Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

μόλις γύρισα από αγανακτισμένους Σύνταγμα.......πριν ήμουνα και με trendy για μια ποδηλατοβόλτα μέχρι το πάρκο Τρίτση.....και σε 3ώρες πρέπει να ξυπνήσω για να φύγω για το στρατόπεδο.......

νιώθω κάπως έτσι....

is this real life?

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
μόλις γύρισα από αγανακτισμένους Σύνταγμα.......πριν ήμουνα και με trendy για μια ποδηλατοβόλτα μέχρι το πάρκο Τρίτση.....και σε 3ώρες πρέπει να ξυπνήσω για να φύγω για το στρατόπεδο.......

νιώθω κάπως έτσι....

is this real life?

Trendy και ποδηλατοβόλτα? ο Trendy σε ποδήλατο? αυτό θα ήθελα να το δω.. :)

Trendy, μας άφησες στο ηράκλειο, τα πάντα σάπισαν και ο Κοσυφίδης θέλει να κάνει λινκ Πλατεία Ελευθερίας-Βούτες για να έχει internet για live streaming από τις συγκεντρώσεις..

Anybody here ; Mη μου πείτε ότι κοιμάστε...Διάβασμα/εργασίες δεν έχει κανείς; :p

Εδώ είμαστε συντοπίτη... :hehe:

Intel? The Museum of Me

Απίστευτο. Μαγευτικό. Πολύ βαθύ νόημα προς το τέλος. Μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε.

Υ.Γ Θέλει Facebook.

Η εφαρμογή Intel® The Museum of Me ζητά έγκριση για να κάνει τα παρακάτω:

Να έχει πρόσβαση στις βασικές πληροφορίες μου

Περιλαμβάνει όνομα, εικόνα προφίλ, φύλο, δίκτυα, ταυτότητα (ID) χρήστη, κατάλογο φίλων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία έχω κοινοποιήσει σε Όλους.

Να δημοσιεύσει στον Τοίχο μου

Intel® The Museum of Me may post status messages, notes, photos, and videos to my Wall

Να έχει πρόσβαση στις δημοσιεύσεις των Τελευταίων Νέων μου

Πρόσβαση στις πληροφορίες του προφίλ μου

Αρέσκειες, Μουσική, Τηλεόραση, Ταινίες, Βιβλία, Αποφθέγματα , Δραστηριότητες, Ενδιαφέροντα, Τόπος Καταγωγής και Τόπος διαμονής

Πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεό μου

Φωτογραφίες που ανέβηκαν από εμένα, Βίντεο που ανέβηκαν από εμένα και Φωτογραφίες και Βίντεο με εμένα

Πρόσβαση στις πληροφορίες των φίλων μου

Αρέσκειες, Μουσική, Τηλεόραση, Ταινίες, Βιβλία, Αποφθέγματα , Δραστηριότητες, Ενδιαφέροντα, Φωτογραφίες, Βίντεο και Φωτογραφίες και βίντεο από αυτούς

Τι τσατσιά είναι το τελευταίο; Δηλαδή και να μη θέλεις να δώσεις τα στοιχεία σου στην ιντέλα, τα έχει δώσει κάποιος φίλος σου σίγουρα.

μόλις γύρισα από αγανακτισμένους Σύνταγμα.......

Που ησουν ρει? ημασταν με τον Γιωργο και εφυγα στις 2 αφου παρακολουθησα την μπαλα :hehe:

Εμεις καθισαμε και στη συνελευση.Πηρα χαρτακι ,αλλα δεν μου εκατσε ο κληρος να πω και εγω 2 σοβαρα πραγματα. :(

Ανεβαινει ο καθενας και λεει το μακρυ και το κοντο του.:wall:

‎1. Πηγαίνετε στο «Google Translate»

2. Επιλέξτε «from Greek To English»

3. Γράψτε «υπάρχουν χρήματα»

4. Πατήστε «translate»

:slap:

‎1. Πηγαίνετε στο «Google Translate»

2. Επιλέξτε «from Greek To English»

3. Γράψτε «υπάρχουν χρήματα»

4. Πατήστε «translate»

:slap:

ΟMFG, thats epic :worship:

Εμεις καθισαμε και στη συνελευση.Πηρα χαρτακι ,αλλα δεν μου εκατσε ο κληρος να πω και εγω 2 σοβαρα πραγματα. :(

Ανεβαινει ο καθενας και λεει το μακρυ και το κοντο του.:wall:

sorry, αλλά ξεκαβάλα. Συμβουλή είναι, κι όχι χώσιμο

Ναι βασικα ηθελα να πω για το γεγονος οτι ο καθενας ανεβαινει και λεει οτι θελει,τελειως δημαγογικα με σκοπο απλα να ξεσηκωσει και να παρει χειροκροτημα.

Δηλωσεις του τυπου "Κατω του ΔΝΤ,κατω η πρασινη χουντα,δημοψηφισμα τωρα" δεν ειναι προτασεις προς συζητηση.Οι περισσοτεροι τετοια λεγανε.Εδω θελουμε να ακουσουμε πως θα γινουν αυτα.

Δεν ειμαι αυθεντια και το "2 σωστα πραγματα" δεν το εννοουσα ετσι οπως μπορει να το καταλαβες,οποτε δεν εχω να ξεκαβαλησω τιποτα.

Εδω καιγομαστε και εκει περα οι οργανωτες μιλανε για κατσαρολαδες και βιντεο και Παλαιστινες!!!

Οταν με ακουσεις και δε σου αρεσω,πες μου να ξεκαβαλησω.Ειναι νωρις ακομα.Απλα χρειαζεται λιγο κρατη ,γιατι σε τετοιου ειδους συνελευσεις ειναι ευκολο να παρθουν σφαλερες αποφασεις.αυτο ηθελα να θιξω και γι'αυτο θα μιλαγα κιολας.Τις προτασεις μου και τις σκεψεις μου θα τις παω με χαρτι στη θεματικη.Σιγα μην ανεβω να πω τα δικα μου ,να χανουμε χρονο και να καταληγουμε παλι στην αρχη.

Άμα γίνεις πολιτικός στο μέλλον, θυμήσου τους συμφορουμίτες σου!

Μόλις έκανες ένα τραγικό λάθος.

Με την παραπάνω πρόταση ξέρεις τι του λες ?

Άμα γίνεις πολιτικός στο μέλλον, θυμήσου να:

Ξεσκίσεις στην φορολογία τους συμφορουμίτες σου

Αφήσεις δίχως σύνταξη και ασφάλιση τους συμφορουμίτες σου

Να τους ξεζουμίσεις και να φας όσα περισσότερα χρήματα τους μπορείς

:D

Πρέπει να τους τα λες ξεκάθαρα σαν τα μωρά.

Θυμίσου να βοηθήσεις τους συμφορουμίτες σου, με αυξήσεις μισθών, καλύτερη συμβίωση, καλύτερη ασφάλιση υγείας, μεγαλύτερες συντάξεις.

:D

..........ειναι ευκολο να παρθουν σφαλερες αποφασεις.αυτο ηθελα να θιξω και γι'αυτο θα μιλαγα κιολας.

τι να παρθουν??

Για τους επομενους που θα πανε...θελω videaki απο την ομιλια του hydrα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.