Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Ξεχνάς μια πολύ βασική λεπτομέρεια. Τα άτομα αυτά βρίσκονται πρώτη φορά σε διαδήλωση, όπως πήγα κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι. Δεν είναι δασκαλεμένοι από κόμματα και συνδικαλιστικά όργανα για να πράξουν ανάλογα.

Μια πολύ απλή κίνηση ήταν που θα την έκανα κι εγώ. Να δω ποιό @@ πάει να μας κάνει ζημιά. Και είδαν. Όλοι τα έχουμε ακούσει κατά καιρούς, αλλά το να το έχεις χειροπιαστό, είναι πολύ διαφορετικά.

Εκτός αν πιστεύεις ότι ο φίλος μου με πήρε τηλέφωνο μέσα στον πανικό για να μου πει ψέμματα... :hmm:

Το μετεδωσε και το ΣΚΑΙ αυτο, με πηγη δηλωσεις πολιτών.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Γνωστοί μου έπιασαν κουκουλοφόρο, τον έριξαν κάτω, του έβγαλαν μάσκα και του πήραν το πορτοφόλι... Είχε ταυτότητα αστυνομικού... Μιλάω για τώρα, πριν λίγο.

στο αλτερ το λεει τωρα.

Ξεχνάς μια πολύ βασική λεπτομέρεια. Τα άτομα αυτά βρίσκονται πρώτη φορά σε διαδήλωση, όπως πήγα κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι. Δεν είναι δασκαλεμένοι από κόμματα και συνδικαλιστικά όργανα για να πράξουν ανάλογα.

Μια πολύ απλή κίνηση ήταν που θα την έκανα κι εγώ. Να δω ποιό @@ πάει να μας κάνει ζημιά. Και είδαν. Όλοι τα έχουμε ακούσει κατά καιρούς, αλλά το να το έχεις χειροπιαστό, είναι πολύ διαφορετικά.

Εκτός αν πιστεύεις ότι ο φίλος μου με πήρε τηλέφωνο μέσα στον πανικό για να μου πει ψέμματα... :hmm:

Ακριβως επειδη πατε πρωτη φορα,δε μπορω να πιστεψω οτι δε φοβαστε να καθυστερησετε στη μεση του χαμου για τετοια.Ενας πρωταρης κοιταει να τρεξει.

Δεν πιστευω οτι σε πηρε να σου πει ψεματα,αλλα επειδη δεν ξερω τον φιλο σου,δεν το θεωρω περισσοτερο αληθες απο αυτα που ειπε καποιος σε ενα blog ή στην αθλια τηλε-ενημερωση.

Εγω παντως το ειδα αυτο που λες να το αναφερουν και αλλοι πολλοι στο fb...εκτος και αν τους πηρε και αυτους τηλεφωνο;;;Μηπως ακουσε και αυτος τη φημη απλα;

Οπως και να χει μπορει να ισχυει,απλα μιλατε με αποδειξεις.ΓΙΑ ΟΛΑ.Ζουμε σε πονηρους καιρους.Ο φιλος του φιλου κτλπ.... δεν ειναι σοβαρες αποδειξεις.

Εγω δεν ειμαι κολλημενος,κραταω και μια πισινη οτι μπορει να ισχευι.

Δεν εχει να μαζεψει κατι.ουτε εγω πιστευω κατι τετοια.αν δεν δω αποδειξεις σε τετοια θεματα δεν πιστευω τιποτα...γιατι στο τελος λενε ολο ασφαλιτες ειναι κτλ και τα ριχνει ο ενας στο αλλο.ειναι οπως της κυβερνησης που τα ριχνουν ολα στο συριζα τοσο καιρο τωρα.

Aστο Hydra δεν το μαζεύεις

Δε χρειαζεται να μαζεψω τιποτα.

Μαθε να σεβεσαι τον συνομιλητη σου και εγω δεν λεω οτι ειναι σωστη η αποψη σου ,αλλα δεν λεω οτι πιστευεις οτι πιστευεις επειδη εισαι γερος ή επειδη δε ξερω και γω τι .

Ελα,γιατι παραγνωριστηκαμε.

Παω με τον πατερα μου Συνταγμα,δε θα παρακολουθω απο τηλεφωνα.

Τα ΜΑΤ γύρισαν τις ασπίδες ανάποδα! Δεν είναι με την κυβέρνηση!

Δεν ξέρω αν ειναι αλήθεια η όχι απλα το μοιραζομαι.

Εγω μαθαινω οτι απο το πρωι ειναι ιδιαιτερα προκλητικοι απεναντι στον κοσμο.

Ριχνουν αβερτα χημικα και θελουν να γινει τσαμπουκας...

Τοσες μερες καθοντουσαν σαν γατακια ομως... :getlost:

Δεν εχει να μαζεψει κατι.ουτε εγω πιστευω κατι τετοια.αν δεν δω αποδειξεις σε τετοια θεματα δεν πιστευω τιποτα...γιατι στο τελος λενε ολο ασφαλιτες ειναι κτλ και τα ριχνει ο ενας στο αλλο.ειναι οπως της κυβερνησης που τα ριχνουν ολα στο συριζα τοσο καιρο τωρα.

Εφημερίδα "Ριζοσπάστης" - "Rizospastis" newspaper : ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άνθρωπος της Ασφάλειας στην πορεία του ΠΑΜΕ | TVXS.gr

News247.gr: Σάλος με τον μυστικό αστυνομικό που προκαλούσε επεισόδια στις διαδηλώσεις | abatris

Ψαξε και θα μάθεις.

Ωραία ΜΜΕ ή ωραίους τεχνικούς Η/Υ έχουνε στα ΜΜΕ μας.

Το βιντεάκι λένε στον ΣΚΑΪ δεν παίζει σωστά, πάει καρέ-καρέ... σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο το ίδιο βίντεο παίζει δε με ήχο και μια χαρά framerate... :tomato:

Για το σημερινο εχεις κατι?

Δεν ειπα οτι δεν γινεται αλλα το λενε για καθε διαδηλωση και αποδεικνυεται μονο στις 3.

Τι συμφέρον έχει ο wizard να πει ψέμματα; Ο φίλος του; Τα κανάλια που μετέδωσαν το ίδιο πράγμα; Όλοι συνεννοημένοι;

Τι συμφέρον έχει ο wizard να πει ψέμματα; Ο φίλος του; Τα κανάλια που μετέδωσαν το ίδιο πράγμα; Όλοι συνεννοημένοι;

Δεν ειπα οτι εχει κανεις συμφερον να πει ψεμματα.αλλα οταν ακουστει κατι,ξερουμε πως διαδιδεται μετα.

και μην λεμε για τα καναλια τωρα που οταν θελουμε τα βγαζουμε αξιοπιστα και σε ολα τα υπολοιπα λενε τα μισα...

δεν ειπα οτι ειναι προπαγανδα η στανταρ ψεμα κτλ,αλλα απλα δεν πειθομαι εαν δεν δω κατι χειροπιαστο.δατς ολ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.