Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Κοιταζα τωρα τα crazy sundayz του e-psof

Πριν λιγο μπηκαν...τα μισα θα ειναι διαθεσιμα απο δευτερα-τριτη , και το order of war kai unreal tournament εξαντληθηκαν ηδη.

Δλδ ολος ο κοσμος δεν ειχε αλλη δουλεια σαβατο βραδυ , αλλα εκανε refresh τη σελιδα του e-psof απ τις 11:59 εως τις 12:01 ωστε με το που μπουνε οι τρελες προσφορες να βρουν τις καλυτερες και να τις εξαντλησουν.

Ετσι απλα.

Γιατι μπορουν.

Απο τις 9 η ωρα στη απεναντι αυλη ηρθαν κατι παλουκαρια με αλυσοπριονα και blower ΝΑΑΑΑΑ...

Φυσικα σηκωσαν ολη τη γειτονια στο ποδι, ειλικρινα κρατιομουν μια ωρα για να μη κατεβω αλλα δεν αντεξα....

Σεβασμος μηδεν ρε π00στη μ, ημαρτον! εχουν ολες τις αλλες μερες για να τα κανουν οταν ειμαστε στις δουλειες μας....

Have a nice ****in day No2 !

Απο τις 9 η ωρα στη απεναντι αυλη ηρθαν κατι παλουκαρια με αλυσοπριονα και blower ΝΑΑΑΑΑ...

Φυσικα σηκωσαν ολη τη γειτονια στο ποδι, ειλικρινα κρατιομουν μια ωρα για να μη κατεβω αλλα δεν αντεξα....

Σεβασμος μηδεν ρε π00στη μ, ημαρτον! εχουν ολες τις αλλες μερες για να τα κανουν οταν ειμαστε στις δουλειες μας....

Have a nice ****in day No2 !

κάθε μέρα ο μανάβης απέναντι αμολάει το εγγόνι του στην γειτονιά(~2 χρονών) και όταν αυτό απομακρύνεται πάει να το μαζέψει και αυτό τσιρίζει ..

όλο αυτό ξεκινάει από τις 7 το πρωί :wall:

Καλημέρα. Αυτά που λέτε δεν είναι τίποτε, πέρυσι το καλοκαίρι (όλο το καλοκαίρι) απέναντι έχτιζαν κάτι μεζονέτες και φυσικά ξεκίναγαν από τις 7 και δούλευαν και ΣΚ γιατί ο εργολάβος βιαζόταν......

Κατεβαινω ψαχνω τον υπευθυνο και του λεω οτι ειναι ΚΥΡΙΑΚΗ κ απαγορευεται να κανει τετοιες εργασιες

Μου ξεκινησε τα σουξου μουξου μανταλακια και δν ηθελε να κανει πισω.

Αφου τον ειδα οτι δν καταλαβαινει με τον ομορφο τροπο γυρναω και του λεω "κοιτα αμα συνεχισεις εσυ εγω θα παρω την αστυνομια και θα δουμε τι θα σου πει"

Μαααααα μοοοοοου και ποιος εισαι συ κ κατι τετοια....

Εεεεεε δν θελω και πολυ και του κανω αμα θες ξεκιναω και μπουκετα οποτε διαλεξε και παρε... :fist::fist:

Κατεβαινω ψαχνω τον υπευθυνο και του λεω οτι ειναι ΚΥΡΙΑΚΗ κ απαγορευεται να κανει τετοιες εργασιες

Μου ξεκινησε τα σουξου μουξου μανταλακια και δν ηθελε να κανει πισω.

Αφου τον ειδα οτι δν καταλαβαινει με τον ομορφο τροπο γυρναω και του λεω "κοιτα αμα συνεχισεις εσυ εγω θα παρω την αστυνομια και θα δουμε τι θα σου πει"

Μαααααα μοοοοοου και ποιος εισαι συ κ κατι τετοια....

Εεεεεε δν θελω και πολυ και του κανω αμα θες ξεκιναω και μπουκετα οποτε διαλεξε και παρε... :fist::fist:

Ποιες είναι οι ώρες κοινής ησυχίας και τι να κάνω σε περίπτωση που παραβιάζονται; - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ - Ελληνική Αστυνομία

Άλλο οι ώρες κοινής ησυχίας και άλλο η δουλειά την Κυριακή. Για παράδειγμα, οικοδομικές εργασίες (δεν ξέρω για τα blowers/αλυσοπρίονα) απαγορεύονται την Κυριακή δια ροπάλου. Χρειάζεται ειδική άδεια από πολεοδομία + αστυνομία για οικοδομικές εργασίες Κυριακές και αργίες.

@Tsakonas

Άλλο οι ώρες κοινής ησυχίας και άλλο η δουλειά την Κυριακή. Για παράδειγμα, οικοδομικές εργασίες (δεν ξέρω για τα blowers/αλυσοπρίονα) απαγορεύονται την Κυριακή δια ροπάλου. Χρειάζεται ειδική άδεια από πολεοδομία + αστυνομία για οικοδομικές εργασίες Κυριακές και αργίες.

@Tsakonas

Και εγω αυτο ξερω, αλλα και νομος να μην υπηρχε ρε παιδια λιγος σεβασμος στους αλλους ρε π00στη μ ...

Έβαλες ρε καθόλου κρέας πάνω σου από την τελευταία φορά που σε είδα ή θα σε ψάχνουμε σε κανά χαντάκι με κανά φτυάρι από πάνω; :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.