειπαμε να ξερει και το lore του warcraft (ή οποιουδήποτε παιχνιδίου) απλά να παίζει κάνα game (εκτός sims kai facebook games)

ε καλα δεν ειπαμε να ξερει και το lore του warcraft (ή οποιουδήποτε παιχνιδίου) απλά να παίζει κάνα game (εκτός sims kai facebook games)

ένας φίλος μου έχει βρει μία (αρκετά όμορφη) και παίζει lol ... :p που να δείτε όταν είμαστε όλοι μαζι στο skype τι γίνετε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.