Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

βασικά είναι μια ρυθμισούλα στο bios , έτσι ώστε να η πρώτη κάρτα στο crossfire να μην είναι αυτή που είναι πιο κοντά στον επεξεργαστή (δλδ η πάνω πάνω) , αλλά οποιαδήποτε άλλη μας βολεύει.. πχ στο pc μου παίζω διάφορες βλακείες σε window mode(= μόνο η πρώτη κάρτα λειτουργεί) και έτσι ανεβάζει ανεβάζει πάρα πολύ θερμοκρασία (πχ στο aion έχει χτυπήσει κατοστάρια).

ε θα βάλω και θερμοκρασίες και διαφορές να γεμίσει λίγο η μέρα μου , να είναι και πιο αναλυτικό.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Δειτε την υπογραφη μου και τωρα δειτε αυτο το σπουδαιο αρθρο,το οποιο αν ειχα τροπο να το δειξω σε ολους με το ζορι,θα το εκανα. :p

Μυστική Ελλάδα: Η Ελληνική Γλώσσα είναι η Αρχαιότερη στον Κόσμο

Λιγο απ'τον χρονο σας....

Υ.Γ: Και καλημερα σε ολους!! Λαμπακια!! :p

Aν σας καεί τίποτα από τις διακοπές (που δεν νομίζω γιατί δεν τα ανεβοκατεβάζουν όλη την ώρα) μπορείτε να φωνάξετε έναν ηλεκτρολόγο και αφού σας υπογράψε τη σχετική βεβαίωση να την καταθέσετε στη ΔΕΗ και να ζητήσετε αποζημίωση :)

Είμαι ακόμα δουλειά και πραγματικά σκέφτομαι να γυρίσω σπίτι....

Μονοκατοικία χωρίς μόνωση παντού...θα πρέπει να έχει και 35-36 βαθμούς μέσα τώρα!:wall:

Astro ευχαριστώ για την αλλαγή!:T:

Εμάς πάντως, παρόλο που για την περιοχή μας έχουν ανακοινωθεί 2 διακοπές, η μία εκ των οποίων για σήμερα 15:00-17:00, δεν έγιναν. Αυτό που μας είπαν είναι ότι είμαστε στην ίδια γραμμή με τον ΑΒ που είναι στο ίδιο τετράγωνο και για αυτό δεν μας το κόβουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.