Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Sorry for the double post

Με πήραν πριν από λίγα λεπτά από την Dominos και μου λένε καλούμε για να ρωτήσουμε εαν ήταν όλα καλά με την χτεσινή σας παραγγελία και άμα έχετε κάποιο παρατήρηση/παράπονο. Στο τέλος μου είπαν πως θα μου στείλουν με εμαιλ έναν κωδικό για έκπτωση στην επόμενη παραγγελία.

Δεν ήξερα οτι ενδιαφέρονται τόσο πολύ απο την Dominos :p

Έπειδη έχω κάτι αυπνίες τώρα τελευταία, έχετε να μου προτείνετε καναν ηλεκτρολύτη; :hehe:

Ναι αλλα όλοι οι άλλοι παίζουνε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε αγόρι μου :hehe:

Ποσο μου σπάει τα νεύρα να εχω επενδύσει σοβαρά λεφτά σε εργαλεία, μονο για να διαπιστώσω οτι αυτο που με βολεύει ειναι του Praktiker απο καλάθι.... :wall::wall::wall:

Τί πήρες ακρβώς?

Sorry for the double post

Με πήραν πριν από λίγα λεπτά από την Dominos και μου λένε καλούμε για να ρωτήσουμε εαν ήταν όλα καλά με την χτεσινή σας παραγγελία και άμα έχετε κάποιο παρατήρηση/παράπονο. Στο τέλος μου είπαν πως θα μου στείλουν με εμαιλ έναν κωδικό για έκπτωση στην επόμενη παραγγελία.

Δεν ήξερα οτι ενδιαφέρονται τόσο πολύ απο την Dominos :p

Με εχουν παρει και μενα 2 φορες(και να πω οτι ειμαι και σταθερος πελατης,ψεματα θα πω)

αλλα δεν μου ειχαν πει τιποτα για εκπτωση οποτε θα τους βρισω αν ξαναπαρουν :p

Έπειδη έχω κάτι αυπνίες τώρα τελευταία, έχετε να μου προτείνετε καναν ηλεκτρολύτη; :hehe:

αϋπνίες προκαλούν ρε αγορίνα οι ηλεκτρολύτες. Αν βρεις όμως, τον "κύριο Μάκη" (:hehe:) στο τηλέφωνο, ζήτα του κανένα υπνωτικό. Όλο και κάτι θα του έχει μείνει από τον ιππόδρομο. Μαζί με τους ηλεκτρολύτες :p

Ποια είναι η διαφορά των βουλευτών μας, από τον Μπέο και τον Ψωμιάδη;

οι πρώτοι πριν κλέψουν, βγάζουν ένα νόμο και τους καλύπτει...

Και όλοι τους μαζί... καλύπτουνε τον Κατσουράνη :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.