Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Πήρα τηλέφωνο (και παραδόξως το σήκωσαν αμέσως) και μου είπαν ότι θα βγει δελτίο τύπου μετά τις 5 το απόγευμα.

Ωχ δηλαδή να περιμένουμε διακοπές για βράδυ;

Ή θα είναι για αύριο το δελτίο τύπου;

Με παιρνουν το βραδυ τα μεσανυχτα 2 συνεχομενα βραδια ,το σηκωνω και δεν μιλανε για καμποσα δευτερα,ωσπου το κλεινω.

Κοιταξα whitepages και ειναι απο την εταιρεια security ΦΑΛΚΥΟΝ στην Παιανια.

Το θεμα ειναι οτι καταλαθως δεν παιζει να παιρνουν,γιατι το χω το ακουστικο για μισο λεπτο στο αυτι και δεν μιλαν.

Γιατι με παιρνουν στις 3μιση τα χαραματα,γιατι δε μιλαν και στην τελικη τι θελουν;;;;

Υ.Γ: Ενας μου ειπε κατι που δεν σκεφτηκα.Και καλα επειδη βαζω στο blog τσουχτερες δημοσιευσεις.Οκ ... δεν το διαβαζει ομως και πολυς κοσμος.Δεν ειναι το blog που θα το παρεις πρεφα ευκολα οτι υπαρχει. Τι να πω...το θεμα ειναι οτι ψιλοτρομοκρατηθηκα αυτα τα βραδια.Ελειπε και ο πατερας μου και ημουν μονος με την μανα.

Εμένα που με παιρνει στο κινητό σε ραντομ ωρες και μερες ένα νουμερο από Γεωργία, τι κάνω; Μεχρι και κενά μηνυματα μου στέλνει.

Το νούμερο είναι: +995 95767638

Wtf

Εμένα που με παιρνει στο κινητό σε ραντομ ωρες και μερες ένα νουμερο από Γεωργία, τι κάνω; Μεχρι και κενά μηνυματα μου στέλνει.

Το νούμερο είναι: +995 95767638

Wtf

Μπλεξίματα με την Γεωργιανή μαφία?

ειμαι βιβλιοθηκη (απθ) για διαβασμα, και εχω μια ξανθια απεναντι μου, που διαβαζει χειρουργικη..

φαινεται πολυ χαιβανι...

χαζευει απο εδω και απο εκει, κ οποτε σηκωνω το βλεμα μου και ριχνω καμια ματια, κοιταει και αυτη...

τωρα αμα δεν διαβασω cisco και αρχισω το συστημα(οτι φαμε οτι πιουμε) θα φταω εγω?

υ.γ φοραει 12ποντα. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.