Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Παίδες από το να είναι το site κάτω και να πειραματιζόσαστε με το τι θα κάτσει και πως, δε θα ήταν καλύτερα να υπήρχε μια beta-test version του site, οπού θα κάνατε πρώτα εκεί τις αλλαγές για να βλέπατε πως θα πήγαινε το πράγμα ???

Επίσης έτσι θα μπορούσατε να δίνεται πιθανές εκδόσεις των αλλαγών (με SS πχ) και οι χρήστες να έλεγα την άποψή τους εκεί κι όχι μετά απο τις αλλαγές.

Just my 2cents...

Παίδες από το να είναι το site κάτω και να πειραματιζόσαστε με το τι θα κάτσει και πως, δε θα ήταν καλύτερα να υπήρχε μια beta-test version του site, οπού θα κάνατε πρώτα εκεί τις αλλαγές για να βλέπατε πως θα πήγαινε το πράγμα ???

Επίσης έτσι θα μπορούσατε να δίνεται πιθανές εκδόσεις των αλλαγών (με SS πχ) και οι χρήστες να έλεγα την άποψή τους εκεί κι όχι μετά απο τις αλλαγές.

Just my 2cents...

8.png

από εδώ

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] Έχεις ένα δίκιο εδώ νομίζω και δε μπορώ να φέρω αντεπιχειρήματα... :)

πολυ facebook style ειναι και δεν μου πολυ αρεσει :/ το προτιμουσα οταν ηταν απο κατω απο το ποστ... κρατηστε αυτο το share no problem.. :p +++ δν μου εχει ερθει ακομα μηνυμα εμενα για τα likes... :o

Έλα μου ντε... Έπρεπε να δουλεύουν τα 3/4 κανονικά και να κάθονται μόνο όσοι κάνουν πνευματικές εργασίες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.