Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Συνοπτικά τον ρωτήσανε για ένα σωρο πράγματα, και πάντα απαντούσε λες και όλα ήταν συμπτώσεις και σκευωρίες. Βρωμάει όσο δεν πάει ο τύπος, έχει τα κερατά του και έχει φτιάξει και όλη την οικογένεια του και έχει πάάάάάάάάάάάάάάρα πολυ θράσος. Πολυ βρίσιμο θά έχει φάει από όσο κόσμο εβλεπε τη συνέντευξη.

Το θέμα είναι τωρα που θα τον παραπέμψουν να του αλλαξουν τα φώτα μπας και μιλήσει και βγούνε και τών αλλών οι @#%@# στη φορα.

edit:

ναι τα παρουσίαζε τα υποβρυχια λές και πήραν τη μαματη την απόφαση. για τις αγορές των σπιτιών που όλες εγιναν με συγκεκριμένο τρόπο και με μεσολάβηση offshore ήταν απλά τυχαίο γεγονός.Τρία έχει αγοράσει μόνο το κακόμοιρο αλλα πόσα έχουν οι συγγενείς του είναι άλλο θέμα.Για το γάμο είπε οτι ήαν μικρός και οτι ήταν μόνο μεταξύ 18 ατόμων ποσο να κοστισε πια.. τα παραλένε.. όταν του είπαν οτι το ξενοδοχείο που μενανε εκανε 1000 ευρώ τη βραδια δεν είπε τπτ ομως.. πολλά νευρα γενικά έχω με το θράσος του

Η κορυφαία στιγμή ήταν όταν τον ρώτησαν για την κατάθεση ενός ποσού σε λογαριασμό μακρυνού συγγενή της γυναίκας του στη Γερμανία, όπου και απάντησε: "Το ποσό ήταν πολύ μικρό και δεν ασχολήθηκαν κάν να ψάξουν από που είναι". Το "ποσό" όπως είπε μετά ήταν 3.000.000 δρχ, που για την εποχή ήταν 20 βασικοί μισθοί (150.000 δρχ αν δε με γελά η μνήμη μου).

Ναι, είναι απόλυτα λογικό. Αν το σταματάγανε στο Μοναστηράκι θα είχες καθυστέρηση μεταξύ των συρμών 12 λεπτά τόσο στο τμήμα Πειραιάς-Μοναστηράκι, όσο και στο Κηφισιά-Μοναστηράκι. Τώρα έχεις 12' και 6'

Ναι, είναι απόλυτα λογικό. Αν το σταματάγανε στο Μοναστηράκι θα είχες καθυστέρηση μεταξύ των συρμών 12 λεπτά τόσο στο τμήμα Πειραιάς-Μοναστηράκι, όσο και στο Κηφισιά-Μοναστηράκι. Τώρα έχεις 12' και 6'

Δε νομίζω να τους κάνει μεγάλο κόπο να κάνουν μια κανονική στάση και μετά να συνεχίσει για ομόνοια...

Είναι πολλοί που θέλουν να επιβιβαστούν στην μπλε γραμμή του μετρό και το να κάνουν κύκλους με τη κόκκινη μετά είναι απλά χάσιμο χρόνου...

@papajim: εγώ έρχομαι από κηφισιά (κατ), κι έτσι θεώρησα ότι μιλάς για τη διαδρομή Κηφισιά - Ομόνοια :p

Θα το σκεφτούν σε κανένα μήνα, και θα το εφαρμόσουν (το ίδιο έκαναν σε όλους τους σταθμούς που η μία γραμμή ήταν κλειστή)

Μέσα σε ολα τα wifi, bluetooth, gprs, 3G, τηεολπτικά, ραδιοφωνικά, μαγνητικά μάλλον θα επηρεάζεται και ο ύπνος.

Αλλά είναι μεγάλη κουβέντα η συγκεκριμένη...

Ξερει κανείς που μπορώ να αγοράσω κλωβο faraday; :p

αν θυμαμαι καλα οι φιμε μεμβρανες αυτοκινητων-κτιριων περιεχουν αλουμινιο που κατι ψιλοκανει με τετοιες εκπομπες...παρε λιγα τετραγωνικα και κανε παιχνιδι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.