Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Ορισμοί για: γκατζολόπτερο - slang.gr

κορυφαίο το σχόλιο στον 4ο ορισμό:

"Οι εβρολελέουρες λένε οτι η διαφορά μεταξύ των γκατζολόπτερων και των έφ-δε-γκάτζι, είναι οτι τα πρώτα τους τρώνε επί τόπου, ενώ τα δεύτερα τους κουβαλάνε στη φωλιά τους ..." :hehe:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Το διάγγελμα του Γιωργάκη στον Alpha αυτή την στιγμή.. μόλις τέλοιωσε.

Όσοι το είδατε το είδατε αφού ακόμα απεργούν οι τεχνικοί στα κανάλια.

Λοιπόν, ή δευτερη κάμερα υπήρχε αριστερά της καμερας του Alpha, ή κοιτούσε το ... μόνιτορ με τα λόγια που έλεγε ΟΛΗ την ώρα..

Σαν να λέει ποιήμα στο δημοτικό ήταν.

Εδώ και δυό ημέρες έχει σπάσει τα νεύρα ο πίνακας στο σπίτι!:rant:

Τα φώτα ανά διαστήματα τρεμοπαίζουν, το ups κάνει υπερωρίες, και η γενική ασφάλεια βράζει χωρίς ιδιαίτερο φορτίο.

Μάλλον θέμα σφιξίματος ουδετέρου μου φαίνεται, αλλά όταν τελειώνεις με τη δουλειά κατά τις 22:00 πώς να κοιτάξεις και τί......μαμώ την τύχη μου μέσα!:rant:

Άν στήσεις αφτί κάνει συνέχεια ''ζζζζζζζζζζ''.

Ελπίζω να την βγάλω μέχρι την Κυριακή και να μήν πάρω καμιά φωτιά.:p

Αν ζεσταίνεται η ασφάλεια χωρίς λόγο είναι κακή επαφή της ασφάλειας η των καλωδίων που βιδώνουν πάνω της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καλύψει το φορτίο και από αγωγός να γίνει αντίσταση.

Αν ζεσταίνεται η ασφάλεια χωρίς λόγο είναι κακή επαφή της ασφάλειας η των καλωδίων που βιδώνουν πάνω της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καλύψει το φορτίο και από αγωγός να γίνει αντίσταση.

Τον άνοιξα μία το μεσημέρι και έκανα ένα γρήγορο check.

Τα πάντα ήταν σφιγμένα αλλά έκανα ένα extra καργάρισμα.

Η νεκροψία έδειξε:

-Καρβουνιασμένη επαφή της γενικής (Ζ35Α. είναι πορσελάνης καθότι παλιός ο πίνακας.)

-Καρβουνιασμένη και η μήτρα της μέσα στη φωλιά που βιδώνει.

Άλλαξα γενική αλλά δέν έχω μήτρα και δέν προλαβαίνω να πάρω αύριο....τουλάχιστον σταμάτησε ο ήχος και το τρεμόπεγμα των φώτων.

Το χειρότερο:

-Απο την ζέστη που έβγαζε η γενική έλιωσε(!!!!) το κάτω μέρος δύο αυτόματων που βρίσκονται ακριβώς από πάνω της! Ευτυχώς ήταν ελάχιστο και δουλεύουν όλα κανονικά.....

Καλώδια όλα ανέπαφα.:dance3:

Θα την βγάλω το Σ/Κ χωρίς φορτία (πλυντήρια κτλ.) και απο Δευτέρα δρομολογώ νέο πίνακα....36 χρονάκια είναι αυτά...πρώτη φορά έβγαλε error ο καημένος!:T:

Fragma ήταν η πρώτη μου δουλειά ever...δύο χρόνια σε αποθήκη με ηλεκτρολογικά.

Βέβαια έχω καμιά 15αριά χρόνια να μοντάρω πίνακα, αλλά θα κάνω την δοκιμή!:)

edit: Έρανος στο Lab για να πάρουμε ένα ηλεκτρικό τρυπάνι στον άνθρωπο των σπηλαίων (DJD)!:p

Οποιος γουσταρει ας ριξει ενα like εδω περα, αν η φωτο μου βγει στις top5 κερδιζει το contest:

Official Need for Speed World's Photos - Twitpic Contest - Audi A1 clubsport quattro (2) | Facebook

(Πρεπει να κανετε like και τη σελιδα του Official NFSWorld για να μπορεσετε να κανετε like στην φωτογραφια)

Ευχαριστω! :magic:

2 ώρες τώρα σκαβουν με κομπρεσερ δίπλα στο σπίτι μου, ούτε να κοιμηθω μπορώ ούτε να διαβάσω.. Ελεος! Και προχθες τα ίδια με μηχάνημα που κόβει τον δρόμο για να περάσουν σωλήνες

φακ δε μπαηκ για σήμερα........φλοίσβο με αμάξι.....

το μόνο πρόβλημα είναι οτι θα είμαι μόνος με 5 γυναίκες..... :hehe:

p.s.1

(μη ρίξετε όλοι τηλέφωνο λιγούρια......ακόμα είμαι σε φάση να διαλέξω ποια από τις 5) :p

p.s.2

θα πάρω την φωτογραφική μαζί να μη λέτε μπούρδες μετά :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.