Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Στην εταιρία που δούλευε η γυναίκα μου μέχρι τον Οκτώβριο, ο ιδιοκτήτης έδωσε 12.000€ για επισκευές στο σκάφος του, τον ίδιο μήνα που καθυστέρησε να τους πληρώσει 25 ημέρες...

Λίγο καιρό αργότερα, αγόρασε εταιρικό 4x4 για τη γυναίκα του, κόστους 28.000€, και 2 μήνες μετά απέλυσε 6 άτομα...

Δεν είναι μόνο οι 300, υπάρχουν πολλά λαμόγια εκεί έξω. Σε αυτούς απευθύνεται ο Πάγκαλος με το "μαζί"

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Και σε αυτους και στους δημοσιους απευθυνεται,αλλα οι δικοι μου γονεις που ειναι και οι 2 στο δημοσιο δε θυμαμαι να ειχαν ποτε τη δυνατοτητα να "φανε" λεφτα.

Καλυτερα να διευκρινιζει οτι μιλαει για τους δημοσιους υπαλληλους που εχωσε αυτος και η παρεα του στα υπουργεια !!!

Τοση τρελα με τα Mac ρε παιδια?Ενταξει φετος μπηκα στο πειρασμο και αγορασα ενα ipod nano 6th 16gb.Ωραιο δεν λεω αλλα οπως ολα τα προιοντα apple , πολυ κακο για το τιποτα.

Τωρα να δωσω 2000 για ενα macbοοκ το οποιο εχει τα ιδια η χειροτερα τεχνικα χαρακτηριστικα με ενα toshiba των 1000ευρω?ΟΚ πιθανον να εχει καλυτερη αναλυση οθονης και πιο εντυπωσιακο design...

Περικλή, αυτό είναι το 15άρι του 11 με τον i7. Τέζα πάει το εργαλείο, και δε φοράει -ακόμα- SSD. Τώρα παίζω με το Final Cut Pro X :D

Γιατι εγω ποιο νομίζεις οτι θα πάρω ?????

(Εγω θα το παρω με 1550 ευρω με ι7, 8gb ram, 128 ssd)

...εχει τα ιδια η χειροτερα τεχνικα χαρακτηριστικα...

Δεν έχω ούτε το ένα, ούτε το άλλο, αλλά γνωρίζω κόσμο που έχει και κανείς δεν έχει μετανοιώσει που έδωσε τα 2000€.

Μια πολύ απλή σύγκριση. Βάλε δύο "ίδια" μηχανήματα και δούλεψέ τα με μπαταρία, κάνοντας τα ίδια πράγματα. Δε μιλάω για το πόσο ευκολότερα θα δουλέψει το Mac, αλλά κάτσε να δεις που το pc θα αδειάσει τη μπαταρία, θα τη φορτίσει, θα φτάσει πάλι στο 50% και το MacBook ακόμα θα αντέχει... (προσωπική εμπειρία)

Γιατι εγω ποιο νομίζεις οτι θα πάρω ?????

(Εγω θα το παρω με 1550 ευρω με ι7, 8gb ram, 128 ssd)

Απλά σου είπα ότι το συγκεκριμένο είναι του 11. Έχεις κάποιο λινκ γι' αυτό που λες;

Απλά σου είπα ότι είναι το νέο. Έχεις κάποιο λινκ γι' αυτό που λες;

Θα το πάρω από το apple store στο πανεπιστήμιο στην Αμερική με την φοιτητική έκπτωση.

(Βγανει 1595 ευρώ τελικά, αλλά παίρνω δώρο 100$ στο app store)

εδιτ: Δεν μπορώ να σου στείλω το configuration που θέλω γμτ

Ολα καλα και iphone και ipod και macbook,αλλα αυτα τα ipad ρε παιδια θελω να μου πειτε μια πρακτικη χρηση τους,που αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα.

Και μια απορια.Εχετε τοσα πολα λεφτα και βεβαιως την πολυτελεια να παρετε ipad αντι να παρετε κατι αλλο;Ε οσο να 'ναι δεν ειμαστε και στην πιο καλη περιοδο οικονομικα....

Παντου γυρω μου βλεπω ανεργια και "μειον το ταμειον" ,ενω εδω ειναι καμια 25αρια ατομα που εχουν ενα ipad και σκεφτονται να παρουν και το επομενο.Παραξενευομαι...

Ολα καλα και iphone και ipod και macbook,αλλα αυτα τα ipad ρε παιδια θελω να μου πειτε μια πρακτικη χρηση τους,που αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα.

Και μια απορια.Εχετε τοσα πολα λεφτα και βεβαιως την πολυτελεια να παρετε ipad αντι να παρετε κατι αλλο;Ε οσο να 'ναι δεν ειμαστε και στην πιο καλη περιοδο οικονομικα....

Ποιος μίλησε για ipad?

Γενικα το λεω ρε συ...

Πολλοι απο το forum εχουν!!!

Και να εισαι νεος και μονος και να παιρνεις και 1000 ευρω το μηνα ,που δυσκολο εως απιθανο για εναν νεο.... και παλι...πως το παιρνεις το ipad; :nothing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.