Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Μπορεί να φταίει ο browser σου με τα css. Μπορεί να στο κάνει όταν κάνεις reply γιατί γίνεται μέσω AJAX. Αν κάνεις refresh παραμένει εκεί;

Άκυρο, μόλις έκανα το post έδειξε, το preview του post που παίζει με AJAX κολλάει την υπογραφή κάτω από το post :)

δεν πιστευω να ακυρωθει η εκκινηση του ραλλυ στην ακροπολη λογω επεισοδιων?

Ε όχι! Πρώτα καταρρέει η χώρα και τώρα αυτό; Ποιος θα το αντέξει το διπλό αυτό χτύπημα :hehe:<-- the original trollface

για ποιο λογο χωρις ραφη?καλυτερη ροη?αντοχη σε καταπονησεις?συμβατοτητα με magnitz?

Δεν τιθεται θεμα ροης, ειναι για suspension components, καθαρα για θεμα αντοχης (ή τουλαχιστον ετσι λεει το βιβλιο).

Ρε παιδια, ξερει κανεις κανενα μαγαζι με ανοξειδωτα? Γιαγκος/Κοπρος? Ψαχνω σωληνες χωρις ραφη και δεν εχει κανες...

Ρώτα και εδώ μία ANINOX - ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ANINOX (Βιοτεχνία είναι)

Δέν χάνεις τπτ.

Το ρολογάκι που μετράει αντίστροφα τι δηλώνει?

Το είδα και εγώ, αλλά δεν ξέρω. Μπορεί να είναι απλά εφέ. Πρόσεξες αν μετράει όντως κάτι, ή κάθε φορά που μπαίνεις αρχίζει από το ίδιο νούμερο;

Το είδα και εγώ, αλλά δεν ξέρω. Μπορεί να είναι απλά εφέ. Πρόσεξες αν μετράει όντως κάτι, ή κάθε φορά που μπαίνεις αρχίζει από το ίδιο νούμερο;

Μπα σε εμένα ξεκινάει κάθε φορά απο την αρχή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.