Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Ας υπήρχαν σωστά προγράμματα σπουδών, και βλέπουμε για τους αιώνιους... Στο ίδιο εξάμηνο που κάνουμε μηχανική 1 κάνουμε τα απαραίτητα μαθηματικά... Και τα εργαστήρια στο ίδιο εξάμηνο με το μάθημα, κι ας μην έχουμε κάνει ακόμη στο μάθημα την ύλη του επόμενου εργαστηρίου. Αναγκαστικά αφήνεις πράγματα πίσω. Βάλε και τις καταλήψεις, και δένει το γλυκό

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Άν γινόμουν υπουργός παιδείας, θα σας έβαζα υποχρεωτικά να περνάτε το 70% των μαθημάτων κάθε έτος, με +2 έτη συνολικά max.

Ούτε αιώνιοι φοιτητές ούτε τίποτα!

Δεκτο, αν μας επετρεπες να επιλεξουμε και μια σχολη που να την θελουμε πραγματικα και οχι οτι κατσει απο τον ακυρο θεσμο των πανελληνιων...

Δεκτο, αν μας επετρεπες να επιλεξουμε και μια σχολη που να την θελουμε πραγματικα και οχι οτι κατσει απο τον ακυρο θεσμο των πανελληνιων...

Δλδ ειμαι απο τους λιγους τυχερους που περασαν στην σχολη που ηθελαν? Παντως και ετσι, θα με ειχαν διαγραψει 4 φορες για το 70% που προτεινει ο Lakiss και 1 για τα +2 χρονια :p

Νομιζω παντως οτι το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι τα παιδια 17 χρονων τις περισσοτερες φορες δεν ξερουν τι θελουν (επαγγελματικος προσανατολισμος 0 απο τα σχολεια), και επηρεαζονται απο το τι θελει ή δεν καταφερε ο μπαμπας.

Δηλ. άν διάλεγες μία σχολή που πραγματικά σε ενδιέφερε (άνευ πανελληνίων) θα ήσουν συνεπής?

Νομιζω παντως οτι το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι τα παιδια 17 χρονων τις περισσοτερες φορες δεν ξερουν τι θελουν (επαγγελματικος προσανατολισμος 0 απο τα σχολεια), και επηρεαζονται απο το τι θελει ή δεν καταφερε ο μπαμπας.

Σε όλο τον κόσμο όλα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία αποφασίζουν (άντε κάποιος να πάει στο πανεπιστήμιο στα 19-20), εγω θα συμφωνήσω με τον Niksoul οτι το σύστημα είναι το θέμα.

Δηλ. άν διάλεγες μία σχολή που πραγματικά σε ενδιέφερε (άνευ πανελληνίων) θα ήσουν συνεπής?

Εγω πιστεύω πως ναι. Επίσης κάτι άλλο που πρέπει να αλλάξει είναι αυτό που μπορεί να δίνεις μαθηματικά ΙΙ ενώ δεν έχεις περάσει το Ι (παράδειγμα)

Γι' αυτο μιλαω για ελλειπη επαγγελματικο προσανατολισμο. Εγω δεν θυμαμαι ποτε κανενας να μας μιλησε για το τι επαγγελματα μπορουμε να ακολουθησουμε. Το να αντιμετωπιστει το καθε παιδι ξεχωριστα, ουτε λογος...

Πολυ καλο το avatar Περικλη!Που το Βρηκες?

btw μολις συνειδητοποιησα οτι περασα ολοκληρη την μερα μου στο ΠΟΘ....OMG

Είπα να πρωτοτυπήσω και μετά από πολύ ψάξιμο στο ιντεργουεμπς το βρήκα :p

Άσε το έχουμε πάθει και εμείς με το Π.Ο.Θ....

Άν και δέν έχω φοιτήσει, βλέπω ακόμα και εγώ ότι τι σύστημα έχει τις αδυναμίες του και πάσχει τρομερά.

Από την παρέα μου πάντως που πέρασαν όλοι μηχανολογίες (και το ήθελαν) θα πώ το εξής:

Όλοι το κ@λοβαρούσαν απίστευτα σε βαθμό κάποιος να φτάσει τα 12(!!!) έτη!!!

Πρέπει επιτέλους να μπεί ένα φρένο σε αυτή την μερίδα φοιτητών!

Υπάρχουν και οικογένειες πίσω που κάνουν το ''σκ@τό τους παξιμάδι'' για να σπουδάσουν μερικοί, και αυτοί κοροιδεύουν, πρώτα απ' όλα τον εαυτό τους και μετά την οικογένειά τους.

Αυτό δέν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω πραγματικά...όπως εγώ έχω την υποχρέωση να είμαι συνεπής καθημερινά στη δουλειά μου, έτσι και αυτοί πρέπει να είναι στις σχολές τους.

Ισως είμαι λίγο σκληρός/επιθετικός αλλά μιλάω για αυτή πάντα την κατηγορία φοιτητών!

Μερικοί απολαμβάνουν ''προνόμια φοιτητή'' (που τους τα δίνει το σάπιο σύστημα βέβαια) μέχρι τα +30, βγαίνουν τότε στην αγορά εργασίας, δέν μπορούν να βρούν δουλειά, και τους φταίει το σύστημα!

Το σύστημα που τόσα χρόνια εκμεταλλεύονταν για να καλοπερνάνε εις βάρος άλλων...

Άν και δέν έχω φοιτήσει, βλέπω ακόμα και εγώ ότι τι σύστημα έχει τις αδυναμίες του και πάσχει τρομερά.

Από την παρέα μου πάντως που πέρασαν όλοι μηχανολογίες (και το ήθελαν) θα πώ το εξής...

Δεν ειναι ολοι ετσι, τουλαχιστον στο δικο μου κυκλο γνωριμιων, ξερω μονο 2 ατομα που εχουν ξεφυγει καπως (αλλα πλεον δουλευουν παραλληλα ετσι κ'αλλιως).

Βεβαια γνωρισα και ατομο που χτυπαει 23ο εξαμηνο, ο ορισμος της απαραδεκτοσινης αλλα τι να πεις...

Από την παρέα μου πάντως που πέρασαν όλοι μηχανολογίες (και το ήθελαν) θα πώ το εξής:

Όλοι το κ@λοβαρούσαν απίστευτα σε βαθμό κάποιος να φτάσει τα 12(!!!) έτη!!!

Πρέπει επιτέλους να μπεί ένα φρένο σε αυτή την μερίδα φοιτητών!

Υπάρχουν και οικογένειες πίσω που κάνουν το ''σκ@τό τους παξιμάδι'' για να σπουδάσουν μερικοί, και αυτοί κοροιδεύουν, πρώτα απ' όλα τον εαυτό τους και μετά την οικογένειά τους.

Αυτό δέν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω πραγματικά...όπως εγώ έχω την υποχρέωση να είμαι συνεπής καθημερινά στη δουλειά μου, έτσι και αυτοί πρέπει να είναι στις σχολές τους.

Ισως είμαι λίγο σκληρός/επιθετικός αλλά μιλάω για αυτή πάντα την κατηγορία φοιτητών!

Μερικοί απολαμβάνουν ''προνόμια φοιτητή'' (που τους τα δίνει το σάπιο σύστημα βέβαια) μέχρι τα +30, βγαίνουν τότε στην αγορά εργασίας, δέν μπορούν να βρούν δουλειά, και τους φταίει το σύστημα!

Το σύστημα που τόσα χρόνια εκμεταλλεύονταν για να καλοπερνάνε εις βάρος άλλων...

Γενικά η εκπαίδευση στην Ελλάδα, είναι -όπως και τα περισσότερα-, για πέταμα. Ούτε διορθώσεις ούτε τίποτα. Γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή... Από την ύλη και τα μαθήματα στα σχολεία, τον ανύπαρκτο επαγγλεματικό προσανατολισμό, την ηλίθια λίστα με άχρηστες και λάθος σχολές, μέχρι την νοοτροπία μαθητών, φοιτητών, καθηγητών, μελών ΔΕΠ κλπ

πάω για ύπνο, γιατί κάποιοι στο παν/μιο αποφάσισαν ότι αύριο 9 το πρωί γράφω...

A worried member of the public has forced Leicester City Council to admit it is unprepared for a zombie invasion. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Το γράμμα που έστειλε:

"Dear Leicester City Council,

Can you please let us know what provisions you have in place in the event of a zombie invasion? Having watched several films it is clear that preparation for such an event is poor and one that councils throughout the kingdom must prepare for.

Please provide any information you may have.

Yours faithfully,

Concerned Citizen"

BBC News - Leicester City Council 'not ready' for zombie attack

UPDATE: Zombie fans invade 'unprepared' Leicester !!!!!

Just a week after Leicester's civic leaders admitted they were unprepared for a zombie invasion, a horde of the "undead" has shuffled through the city.

About 150 people in horror make-up took part in the "mass shamble", according to organiser James Dixon.

The mob "groaned and pressed themselves on the glass" at the council's offices.

Πηγή: BBC News - Zombie fans invade 'unprepared' Leicester :dance3::dance3::dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.