Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Και πες νταξει μωρε θα το κλεισω το pc κανα 5αρο ..Παλευεται :fist:

Η Ζεστη ομως δεν παλευεται με τιποτα,θα βρασουμε κανονικα...:wall::suicide2:

Καμμια διακοπη εδω στον πειραια για να παμε σπιτια μας παιζει ?

Βασικα σε παραλια θα παμε αλλα τεσπα...

Ειμαι σιγουρος οτι ενας λαμπιτης που δουλευει πειραια (ονοματα δεν λεμε ε honda? ) προσευχεται για ενα μπλακ αουτ :hehe:

Διαβάσατε τα νέα μέτρα ή ήσασταν πολύ απασχολημένοι (όπως τους βόλευε φυσικά) με το "σκάνδαλο" του ποδοσφαίρου;

Πρέπει κάποια στιγμή αυτό το "κίνημα της πλατείας" να γίνει "επανάσταση της πλατείας", διαφορετικά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Καλές οι ειρηνικές διαμαρτυρίες, αλλά μόνο αν απευθύνονται σε ανθρώπους που νοιάζονται, πέραν του ότι είναι χρονοβόρες. Εδώ δεν υπάρχουν περιθώρια χρόνου.

Καμμια διακοπη εδω στον πειραια για να παμε σπιτια μας παιζει ?

Βασικα σε παραλια θα παμε αλλα τεσπα...

Ειμαι σιγουρος οτι ενας λαμπιτης που δουλευει πειραια (ονοματα δεν λεμε ε honda? ) προσευχεται για ενα μπλακ αουτ :hehe:

χαχα, καλά το κατάλαβες και ένας παραπάνω λόγος για να θέλω να συμβεί αυτό είναι επειδή σήμερα

it's Friday, it's Friday

:hehe:

ΕΙNΑΙ ΜΑBΛΑΚΕΣ στην εταιρία που δουλεύω!!!

παραγγείλανε την Samsung UE55D6100 για βιτρίνα να δείχνουν τουριστικά πακέτα και διαφορες τέτοιες ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!

και παράλληλα κάνουνε και περικοπές στους μισθούς!

ΟΧΙ ΑΣΤΡΟ ΤΟ "ΜΑBΛΑΚΕΣ" ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΩ, γιατί δεν είναι ούτε ΜΑΚΑΚΕΣ ΟΥΤΕ ΜΑΜΑΚΕΣ!

Ρίξε κάρτα, κανε ότι θες αλλα μην το αλλοιώσεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.