Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

γίνεται να κάνουμε ένα rename το νήμα σε κλάψτε όσο θέλετε ?

ή μπορούμε να κάνουμε ένα νήμα "θέλουμε το παλιό design" , κάτι σαν τα γκρουπάκια στο facebook που γίνονται κάθε φορά που αλλάζει η αρχική :hang3:

Τί εστί δηλ. ''πνευματική εργασία''?

Μη χειρωνακτική.... Αναφέρεται σε ανθρώπους που εργάζονται περισσότερο με το μυαλό, παρά με τα χέρια.

Όπως δηλαδή αναφέρει χαρακτηριστικά η νομοθεσία είναι αργία των:

α) Εργαζομένων στις Καπνοβιομηχανίες, β) στις Κλινικές και στα ιατρικά εργαστήρια, στους Οίκους Ευγηρίας και στα Διαγνωστικά Κέντρα, γ) στα Ναυτικά Πρακτορεία , δ) στις επιχειρήσεις Πετρελαίου και Υγραερίων, ε) στις Εφημερίδες , στ) στα Λατομεία Πέτρας και Χώματος , ζ) στους Ραδιοφωνικούς και Τηλεοπτικούς Σταθμούς, η) στις επιχειρήσεις Τεχνικών Έργων, θ) στους Ηλεκτροτεχνίτες, ι) στα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών, ια) στους Φωτοστοιχειοθέτες,, ιβ) στους Φορτοεκφορτωτές, ιγ) στους Τυπογράφους επαρχιακών εφημερίδων, ιδ) στους Θυρωρούς , ιε) στους Εργοδηγούς Σχεδιαστές.

Όπως βλέπεις, όλοι κάνουν πνευματική εργασία. Μη σε μπερδεύουν τα λατομεία. Οι Έλληνες σπάνε τις πέτρες με τη σκέψη. Φυσικά για δημοσιογράφους, δασκάλους, καθηγητές, προγραμματιστές, συγγραφείς, φιλόλογους, ιστορικούς, κλπ κλπ κλπ, ούτε λόγος...

Μη χειρωνακτική.... Αναφέρεται σε ανθρώπους που εργάζονται περισσότερο με το μυαλό, παρά με τα χέρια.

Όπως δηλαδή αναφέρει χαρακτηριστικά η νομοθεσία είναι αργία των:

Όπως βλέπεις, όλοι κάνουν πνευματική εργασία. Μη σε μπερδεύουν τα λατομεία. Οι Έλληνες σπάνε τις πέτρες με τη σκέψη. Φυσικά για δημοσιογράφους, δασκάλους, καθηγητές, προγραμματιστές, συγγραφείς, φιλόλογους, ιστορικούς, κλπ κλπ κλπ, ούτε λόγος...

Εγω προσωπικα μου εδωσα σημερα αργια γιατι πχ οταν βλεπω μια μπιατς και προσπαθω να μαντεψω πως ειναι τα βυζια της η πως ειναι αμα κατσει στα 4 θεωρω πως αγγιζω την πεμπτουσια της πνευματικης εργασιας.

Εγω προσωπικα μου εδωσα σημερα αργια γιατι πχ οταν βλεπω μια μπιατς και προσπαθω να μαντεψω πως ειναι τα βυζια της η πως ειναι αμα κατσει στα 4 θεωρω πως αγγιζω την πεμπτουσια της πνευματικης εργασιας.

Σωστό αυτό, αλλά το θέμα είναι μήν το γυρίσεις σκεπτόμενος το παραπάνω σε ''χειρονακτική εργασία'' και καταστρέψεις την αργία...:p

Παιδια ξερει κανεις στα ποσα ενσημα χανω την ασφαλιση του δημοσιου και ξεκιναει η ασφαλιση του ΙΚΑ;;

Ειμαι ασφαλισμενος δημοσιο για οσο θα ειμαι φοιτητης,αλλα τωρα που βρηκα δουλεια τους ειπα να μη μου τα βαλουν και σκεφτηκα οτι ειναι βλακεια να τα αφησω να πανε χαμενα.Νομιζω μεχρι 70-100 ενσημα εχω το δικαιωμα να μεινω στο δημοσιο;

Οποιος γουσταρει ας ριξει ενα like εδω περα, αν η φωτο μου βγει στις top5 κερδιζει το contest:

Official Need for Speed World's Photos - Twitpic Contest - Audi A1 clubsport quattro (2) | Facebook

(Πρεπει να κανετε like και τη σελιδα του Official NFSWorld για να μπορεσετε να κανετε like στην φωτογραφια)

Ευχαριστω! :magic:

Σε λιγοτερο απο 20 ωρες τελειωνει, οποιος θελει ας ριξει κανα like, για να παραμεινω μεσα στο top5.. Ευχαριστω και sorry για το bump :p

Αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως την επαναφερει μεσα.Αυτο ηταν και το προβλημα που ειχαν οσοι προσπαθησαν να φτιαξουν μια :fist:

αν ήξερα, θα έφτιαχνα πρώτα κι εγώ ένα, και μετά θα έκανα ποστ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.