Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Το πραγματικό διάγγελμα του πρωθυπουργού που το έγραψε με τα χεράκια του.

Εγώ γιατί κοιτάξτε στην αρχή ούτε ούτε και κοιτάξτε δεν ήθελαν για να τους για να γίνει για να πάμε σε συναίνεση, αλλά ύστερα μόλις μόλις όπως είπατε με ότι αυτό εσείς δεν δεν καν θέλατε είπατε όχι λέτε θέλετε να γίνει.

Ε και εμείς μετά είπαμε όχι λέμε ε λέμε δε θα γίνει. Θα κάνει γίνει αυτό πάλι όπως το ορίσουν οι εκλογές.

Ύστερα ακούς μόλις είπαν, είπαν κοιτάξτε αυτοί ότι ότι ότι όχι δε θα θέλανε για να μείνω πρωθυπουργός, ε και εμείς ύστερα είπαμε όχι εντάξει δε θέλουμε και εμείς και εσείς ύστερα, μετά όμως αφού είπανε αυτοί όχι δε θέλουμε και εντάξει και εμείς το αλλάξαμε, ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίνει , ε εγώ όμως μετά δε δέχτηκα μετά από όλα αυτά και είπα να γίνει όποτε το κάνω να το ορίσω ανασχηματισμό.

Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Ρε παιδια, ξερει κανεις κανενα μαγαζι με ανοξειδωτα? Γιαγκος/Κοπρος? Ψαχνω σωληνες χωρις ραφη και δεν εχει κανες...
Σε κατασ΄τηματα υδραυλικών, θέρμανσης (καλοριφερ κτλ). Χρησιμοιποιούν τέτοιους σωλήνες 1/2 inch στον διακόπτη μονοσωλήνιου θερμαντικού σώματος.

http://www.emporio-soulis.gr/timokatalogoi/Comap.pdf σελ.35

http://www.savvidis-sa.gr/out/products/prod_files/page1_simplex.pdf

Σε προλαβα, πηρα λιγο πριν ποσταρω, ουτε ειχε, ουτε φερνει, ουτε ειχε κατι να μου προτεινει...

Tifosi, εισαι σιγουρος οτι ειναι χωρις ραφη? Ο πρωτος καταλογος παντως δεν εχει διασταση που θελω.

Σας ευχαριστω και τους 2 :)

Σε προλαβα, πηρα λιγο πριν ποσταρω, ουτε ειχε, ουτε φερνει, ουτε ειχε κατι να μου προτεινει...

Tifosi, εισαι σιγουρος οτι ειναι χωρις ραφη? Ο πρωτος καταλογος παντως δεν εχει διασταση που θελω.

Σας ευχαριστω και τους 2 :)

Τεχνομεταλ 2104226251 Δραγατσανίου 20 Πειραιάς.

Έχει μερικά νούμερα, αλλά επειδή είναι ακριβό είδος θα πρέπει να συμφέρει η παραγγελία για να φέρει νούμερα που δεν έχει.

Έχει μερικά νούμερα, αλλά επειδή είναι ακριβό είδος θα πρέπει να συμφέρει η παραγγελία για να φέρει νούμερα που δεν έχει.

Γιάγκο μου αυτήν την ατζέντα πρέπει να την βγάλεις για δημοπρασία στο ebay, θα βγάλεις πολλά λεφτά! :D

Ουτε αυτος εχει :(. Τον ειχα παρει προ διμηνου, ειχε μεν τα νουμερα που θελω, αλλα μου ειχε δωσει μια κουλη τιμη (30€/μετρο). Οταν ξαναπηρα πριν 1 εβδομαδα να επιβεβαιωσω, μου λεει δεν εχουμε, και δεν προκειται να φερουμε...

Ρε παιδια, ξερει κανεις κανενα μαγαζι με ανοξειδωτα? Γιαγκος/Κοπρος? Ψαχνω σωληνες χωρις ραφη και δεν εχει κανες...

για ποιο λογο χωρις ραφη?καλυτερη ροη?αντοχη σε καταπονησεις?συμβατοτητα με magnitz?

what seems to be teh problem officer?

εξεφρασα την απορια σε ανωτερα κλιμακια για ποιο λογο η υπογρφη μου ξεκιναει ακριβως απο κατω απο το ποστ...

Για αυτο εβαλα και το screeny.

Τελικα μονο στο ποσταρισμα μου το εμφανιζει ετσι...ολοι οι αλλοι το βλεπουν ουτως η αλλως κανονικα εξαρχης.

εξεφρασα την απορια σε ανωτερα κλιμακια για ποιο λογο η υπογρφη μου ξεκιναει ακριβως απο κατω απο το ποστ...

(αλλα τελικα μονο στο ποσταρισμα μου το εμφανιζει ετσι...ολοι οι αλλοι το βλεπουν κανονικα εξαρχης)

Δε διαβάζει σωστά τα CSS margins ο Opera, άλλαξέ τον. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.