Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Στο Alter καλά τα είπαν, μάντεψαν και την απάντηση της Αστυνομίας σωστά.

"Τα βρήκαμε το πρωι καθώς προληπτικά ψάχναμε και τα απομακρύναμε μην τα πάρουν οι κουκουλοφόροι (τα στυλιάρια)"

Δεν είμαι ειρωνικός σε τίποτα, έτσι έγιναν.

Κάντε μου like αν ΔΕΝ πιστέψατε την αστυνομία :fun::fun:

Άποψη μου, κουκουλοφόροι υπάρχουν και πανε έτοιμοι για όλα στις πορείες, όμως, είμαι ΠΟΛΥ σίγουρος ότι αρκετές φορές δρούνε πολλοί ασφαλίτες-προβοκάτορες μαζί τους, δίνουν την σπίθα, γίνεται χαμός και φεύγουν μετά, απολαμβάνοντας το έργο τους από την ΓΑΔΑ σαν τον Νέρωνα.. Οι κουλοφόροι ξεχνάνε την "πολιτική" τον στόχο τους, τα πάντα, ο μοναδικός τους σκοπός είναι να διώξουν τους μπάτσους, κάτι που δεν θα γίνει ποτέ.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Πάντως γενικώς, μην πιστεύετε εύκολα αμα δεν το έχετε δει με τα μάτια σας...

Πολύ σωστά... Αναλογίσου τι πιστεύεις στη ζωή σου και πόσα από αυτά έχεις δει με τα μάτια σου...

Η εμπιστοσύνη είναι μεταδοτική. Όταν εμπιστεύομαι ένα φίλο μου και βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τα λεγόμενά του, τότε είναι σα να το είδα με τα μάτια μου, να το άκουσα με τα αφτιά μου, να το ένιωσα με τα χέρια μου. Αν δε μπορείς να εμπιστεύεσαι κάποιους ανθρώπους στη ζωή σου, η ζωή σου δεν έχει νόημα.

Όσον αφορά το περιστατικό και τη δημοσιότητα που πήρε, θα πω τα εξής:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ενημερώθηκα από φίλο, που Ο ΙΔΙΟΣ είχε στα χέρια του την ταυτότητα.

Το ότι συμβαίνει αυτό συνέχεια, το γνωρίζουμε όλοι, όπως λέει κι ο λαός, "ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι"

Είναι λογικό να συμβεί, γιατί είμαι 40+ και όσες πορείες και διαδηλώσεις θυμάμαι, που είναι εκατοντάδες, 3-4 φορές μόνο η διαδηλωτές προστάτεψαν την πορεία από τους κουκουλοφόρους. Τις υπόλοιπες επέλεγαν τη φυγή κι έτσι τους άφηναν να τα κάνουν π@να.

Σκεφτείτε λίγο λογικά: ποιόν συμφέρουν τα επεισόδια; Βρίσκουν δικαιολογία να διαλύσουν την πορεία, βρίσκουν δικαιολογία να περάσουν νόμους, βρίσκουν τη δικαιολογία να αγοράσουν εξοπλισμό, βρίσκουν δικαιολογία να δείξουν ότι έχουν λόγο ύπαρξης. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο απλός πολίτης, που του έσπασαν το μαγαζί, όχι μόνο δεν αποζημιώνεται από το κράτος, αλλά δεν τον καλύπτουν και οι ασφάλειες σε πολλές περιπτώσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα καταστήματα της Στουρνάρη που στο συμβόλαιο της ασφάλειας υπάρχει όρος που εξαιρεί την αποζημίωση κατά την περίοδο των επεισοδίων της 17 Νοέμβρη.

Τέλος, για τη δημοσιότητα που πήρε, το θεωρώ απόλυτα λογικό, όταν σήμερα είχα > 500 twitts και μόλις τα 34 ήταν για θέμα εκτός πορείας.

Δείτε το, και μπορεί και να γελάσετε μεταξύ 30-50 αλλά και πιο μετά, αυτός που τραβάει είναι όλα τα λεφτα..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Y_KEtsz_j1E&feature=player_embedded]YouTube - ‪Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα 15-6-11‬‏[/ame]

Αυτο μολις πηγα να γραψω.

Και πεθανα στα γελια μολις πεταξε το "το zombie ο μητσοτακης εχθες..." lolololol

Σήμερα ώρα 00:10 ένας παππούς (83 ετών) περιφέρεται στους δρόμους του Μοσχάτου, εντελώς αποπροσανατολισμένος, ψάχνοντας να βρει το σπίτι του.

Ο άνθρωπος έμενε σε μια οδό όχι και τόσο γνωστή και όσους είχε δει στο δρόμο (ελάχιστους) δεν ήξεραν να του πουν προς τα που να πάει ή μάλλον καλύτερα βαριόντουσαν να βγάλουν το smartphone που είχαν κατά 80% και να δουν το χάρτη.

Εγώ τον βρήκα κοντά στην Καλλιθέα, όταν με ρώτησε και το σπίτι του ήταν περίπου 1.3km μακρυά.

Όταν τον πήγα σπίτι δε ξέρετε τι ευχές άκουσα...

Είναι κρίμα να βλέπεις τέτοιους ανθρώπους να περιφέρονται έτσι στο δρόμο. Οι δικοί τους δεν ενδιαφέρονται καθόλου δηλαδή ; (Οκ αν έχουν)

PS. Παίζει να ήταν από τις σημαντικότερες/καλύτερες πράξεις που έχω κάνει μέχρι τώρα στη ζωή μου, γιατί ποιος ξέρει τι θα τον έβρισκε τον παππού στα σκοτάδια...

Θανασαρας Παπακωνσταντινου,ξεσκισε σημερα στο Πετρας!!!:dance3:

Αντε τωρα να κανω μπανιο,να ξυπνησω 7 ,να παω δουλεια μεχρι τις 2,μετα να παρω εισιτηρια για λεωφ. Malakaσα αυριο το μεσημερι και 5 να ειμαι Πειραια για αλλη δουλεια.

:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.