Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

δε θέλω να σου κόψω την φόρα αλλά αυτό μέχρι πριν μερικές μέρες μπορεί να νιαούριζε...καλή όρεξη :p

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Καλα επιασε ενα μπουρινι στην θεσσαλονικη... ολες οι ταρατσες εγιναν πισινες..

Ελπίζω μη το κρατήσει μέχρι το απόγευμα και χασω προπόνηση. :/

εδω νταλα ηλιο.. με πεθανε πανω στο ποδηλατο... αλλα μεγια μου!!! του εβαλα σταντ και θηκη για μπουκαλι :D :dance3:

δε θέλω να σου κόψω την φόρα αλλά αυτό μέχρι πριν μερικές μέρες μπορεί να νιαούριζε...καλή όρεξη :p

niaou.jpg

εδω νταλα ηλιο.. με πεθανε πανω στο ποδηλατο... αλλα μεγια μου!!! του εβαλα σταντ και θηκη για μπουκαλι :D :dance3:

They see you rollin ?

Ανακάλυψα τρόπο για να μειώνω το ram usage δεσμεύοντας και αποδεσμεύοντας μνήμη :p

Μόλις τέλειωσα να σετάρω το χαϊβάνι ideos x5, άμα βρω κάμερα το Σ/Κ θα ανεβάσω συγκριτικό με ζτε και ίσως να βάλω και κάνα high end στο mix (samsung galaxy S).

Καλό φαίνεται ως τώρα.

Χτές έβλεπα όνειρο ότι ήμουν ζάμπλουτος...:)

Μάλιστα είχα και βιβλιάριο κατάθεσης στην τράπεζα ''Google World Bank''!:slap:

Άνοιξα το βιβλιάριο και έλεγε μέσα ποσό: είκοσι πέντε επί δέκα είς την δεκάτη εβδόμη.:blink:

Γιατρέ μου πόσο σοβαρά είμαι?:p

Χτές έβλεπα όνειρο ότι ήμουν ζάμπλουτος...:)

Μάλιστα είχα και βιβλιάριο κατάθεσης στην τράπεζα ''Google World Bank''!:slap:

Άνοιξα το βιβλιάριο και έλεγε μέσα ποσό: είκοσι πέντε επί δέκα είς την δεκάτη εβδόμη.:blink:

Γιατρέ μου πόσο σοβαρά είμαι?:p

τσιφουτι δωσε τιποτα και απο εδω.... !!! θελουμε Αϊ Παντ λεμε!!

Μόλις τέλειωσα να σετάρω το χαϊβάνι ideos x5, άμα βρω κάμερα το Σ/Κ θα ανεβάσω συγκριτικό με ζτε και ίσως να βάλω και κάνα high end στο mix (samsung galaxy S).

Καλό φαίνεται ως τώρα.

Μόνο καλό είναι, super είναι στα 190Ε. Δεν έχω φράγκα να το πάρω και να δώσω το blade της γυναίκας (αλα JPavly)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.