Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Σήμερα εκεί που έπαιζα με τα κλειδιά μου στο δρόμο περνάει μια μύγα (γομάρι) απο μπροστά και τυχαία την χτυπάνε τα κλειδιά. Η μύγα αρχικά κάνει επιβραδυνόμενη κίνηση προς τα πάνω και μετά επιταχυνόμενη προς το έδαφος, όπου και πέφτει νεκρή.

Κλειδιά - Μύγα : 1 - 0 :p

Σήμερα εκεί που έπαιζα με τα κλειδιά μου στο δρόμο περνάει μια μύγα (γομάρι) απο μπροστά και τυχαία την χτυπάνε τα κλειδιά. Η μύγα αρχικά κάνει επιβραδυνόμενη κίνηση προς τα πάνω και μετά επιταχυνόμενη προς το έδαφος, όπου και πέφτει νεκρή.

Κλειδιά - Μύγα : 1 - 0 :p

Μήπως έκανε και στροφική όπως έπεφτε?

Το πιο πιθανό είναι να έκανε, δε το παρατήρησα όμως γιατί το αντικείμενο παρατήρησης ήταν μικρό :p

Ε σημειακό πάντως δεν θα ήταν :p

(και σταματάω εδώ γιατί κάποιος αστρολάβος θα καραδοκεί :innocent:)

Αύριο κείμενα, πέμπτη χημεία (που δεν ξέρω τπτ :Ρ) παρασκευή βιολογία και την επόμενη βδομάδα κάθε μέρα κι εγώ :S έχω βαρεθεί να διαβάζω αναλύσεις κειμένων απο το βοήθημα :hang3:

Άμα δεν είχε γίνει το thread για τις Πανελλήνιες τότε θα είχαμε 18 σελίδες στο ΠΟΘ. Επίσης σε λίγο αρχίζει και η εξεταστική. Για να μη γεμίσει το ΠΟΘ 18 σελίδες με εξετάσεις καλό είναι το κάθε τι να γράφετε στο θέμα του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.