Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

2,5 ωρες διακοπη κι εδω.. Εγω τα εχω ολα σε πολυμπριζα ασφαλειας και κλεινω και τους διακοπτες / βγαζω μπριζες μεχρι να ξαναρθει.. Το προβλημα ειναι οτι οι μπαταριες στο UPS μου τα εχουνε φτυσει, και ετσι το μηχανημα κλεινει αναγκαστικα κατευθιαν σε δεκατα του δευτερολεπτου..

Συν αυτου, μετα τη διακοπη που εκλεισε το συστημα, ανοιγω το PC και βλεπω να με κανει login με temporary profile γιατι το προηγουμενο το εβγαλε corrupt.. Παγωσε το αιμα μου, το τι μπινελικι εριξα δε λεγετε.. Ευτηχως, μετα απο 1-2 reboot εστρωσε.. Αν παλι γουσταρει κορδελακια.. Εχω και ghost απ το acronis, προσφατο κιολας..

Ε αι σιχτιρι πια, απεργεια ο ενας, περικοπες δρομολογιων ο αλλος.. Τιποτε απ οσα συμβαινουν δεν επιρεαζουν τα ρεμαλια, που μας φτασανε εδω που μας φτασανε, λες και δεν εχουνε τις ακρες τους.. Γιατι πρεπει να "τιμωρουνε" μονο τους πολιτες - που δεν φταινε κιολας στην τελικη? Ζωντοβολα.. :getlost:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Το προβλημα ειναι οτι οι μπαταριες στο UPS μου τα εχουνε φτυσει, και ετσι το μηχανημα κλεινει αναγκαστικα κατευθιαν σε δεκατα του δευτερολεπτου..

Συν αυτου, μετα τη διακοπη που εκλεισε το συστημα, ανοιγω το PC και βλεπω να με κανει login με temporary profile γιατι το προηγουμενο το εβγαλε corrupt.

Ε, δε σου φταίει η ΔΕΗ για αυτό.:p

Εμας 2 μερες τωρα ετσι με 2ωρα.

Εχω πολυπριζο ασφαλειας.Δε με νοιαζουν οι διακοπες,αλλα ετσι και καει τιποτα,την τρελα μου ε!Δεν εχω λεφτα να αγορασω!!!

Θα κατεβω στα γραφεια και θα τους βαλω να δουλευουν 10ωρο,ενω θα τους σημαδευω με καλασνικοφ!

παω να βγάλω τα κεριά...πίσω στον μεσαίωνα με την ΔΕΗ.... προγραματισμένη διακοπή για 9-11 το βραδυ. Αναρωτιέμαι γιατι τους πληρωνουμε τους $%$%$$%, ελεος πια με τις κωλοαπεργιες τους.

Σημερα εκαναν διακοπη απο τις 13:00 εως τις 15:30.Πηρα τηλ στο 10500 και τα ακουσε ενας υπαλληλος ο οποιος μου ειπε με ψυχραιμια- παρολα αυτα που ειχε ακουσει- πως τους δινουν εντολες απο Αθηνα κτλ...Καραγκιοζηδες...Επισης στο Μετσοβιο εγινε αλλαγη σε μια ημερομηνια ενος μαθηματος απο 28 ιουνιου σε 16 ιουλιου λογο απεργιας των μεσων μαζικης μεταφορας και η κοπελα μ μ εχει πριξει που θα χασει διακοπες κτλ κτλ κτλ κτλ.Μεσα στην προκοπη αυτη η χωρα...

1.5 ώρα διακοπή για πρώτη φορά εδώ...το κακό είναι ότι έγινε όταν πήγα να την πέσω για ύπνο! Με 35 βαθμους να βράζει το σπίτι και χωρίς clima τί να κάνεις???:rant:

Συνδέω ups (1500άρι) με ανεμιστήρα αλλά αμέσως σκέφτηκα ότι θα το ξελίγωνε γρήγορα, οπότε έπεσε πατέντα!:)

12volt-ος μετασχηματιστής, δύο fanάκια scythe στο κομοδίνο, και κοιμήθηκα syper για ένα δίωρο!:T:

1.5 ώρα διακοπή για πρώτη φορά εδώ...το κακό είναι ότι έγινε όταν πήγα να την πέσω για ύπνο! Με 35 βαθμους να βράζει το σπίτι και χωρίς clima τί να κάνεις???:rant:

Συνδέω ups (1500άρι) με ανεμιστήρα αλλά αμέσως σκέφτηκα ότι θα το ξελίγωνε γρήγορα, οπότε έπεσε πατέντα!:)

12volt-ος μετασχηματιστής, δύο fanάκια scythe στο κομοδίνο, και κοιμήθηκα syper για ένα δίωρο!:T:

pics or didnt happen :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.