Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Δίλημμα: ετοιμάζω φραπέ ένεκα ασφυκτικής ζέστης (18C) και δεν ξέρω με τι να τον παγώσω.

attachment.php?attachmentid=45015&stc=1&d=1308067139

• Αν θέλετε να τον παγώσω με παγωτάκι, κάντε "Like" σ'αυτό το post.
  • Αν θέλετε να τον παγώσω με παγάκια, δείτε το παρακάτω blast-from-the-past και ξανασκεφτείτε το.

12514d1108465539-i-oikogenia-twn-amdadwn-ksana-stin-epikairotita-valentine.jpg

Οι περισσότεροι δεν ποστάρουν πλέον... :nothing:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Μεταμεσονύχτιοι προβληματισμοί:

- Άυριο γιορτάζει ο ''Τίχων, Τύχων''. Μα καλά...υπάρχει άνθρωπος με τέτοιο όνομα?:blink:

- Εχθές το πρωί πήγα σε μικροβιολογικό για κάποιες εξετάσεις...πρωινή ταλαιπωρία!

Γιατί δέν έχει σκεφτεί κάποιος να φτιάξει delivery μικροβιολογικό εργαστήριο?:p

Μεταμεσονύχτιοι προβληματισμοί:

- Άυριο γιορτάζει ο ''Τίχων, Τύχων''. Μα καλά...υπάρχει άνθρωπος με τέτοιο όνομα?:blink:

- Εχθές το πρωί πήγα σε μικροβιολογικό για κάποιες εξετάσεις...πρωινή ταλαιπωρία!

Γιατί δέν έχει σκεφτεί κάποιος να φτιάξει delivery μικροβιολογικό εργαστήριο?:p

μην σε πετίχων

Εγώ έχω δει όνομα Ναούμ. Πλάκα μου κάνεις; :hehe:

Σε ταφόπλακα, αλλά δεν έχει σημασία.

:p

στις 6μιση πρεπει να ειμαι στρατοπεδο......ακομα δεν εχω συγυρισει το σπιτι και το σακο για κατασταση 1 εβδομαδας......επισης δεν εχω τροπο να φτασω απο Καπανδριτι Βαρναβα περα από ταξι 2πλη ταρίφα με κοστος 12ευρω.....φακ μι.....θα κανω οτοστοπ.

GIEF

attachment.php?attachmentid=45016&stc=1&d=1308071383

(To Google ad ήταν απλά το κερασάκι)

Αν το έχεις εκεί το νεφρό υπάρχει όντως problem. Εκτός και αν το δεύτερο το γέννησες εσύ, έτσι, για αλλαγή. Ισότητα έχουμε πλέον. :p

Γιατί ρε Πέππα, τους ρώτησε κανείς αν θέλουν να τον βάλουν?

Εντολές ακολουθούν, πόσες φορές θα το πούμε? ειδικά για ΤΕΤΟΙΑ θέματα.

Το να αρχίσουν να βαράνε κόσμο είναι ΔΙΚΟ τους θέμα, το να στηθούν κάπου ΔΕΝ είναι.

Τους κράζουμε που τους κράζουμε τουλάχιστον να είναι για κάτι σωστό.

Οι εντολές δεν έχουνε όρια όμως εδώ.

Σήμερα "βάλτε τοίχο", αύριο "κλείστε το ΚΩΛΟνάκι να μην μπεί κανένας πολίτης, μόνο εμείς οι πολιτικοί να πιούμε τον καφέ μας στο J. Hall", μεθαύριο "αν τολμήσει να μιλήσει κανείς, βαράτε ελεύθερα".

Ας λέγανε ok, και ας αφήνανε τον τοίχο πεσμένο στον δρόμο.

Θα απολύσουνε 5000 αστυνομικούς ?

Τώρα που χρειάζονται άλλους 10000 για να τους σώσουνε το τομάρι ?

Ή θα παίξουνε την τύχη τους απολύοντας αυτούς που δεν έβαλαν τελικά τον τοίχο ρισκάροντας να ταχθούνε όλοι υπέρ των συναδέλφων τους και να αφήσουνε τον κόσμο να τους ****** στην βουλή ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.