Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Ας λέγανε ok, και ας αφήνανε τον τοίχο πεσμένο στον δρόμο.

Θα απολύσουνε 5000 αστυνομικούς ?

Δε θα απολύανε 5.000 αστυνομικούς, αλλά τον υπεύθυνο που θα έπαιρνε την απόφαση να μη σηκώσει το τείχος.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Οσο είσαι έξω απο τον χορό μια χαρά τα λες.

όταν είσαι ένας απο τους 5.000 που έχεις πάρει και όρκο, αλλά έχεις και 3-4 παιδιά, και είσαι με 950 ευρώ τον μήνα, τράβα εσύ σκληρέ και αλύγιστε (το εσύ δεν είναι προσωπικό btw) και πες, πως "εγώ σας χέζω και δεν κάνω τίποτα".

δεν είναι τόσο εύκολο.

και αν έρθει η στιγμή πιστεύω θα το κάνουν, απλά τώρα δεν είναι η κατάσταση τέτοια. (γενικά είναι, ειδικά στο "σηκώστε τον τοίχο" δεν είναι).

Δεν το βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο ( να κάνουνε "την πάπια" που λέμε, κάποια στιγμή ).

Μην ξεχνάμε πως πολλοί από αυτούς μέχρι πρότινως ήτανε προσωπική φρουρά κάποιων εκ των ηλ*θίων των 300, άλλοι μπήκανε με... plug... και κάμποσοι γουστάρουνε το πληρώνομαι για να κάθομαι στο γραφείο ( πως και δεν αγανακτήσανε τώρα που τους τρέχουνε "υπερωρίες" δεν ξέρω :D ) οπότε και δύσκολα θα αντιταχθούνε στα μεγάλα αφεντικά.

Με ελαχιστες εξαιρεσεις ΔΕΝ μπορω να παρω στα σοβαρα την αστυνομια πουχουμε.

Ειναι σωμα ασφαλειας ,οφειλουν στρατιωτικη πειθαρχια και συμπεριφορα και αρκει κανεις να τους παρατηρησει 10 λεπτα για να καταλαβει.

Για να μην αναφερθω στις χοντρες παρανομιες,φραπεδακι,τσιγαρακι εν ωρα υπηρεσιας ,υφακι βαρυμαγκα,ραθυμοι ,οπλα χυμα στο κυμα , παρουσιαζονται μονο αμα εχουμε εθνικη γιορτη και γενικα εχουν τοση σχεση με "στρατιωτικη οργανωση" οσο οι πορνοσταρ που φορανε παραλλαγες και γυρνανε κλιπακια του στυλ "Military Gangbang , Blonde in Uniform teaches pleasure in barracks ,Hot while on duty".

Αν αυτη η αστυνομια παιρνει 950 ευρω για να φερεται ετσι ,τοτε της πεφτουν πολλα.

Ο μεσος ελληνας φανταρος συμπεριφερεται πιο "στρατιωτικα" και παιρνει 8 ευρω τον μηνα.

[....] υφακι βαρυμαγκα [....]

+1.

Τις προάλλες ένας τέτοιος κυνηγούσε και έπιασε έναν πακιστανό κάτω από το σπίτι της κοπέλας μου.

Όταν βγήκαμε στο μπαλκόνι να δούμε τι παίζει, αυτός μάς πρόσεξε, και σε ένδειξη μαγκιάς άρχισε να τον πετάει κάτω, να τον βαράει και να φωνάζει επιδεικτικά "θα ξεφύγεις από μένα ρε μα....κα?"

Με ενόχλησε το όλο θέαμα. Εντάξει, οι χειροπέδες αρκούν. Τα υπόλοιπα ήταν απλώς περιττά, εφόσον κι ο άλλος δεν έβγαλε ούτε κιχ.

απλά όλοι αυτοί είναι Ζώα και ακόμα θέλω να τονίσω πως το κράτος τρομοκρατεί τους ανθρώπους βάζοντας ματατζίδες , οδοφράγματα σε λίγο θα φέρουν και τανκς - ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -

αλλά θα τους κοβόντουσαν η μαγκιά αν έβγαινα καμιά 500αρια με όπλα και τους αλλάζανε τα φώτα

ξεφτίλες όλοι τους, χρειάζεται να περάσει ένα f-16 και να ρίξει δύο στο κέντρο της βουλής ..

:lock:

:warning2:

αλλά θα τους κοβόντουσαν η μαγκιά αν έβγαινα καμιά 500αρια με όπλα και τους αλλάζανε τα φώτα

μαζευουμε ατομα :D περνα μια βολτα http://www.thelab.gr/off-topic/praktiki-skopovoli-96403.html

περα απο την πλακα... εμενα μ αρεσει που προσπαθουν να βγαλουν τους κουκουλοφορους απο την συγκεντρωση...

και νομιζω ειδα τον [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] στην TV με μια φωτογραφικη στο χερι :p

Κοιταξτε παιδια αν καποιος θελει να κανει ζημια στους ματατζιδες υπαρχουν πολλοι τροποι.Τροποι που θα ντυσουν παρα πολλες οικογενεις αστυνομικων στα μαυρα.

Το θεμα ειναι να μην φτασουμε σε τοσο ακραιες λυσεις!

Εχω φιλους στα ΜΑΤ , δεν ειναι κακα παιδια απλα δεν κανουν για αυτην την δουλεια...

μαζευουμε ατομα :D περνα μια βολτα http://www.thelab.gr/off-topic/praktiki-skopovoli-96403.html

περα απο την πλακα... εμενα μ αρεσει που προσπαθουν να βγαλουν τους κουκουλοφορους απο την συγκεντρωση...

και νομιζω ειδα τον [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] στην TV με μια φωτογραφικη στο χερι :p

τι λες μωρε ; :p

εγω βγαινω απο το σπιτι μονο για να παω για δουλεια η για ποδηλατο :p

Γνωστοί μου έπιασαν κουκουλοφόρο, τον έριξαν κάτω, του έβγαλαν μάσκα και του πήραν το πορτοφόλι... Είχε ταυτότητα αστυνομικού... Μιλάω για τώρα, πριν λίγο.

Κοιταξτε παιδια αν καποιος θελει να κανει ζημια στους ματατζιδες υπαρχουν πολλοι τροποι.Τροποι που θα ντυσουν παρα πολλες οικογενεις αστυνομικων στα μαυρα.

Το θεμα ειναι να μην φτασουμε σε τοσο ακραιες λυσεις!

Εχω φιλους στα ΜΑΤ , δεν ειναι κακα παιδια απλα δεν κανουν για αυτην την δουλεια...

Πολλά παιδιά είναι εξαιρετικά, αλλά θα πρέπει να αποφασίσουν με ποιά πλευρά θα πάνε.

Όσον αφορά στις ακραίες λύσεις, οι ακραίες καταστάσεις τις απαιτούν, εκτός αν θεωρούμε την κατάσταση της χώρας ήπια...

Γνωστοί μου έπιασαν κουκουλοφόρο, τον έριξαν κάτω, του έβγαλαν μάσκα και του πήραν το πορτοφόλι... Είχε ταυτότητα αστυνομικού... Μιλάω για τώρα, πριν λίγο.

Omg,αρχισαμε.

Καλα παιδες και εγω θελω να τους χωσω 5-6 μπουνιες ,που ρχονται και χαλανε τη διαδηλωση,αλλα τετοιες βλακειες τωρα τις πιστευετε;;;

PROPAGANDA ALL AROUND.

Μεσ΄τον πανικο τωρα και το ξυλο,οι δικοι σου ψαξανε το πορτοφολι του (γιατι; πορτοφολακηδες ειναι;) και εξετασαν ταυτοτητα. Μαλιστα.

Sorry για το υφος μου,αλλα τα εχω παρει με αυτα που γινονται.Τεσπα,τσαο ,φευγω.

Omg,αρχισαμε.

Καλα παιδες και εγω θελω να τους χωσω 5-6 μπουνιες ,που ρχονται και χαλανε τη διαδηλωση,αλλα τετοιες βλακειες τωρα τις πιστευετε;;;

PROPAGANDA ALL AROUND.

-1000 :TD:

Το μόνο δικαιολογιτικό που σου δίνω είναι ότι είσαι μικρός και δεν μπορείς να πιστέψεις/χωνέψεις ΠΟΣΟ διεφθαρμένο είναι το σύστημα και πόσο δυνατό το παρακράτος.

Ειμαι μικρος,δε ξερω εγω το συστημα.Ξερω και πως γινονται τετοια με βαλτους κουκουλοφορους.Και εχω πιασει κουβεντα και με ασφαλιτη χωρις να το ξερω μεσα σε διαδηλωση παλαιοτερα.Τωρα μη λεμε για ηλικιες και τετοια...Αντε.

Δεν υπαρχουν δικαιολογητικα,ξερω ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και εκ των εσω,απο ατομα πολυ στενα μου.Δε περιμενω να μου τα πει κανεις τωρα...

Και τις αποψεις μου για τη σαπιλα ,αν θες δες τες στο blog μου ,που καθημερινα γραφω για αυτα.

-10000000 !

ΑΛΛΑ το γιατι και πως μεσ΄τον χαμο εψαξαν πορτοφολια οι φιλοι του φιλου μας... δε ξερω αν θα το πιστευα τοσο ευκολα.

Απο δω ο καθενας θα λεμε οτι θελουμε,αντε κλειστε τα pc και παμε κατω.!

ΑΛΛΑ το γιατι και πως μεσ΄τον χαμο εψαξαν πορτοφολια οι φιλοι του φιλου μας... δε ξερω αν θα το πιστευα τοσο ευκολα.

Απο δω ο καθενας θα λεμε οτι θελουμε,αντε κλειστε τα pc και παμε κατω.!

Ξεχνάς μια πολύ βασική λεπτομέρεια. Τα άτομα αυτά βρίσκονται πρώτη φορά σε διαδήλωση, όπως πήγα κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι. Δεν είναι δασκαλεμένοι από κόμματα και συνδικαλιστικά όργανα για να πράξουν ανάλογα.

Μια πολύ απλή κίνηση ήταν που θα την έκανα κι εγώ. Να δω ποιό @@ πάει να μας κάνει ζημιά. Και είδαν. Όλοι τα έχουμε ακούσει κατά καιρούς, αλλά το να το έχεις χειροπιαστό, είναι πολύ διαφορετικά.

Εκτός αν πιστεύεις ότι ο φίλος μου με πήρε τηλέφωνο μέσα στον πανικό για να μου πει ψέμματα... :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.