Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Από βδομάδα θα πεταχτώ και εγώ να πάρω το μαγικό χαρτάκι για Κω...

Πως και πως την περίμενα αυτή τη στιγμή..

Μπορώ να πω πως...συγκινήθηκα :p

Αν και μου λείπουν τα 36€ για να το αγοράσω..αλλά δεν πειράζει..

Θα κανονίσει άλλος γι αυτό το θεματάκι.. :innocent:

Το μόνο βαρετό σε όλη την ιστορία είναι το ότι θα είμαι 10 ώρες πάνω στο πλοίο ολομόναχος.. :getlost:

Πρέπει να αγοράσω και ακουστικά για το κινητό να 'χω τίποτα να ακούω..γιατί αυτά χάλασαν..

Λαπτοπ δεν έχω...

Τέλος πάντων... Κάτι.. "ενδιαφέρον" θα βρεθεί να κάνω :smoke:

Κοιμασαι στις 4 παρα κατι, ξυπνας 5.30 για να προλαβεις τη παρεα που παει ραλλυ, ξεχνας το κινητο σπιτι και χανεσαι στον δρομο. παρεα φευγει εσυ μενεις πισω...

Γυρνας σπιτι 6.40 και λες δν μαμιεται ας κοιμηθω.

Στις 10 σε ξυπναει τηλ γιατι η γραμματεα εδωσε το προσωπικο σου τηλ σε πελατη οποιος δν μπορει να κοψει παραστατικο αφου ο φορολογικος μηχανισμος δεν ειναι στη πριζα (τι σκ@τ@ τον βγαλανε anyway ? )

Βοηθας τον πελατη και προσπαθεις να ξανα κοιμηθεις αλλα η γραμματεα εχει αλλα σχεδια και κανει τη κινηση ρουα δινωντας τηλ σε μια πελατισσα που απελπισμενα προσπαθει να συνδεσει το βυσμα vga σε υποδοχη dvi...

Αφου πλεον βλεπεις οτι ο υπνος δεεεεεν σηκωνεσαι κανονιζεις με φιλες μπανιο βγαινεις απο το δωματιο για να φτιαξεις καφε μπας και ανοιξει το ματι και βλεπεις τη mother με οπλο στο χερι να σου λεει να βοηθησεις με τις δουλειες του σπιτιου

Have a nice ****in DAY....

Στήσε δόκανο

Για να πιαστεί κάτι πρέπει να κυκλοφορήσει όμως πρώτα...:p

Πλάκα-πλάκα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά!

Ξέρω ήδη δύο περιπτώσεις γνωστών που πάνε για κλείσιμο άμεσα.

Δέν είναι και ευχάριστο να βλέπεις τον άλλο να κλαίει, και να σου λέει ότι πάει για κλείσιμο....

Τώρα που έπεσε η δουλειά/τζίρος φάνηκε ''η φούσκα'' των ενοικίων/λειτουργικών εξόδων/στήσιμο μαγαζιού.

Είμαι φοιτητής στους Υπολογιστές του Ηρακλείου, πήγα σήμερα να δώσω μάθημα "Άλλων επιστημών" στο Ρέθυμνο με τις θεωρητικές σχολές... Άνοιξε το μάτι μου, μιλάμε για ratio Κοριτσάκι/Αγοράκι πολύ πάνω από την μονάδα.:dance3::fun::p:p:T:

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το σαββατόβραδο το ρέθυμνο μαζεύει χανιώτες και ηρακλείώτες.

Για να πιαστεί κάτι πρέπει να κυκλοφορήσει όμως πρώτα...:p

Πλάκα-πλάκα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά!

Ξέρω ήδη δύο περιπτώσεις γνωστών που πάνε για κλείσιμο άμεσα.

Δέν είναι και ευχάριστο να βλέπεις τον άλλο να κλαίει, και να σου λέει ότι πάει για κλείσιμο....

Τώρα που έπεσε η δουλειά/τζίρος φάνηκε ''η φούσκα'' των ενοικίων/λειτουργικών εξόδων/στήσιμο μαγαζιού.

Πάντος σε όποια πόλη και να περάσω βλέπω μόνο άδεια μαγαζιά.

Υπομονή κάποια στιγμή θα γυρίση ο τροχός.

Τι θα έλεγες για μια μινι-παρουσίαση στις παρουσιάσεις χρηστών; Είμαι βέβαιος οτι ενδιαφέρει αρκετούς...

Άμα σου πω πως δεν έχω φωτογραφική, θα με πιστέψεις?

Και είναι λίγο δύσκολο να κάνω την παρουσίαση στην δουλειά, γιατί είναι εργαλείο τις δουλειάς :/

Edit: Η μονη λύση είναι να βρεθεί κάποιος ακόμα από τον λάβει που είναι λίγο έμπειρος στα review και να είναι σαλονικιός και να το τσιμπούσα στην λούφα από την δουλειά να το κάναμε ένα σάββατο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.