Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
πλάκα κάνεις....:getlost:

μπα όχι, δεν γίνεται διαφορετικά (ειδικά έτσι όπως ήταν το σημερινό πρόγραμμα :p), εκτός και αν δεν πάω στην αυριανή εξέταση ή δεν παραδώσω τις αυριανές εργασίες.

Έχει και τα καλά του όμως. Ησυχία (νέκρα για την ακρίβεια) και δροσιά. Με ένα καφεδάκι και απαλή μουσικούλα μια χαρά θα βγει :D

τσαγκαροΔευτέρα... Δεν έχω όρεξη για τίποτα.

Μάλλον πρέπει να αλλάξω την διατροφή μου. Δεν γίνεται ενα μήνα τώρα να σηκώνομαι μετα από 7-8 ώρες ύπνου τόσο "κουρασμένος". Το ίδιο και άλλοι (φίλοι, συνάδελφοι).

Μας ρίχνουν τίποτα στο νερό ?

Κι εγώ τα ίδια... Και δεν πήρα το ποδήλατο να έρθω στη δουλειά, γιατί έχω να πάω κάπου το απόγευμα και έφαγα και πακέτο με την απεργία του Μετρό... :wall:

Μάλλον πρέπει να αλλάξω την διατροφή μου. Δεν γίνεται ενα μήνα τώρα να σηκώνομαι μετα από 7-8 ώρες ύπνου τόσο "κουρασμένος". Το ίδιο και άλλοι (φίλοι, συνάδελφοι).

Εγώ πάντως την άλλαξα, έχω χάσει 8 κιλά σε 1 μήνα με σταθερό ρυθμό και μόνο σε λίπος και νιώθω αρκετά καλύτερα :)

Μας ρίχνουν τίποτα στο νερό ?

Χλώριο... Αρκετό για δεκάδες βλάβες στον οργανισμό...

έχω χάσει 8 κιλά σε 1 μήνα με σταθερό ρυθμό και μόνο σε λίπος

Μόνο με λιποαναρρόφηση είναι δυνατόν άνθρωπος να χάσει 8 κιλά λίπος σε ένα μήνα.

Με δίαιτα αποκλείεται.

Δέν λές τίποτα!:)

Σήμερα μετά από αρκετά χρόνια έκανα κοπάνα από δουλειά, καθώς δέν την πάλευα με τίποτα να σηκωθώ!

Σάββατο-Κυριακή είχε ταξίδι Μεσσηνία+γάμος+έλιωσα στο κρασί/ουίσκι με 2 ώρες ύπνο συνολικά.

Άντε να πάς για δουλειά σήμερα....

Εγώ πάντως την άλλαξα, έχω χάσει 8 κιλά σε 1 μήνα με σταθερό ρυθμό και μόνο σε λίπος και νιώθω αρκετά καλύτερα :)

Πώς το έκανες αυτό?

Αν σταματήσεις να τρως βλακείες (σοκολάτες κτλ), αυξήσεις το νερό που πίνεις και σταματήσεις να τρως μετά τις 7 θα χάσεις πολύ γρήγορα κι εύκολα κιλά χωρίς να πιεστείς ιδιαίτερα.

Μόνο με λιποαναρρόφηση είναι δυνατόν άνθρωπος να χάσει 8 κιλά λίπος σε ένα μήνα.

Με δίαιτα αποκλείεται.

Λιπαναρρόφηση έκανα, αλλά από μέσα ;-)

Πώς το έκανες αυτό?

Με δυσκολία αλλά τουλάχιστον δεν πείνασα ούτε μια στιγμή. Τρώω αρκετά ώστε να χορταίνω.

Αν σταματήσεις να τρως βλακείες (σοκολάτες κτλ), αυξήσεις το νερό που πίνεις και σταματήσεις να τρως μετά τις 7 θα χάσεις πολύ γρήγορα κι εύκολα κιλά χωρίς να πιεστείς ιδιαίτερα.

Βασικά έχω διαβάσει πάαααρα πολύ τους τελευταίους μήνες. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, και όπως είναι φυσικό, πολλές γνώμες και αντίθετες μεταξύ τους. Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να βρει τι ταιριάζει στον εαυτό του και να το ακολουθήσει. Και όχι μόνο μέχρι να χάσει 2-4 κιλά, αλλά εφ'όρου ζωής, αλλιώς δεν έχει νόημα.

Προσωπικά ήμουν πάντα στα κιλά που έπρεπε με αρκετά καλή μυική μάζα. Μετά το ατύχημα του 2004, πήρα πολλά κιλά μαζεμένα, όχι λόγω καθισιού μόνο, αλλά λόγω αλλαγής συνηθειών. Έκτοτε έμαθα να ζω με αυτά. Πριν το γάμο, το 2009, έχασα τα 15, φτάνοντας τα 92. Πάλι αρκετά, αλλά σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πριν. Αφού όμως πέρασε η δοκιμασία του γάμου, και γυρίσαμε στις παλιές συνήθειες, πήρα και τα 15 που έφεραν μαζί τους και μερικά φιλαράκια... 3-4 ακόμα... :...: Μετά το πρόβλημα και στο γόνατο, που το εξέλαβα καθαρά ως καμπανάκι κινδύνου, πήρα στα σοβαρά τη διατροφή μου και δεν έχω παρεκκλίνει σχεδόν καθόλου.

Τα 15 τα είχα χάσει με μια δίαιτα που μου την έδωσαν ως "Άτκινς". Πολυσυζητημένη και αμφιλεγόμενη δίαιτα. Δίκιο. Είναι... Και είναι, όπως μου την έδωσαν, γιατί οι περισσότεροι είμαστε τζαμπατζήδες και δεν πληρώνουμε όχι διατροφολόγο, αλλά ούτε ένα βιβλίο να ξεστραβωθούμε... Αυτή τη φορά λοιπόν, είπα ότι η υγεία μου είναι πάνω από τα χρήματα και δεν πήγα μεν σε διατροφολόγο, γιατί δεν ήξερα και κάποιον που να ακολουθεί αυτό το μοντέλο, αλλά ξεσκίστηκα στο διάβασμα. Το αποτέλεσμα ήταν να κατανοήσω πως δουλεύει ο οργανισμός μου και τι είναι αυτό μου με βλάπτει, όχι μόνο άμεσα, αλλά και έμμεσα και μακροπρόθεσμα.

Το όνομα αυτού: Υδατάνθρακες... και για την ακρίβεια, ζάχαρη, αλεύρι (λευκό) και άμυλο. Παραδόξως μεν, είχα κάνει και το γνωστό τεστ δυσανεξίας πριν 1 χρόνο και μου είχαν βγάλει πολλά τρόφιμα με βάση το λευκό αλεύρι ότι ο μεταβολισμός μου δεν τα συμπαθεί.

Το καλύτερο βιβλίο που διάβασα ήταν αυτό, κι επίσης πολλές πληροφορίες και περίληψη του βιβλίου θα βρείτε εδώ.

Μερικές από τις φήμες που υπάρχουν για αυτή τη δίαιτα θα τις βάλω και στο νέο θέμα του jpavly, Urban Legends :tomato:

Πάντως είναι απόλαυση να βλέπεις τα μούτρα των γύρω σου, όταν τσακίζεις παϊδάκια, μπριζόλες, τυριά, σαλάμια, βούτυρα, λάδια και τους λες ότι έτσι χάνεις λίπος... :T:

Εχω 2 φίλους που χάσανε +20 κιλά με Ατκινς, και εκτός απο τις εξετάσεις αίματος στο τέλος που έβαλε το κλάμματα ο γιατρός, πήραν μέσα σε 1,5 χρόνο και οι 2 απο 25...

:/

Απλή παρατήρηση απο κάποιον που έχει high score 124 και παίζει σταθερά 79-81 εδώ και 1 χρόνο τώρα.

Εγω παιζω στα 70-71 που ειναι αρκετα καλα και για το υψος μου(1,75).οταν παντως θελω να χασω απλα κοβω τις βλακειες για βραδινο και σε συνδυασμο με λιγο γυμναστηριο ,1 κιλο τη βδομαδα το χανω ανετα.

Εγώ πάντως την άλλαξα, έχω χάσει 8 κιλά σε 1 μήνα με σταθερό ρυθμό και μόνο σε λίπος και νιώθω αρκετά καλύτερα

Εγω θελω 1-2 κιλα σε λιπος το πολυ αλλα δεν μπορω να το βγαλω το σκασμενο...

Δεν θελω βεβαια να χασω και μυικη μαζα αντιθετως να παρω ...Ειμαι 182 79 κιλα.

Δωσε μας τα φωτα σου!

Εχω 2 φίλους που χάσανε +20 κιλά με Ατκινς, και εκτός απο τις εξετάσεις αίματος στο τέλος που έβαλε το κλάμματα ο γιατρός, πήραν μέσα σε 1,5 χρόνο και οι 2 απο 25...

Πολύ σωστά. Κάνανε κάποια Atkins και όχι αυτή που δίνει επίσημα το ινστιτούτο. Το κακό είναι, ότι ο διατροφολόγος σου λέει "θα σου δώσω Atkins" αλλά δε σου λέει ότι είναι δική του παραλλαγή...

Και ο δικός μου παθολόγος έβαλε τα κλάματα όταν είδε τις εξετάσεις μου πριν/μετά. Ξέρεις όμως γιατί; Γιατί δεν πίστευε ότι τα νούμερα που έβλεπε θα μπορούσαν να προκύψουν από τόσο "χάλια" διατροφή... Και παρόλο που είναι παιδικά, συνεχίζει να μου λέει "τώρα που έχασες αρκετά, ξεκίνα να τρως κανονικά" :slap:

Πέρα από διαιτες, ξυπνάει κανείς σας πιο κουρασμένος ή το ίδιο κουρασμένος από ότι κοιμήθηκε ?

Φίλε τιφοζιφ1...

νομίζω η καφεινη μπορει να ζητηθει απο τον οργανισμο, και οταν δεν την παρει ο οργανισμος, εχεις αυτο το αισθημα.

Μηπως πινεις καφεδες;

Γιατι ειναι δυσκολη η απεξαρτηση....:beer::beer:

Καφέδες δεν θα έλεγα ότι πίνω. 1-2 καφέδες την ημέρα, έναν ελληνικό (με 1 κουτ γλυκου καφε φουσκωμένο) σε κούπα και αν... κάτσει και 1 στιγμιαίο καφέ το απόγευμα (με 1 κουτ γλυκου καφε στιγμιαίο κοφτό). Σαν καφέ χρησιμοποιώ αδρεναλίνη (25 χλμ μέσα στην Αθήνα με μηχανή, σπίτι-δουλειά)

Από Ευδαπ (άτομο, χημικό που δουλεύει στον ποιοτικό έλεγχο) off the record : Το νερό της Αθήνας είναι σε γενικές γραμμές καλό, κατάλληλο για κατανάλωση. Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι με την χλωρίωση/υπερχλωρίωση. Παλιότερα γινόταν σε πολλά σήμεία μέσα στο δίκτυο (υδραγωγεία κ.α.) ενώ σήμερα -λόγω περικοπών- μόνο στα ΜΕΝ (δεν ξέρω τι είναι) που είναι 4, με αποτέλεσμα κάποιες περιοχές κοντα στα ΜΕΝ να έχουν πιο χλωριωμένο νερό από τις μακρυνες περιοχές. Σαν tip μου είπε να μην πίνω το νερο απευθείας από την βρύση (αν έχω υπόνοιες ότι έχει παραπάνω χλώριο) ή αν είμαι κοντά σε ΜΕΝ αλλά να έχω μια κανάτα την οποία να γεμίζω από την βρύση και έτσι να εξατμίζεται το παραπάνω χλώριο (αν έχει).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.